Odzyskaj mój Cd key - 7k CC
- CreativePL
- Doświadczony driver
Zostajecie mi jedną nadzieją. Jakiś czas temu zgubiłem swój cdkey od TM. Na początku stwierdziłem, że się przyzwyczaje, jednak granie na wersji united i nie korzystanie z niej w pełni po pewnym czasie zaczyna wkurwiać. Jedyne co mogę to omijac freezona. Nadeo ma wyjebane na mnie, bo nei ma czegoś takiego jak przypomnienei cdkeya czy ogolnie obsluga techniczna. Dlatego zdaje się na waszą kreatywność. Obecnie posiadam 9,4k CC. mogę oddać 7k jak ktoś da mi rozwiązanie jak go odzyskać. Myślałem nawet o jakimś prostym progamiku który siła złamie mojego cdkeya i go zapamięta ( w sumie chodzi o 3 ostatnie znaki). Nic mi nie pozostało jak kreatywność innych, bo moja się wyczerpała.

może na meilu jest sprawdzales??
- CreativePL
- Doświadczony driver
Pisałem do nich podawalem moj comunitycode i jak kamien w wode. Z tego co pamietam to na samym poczatku dostawalo się cd keya ale to było jakieś 2 latya temu... usunalem to.

prześlij nazwę loginu hasło i screena z gry z profilu na support i czekaj na cd keya.
próbowałem również wysyłać screeny do Ubi i oni tak jak napisał Creative mają wyj3bane....
Ale żeby odświeżyć temat i poniekąd Was zachęcić, dorzucam 20k miedzi dla tego który wie i napisze jak odzyskać te 3 ostatnie znaki z klucza ; ))
Ale żeby odświeżyć temat i poniekąd Was zachęcić, dorzucam 20k miedzi dla tego który wie i napisze jak odzyskać te 3 ostatnie znaki z klucza ; ))