Nigdy nie jeżdzę bez kakakasku
Witam kolejny raz mam pytanie do forumowiczow a mianowicie gdy jestem na serwerze i chcem zobaczyc wiecej o sobie lub o kims( z tablicy czasów) widze tam przegrane, remisy, i wygrane. Z kad to się bierze na podstawie czego?? skoro na pewno nie wygralem ponad 3000 wyscigow nie mialem iles tam remisow i z kad te przegrane?? aa i czy ktos może mi rozszyfrowac skrot gz? Pozdro all
- Soap
- Doświadczony driver
Jak chcesz zobaczyc statystyki przytrzymujesz tab i wybierasz siebie a jak chcesz jakiegoś innego do wybierasz gracza przytrzymujac tab i kilkając na gracza

Kolega chyba pytał o to, skąd biorą się wygrane/remisy/przegrane na jego koncie
Nie jestem pewnien, ale wydaje mi się, że wygrane - ile osób pokonałeś/wyprzedziłeś ( naliczany jest każdy wyścig ) , remisy - ile miałeś takich samych czasów co przeciwnicy, przegrane - z iloma graczami przegrałeś na danej trasie
Nie jestem pewnien, ale wydaje mi się, że wygrane - ile osób pokonałeś/wyprzedziłeś ( naliczany jest każdy wyścig ) , remisy - ile miałeś takich samych czasów co przeciwnicy, przegrane - z iloma graczami przegrałeś na danej trasie
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Temat wygranych/remisów/porażek poruszany był tutaj sporo razy. Wystarczy dobrze poszukać. Ale napiszę bo jak do szukania masz taki sam zapał jak do nauki ortografii ("z kad" wrrr) to nigdy nie znajdziesz.
Wygrane biorą się z tego ile osób w trybie TA lub innym będzie za Tobą na podsumowaniu. Przegrane to ile osób Ciebie rozjechało. Remisy nie są do końca rozszyfrowane - niektórzy mówią, że liczy się taki sam czas, inni, że chodzi o ilość graczy którzy nie ukończyli przejazdów jeśli i Ty tak zrobiłeś.
Skrót gz pochodzi od gratz czyli gratulacje.
Wygrane biorą się z tego ile osób w trybie TA lub innym będzie za Tobą na podsumowaniu. Przegrane to ile osób Ciebie rozjechało. Remisy nie są do końca rozszyfrowane - niektórzy mówią, że liczy się taki sam czas, inni, że chodzi o ilość graczy którzy nie ukończyli przejazdów jeśli i Ty tak zrobiłeś.
Skrót gz pochodzi od gratz czyli gratulacje.

C13
Jak np serwer jest z rankiem 50-70 k a Ty masz rank pomiędzy 50-70 k to wygrane na ilu osobach z rankiem 50-70 k zarobiłeś punkty (pokonałeś ich) remisy ile osób pokonałeś, na których nie zarobiłeś rankiem, czyli np osoby mające ponad 70 k, a przegrane to ile osób z rankiem w przedziale 50-70 k zarobiło rank w stosunku do Ciebie, czyli Cię pokonało.