Cześć i czołem.
Mam do sprzedania konto Trackmania 2, nie banowane, mało używane, z kilkoma tysiącami Planetsów. (6k). Stan Bardzo Dobry.
Login konta to: ozborn666
Hasło: podam na pw po zakupie, wygeneruje nowe.
Email do konta zmienię na podany po zakupie.
Cena: 50zł
Zapłata. najlepiej Payza, ostatecznie PayPal.
Sprzedam konto Trackmania 2
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Last edited by złozi on 16 July 2012, 23:32, edited 1 time in total.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Niestety nie, chce trochę grosza odzyskać 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Oj nie, po prostu nie używam, a co ma się marnować. 
Kurdek weź się nie wygłupiaj. Może wstawią promocyjnie nowe środowicho, które nie będzie tyle kosztować co canyon, może darmowe... Mam konto od przyjaciela i czekam na zmiany. Na razie nie mogę wchodzić, bo mój lapciak przypomina toster gdy próbuję się zalogować. Mam tam 12k planetsów.
Możliwe, że będzie okazja się pościgać, gdy brat mi się zaleje albo zwolni kompa bo pójdzie do dziewczyny na kilka dni
A jak chcesz koniecznie tą ****** shootmanię to powodzenia
Możliwe, że będzie okazja się pościgać, gdy brat mi się zaleje albo zwolni kompa bo pójdzie do dziewczyny na kilka dni
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Ale TMPL zamula.Monika wrote:Kurdek weź się nie wygłupiaj. Może wstawią promocyjnie nowe środowicho, które nie będzie tyle kosztować co canyon, może darmowe... Mam konto od przyjaciela i czekam na zmiany. Na razie nie mogę wchodzić, bo mój lapciak przypomina toster gdy próbuję się zalogować. Mam tam 12k planetsów.
Moniko, moim zdaniem nie wypuszczą nic darmowego. Na shootmanie nie zbieram, spokojnie, nie mam zamiary jej kupować
Zbyt łatwo sobie to wymyślili. Wygląda na to, że mają zamiar sprzedać tą samą grę 3 razy, tylko z innym trybem gry, ja podziękuję. Głośno się śmiałem jak zobaczyłem nieprzetłumaczone teksty z Trackmanii 2 w shootmani.
Po prostu nie wiem po co ma konto bezczynnie leżeć, jeżeli wiem, że nie będę go używał. Może komuś sprawi radość a ja wykorzystam pieniążki w dobrym celu.
Tak czy siak, zobaczymy, może nikt się nie pokusi, wtedy zostanie, może kiedyś nabierze na wartości