Sprzedam konto TMUF
Sprzedam konto TMUF
Witam, mam do sprzedania konto Trackmania United Forever. Na koncie jest powyżej 60k LP. Cena kup teraz konta wynosi 50zł w formie PaySafeCard. Więcej informacji pod nr. GG: 1619130
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Sprzedam konto TMUF
nie przesadzaj, za używane konto 50zł ?
Sprzedam konto TMUF
Co przesadzasz ?
ok. 70k LP, TMUF nie uzywane kupisz za granica za ok. 100zl
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Sprzedam konto TMUF
Na stronie, co niedawno podawałem masz oryginalne TMU za 38.6901449 złotego polskiego, także Twoja propozycja jest bez sensu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sprzedam konto TMUF
Tylko niestety strona, o której pisales, ma wątpliwą reputację. W sieci znalazlem sporo informacji, ze cdkeye, ktore sprzedaja na tej stronie sa z nielegalnych zrodel i albo się kupi klucz już nieaktualny (zuzyty), albo bywaja klucze oplacone kradzionymi kartami kredytowymi, ktore sa pozniej blokowane. mało to zachecajace. Sam szukam tej gry.
Do tworcy tematu: czy wraz z kontem masz pudelko z plyta? jeśli tak, to ja chetnie odkupie.
Do tworcy tematu: czy wraz z kontem masz pudelko z plyta? jeśli tak, to ja chetnie odkupie.
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Sprzedam konto TMUF
na allegro jakiś czas temu była aukcja 10sztuk TMUF. Sprawdź tam bo ta cena jest baardzo wysoka jak na używane konto 
Sprzedam konto TMUF
na allegro jakiś czas temu TMUF(nówki) było za jakieś 50 zł + koszt wysyłki,więc suma 50 zł wygórowana za używane tm,choć jak ktoś się uprze to i za tyle kupi