klan 4FUNowy
klan 4FUNowy
witam, zakładam klan 4FUN może będzie my grać pod nazwą pewnego gamingu a może pod swoją, jako że klan jest for fun to jest miejce dla kazdego
oferuje:
serwer gry
jak będzie potrzeba serwer ts
dobra zabawa
wymagania
stawianie się na meczach
trening
kontakt gg 4906620
oferuje:
serwer gry
jak będzie potrzeba serwer ts
dobra zabawa
wymagania
stawianie się na meczach
trening
kontakt gg 4906620
klan 4FUNowy
to taki chwyt marketingowy 
klan 4FUNowy
zeby sobie pograćŚcierens wrote:Skoro team jest for fun to po co treningi i mecze?
- Piotruś
- Pirat drogowy
klan 4FUNowy
w tym właśnie miała swój początek ta scena i tworzące się clany, potem zrobiło się to ścierwo, jakieś multigamingi, spory i niedomówienia...Ścierens wrote:-Skoro team jest for fun to po co treningi i mecze?
-zeby sobie pograć
klan 4FUNowy
Wiem jak to jest stworzyć team, który miał być aktywnym teamem, mecze, ligi itp. a ludzie spierdalają i wałki cisną i się grać odechciewa a już przy teamie for fun to aktywność ludzi totalnie spada. Chodziło mi raczej o przestrogę a nie coś na deseń "ale pojeb, po ch** mu takie coś?". 
Powodzonka życzę.
Powodzonka życzę.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
klan 4FUNowy
Trochę to mija się z celem.
Jeżeli wymagasz stawiania się na serwerach i treningów to nie jest to team 4fun.
Jeżeli wymagasz stawiania się na serwerach i treningów to nie jest to team 4fun.
klan 4FUNowy
Zołzi, sęk w tym, że jest tak:
Robisz masówę - na mecz przychodzi kto chce, tak dla zabawy, nie musi być wytrenowany, ważne by przyszedł i było wesoło.
Robisz masówę - na mecz przychodzi kto chce, tak dla zabawy, nie musi być wytrenowany, ważne by przyszedł i było wesoło.

klan 4FUNowy
Było kilka zespołów 4F. Sam na taki pomysł kiedyś wpadłem. Ogólnie założeniem tego było to żeby ludzie którzy się znają od dłuższego czasu(lub też nie) Pograli sobie czasem dla przyjemności w swoim towarzystwie, nie potrzebne były żadne serwery sparingi. Wtedy było POL Nadeo oraz POL Mini 
XST!
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
klan 4FUNowy
4f to się można najebać.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
klan 4FUNowy
Moim zdaniem team 4F to tylko jazda w gronie znajomych pod tym samym tagiem. Bez specjalnego zaangażowania w turnieje, spary itp.
No ale nie róbmy spamu.
No ale nie róbmy spamu.
klan 4FUNowy
jak na przykład banda Uncle'ów
- 5 mapetów z całego świata, co to prosów udają na wyćwiczonych mapach i mają gdzieś treny, mecze i jak wygląda dywan w salonie 
...
klan 4FUNowy
tak jak Ścierens napisał robię masówke i kto chce gra, a nie zmuszam kogos pod grożbą wywalenia gdy ma coś w realu do załatwienia
klan 4FUNowy
kupie dopiero
klan 4FUNowy
Witajcie mam nadzieję że wam się powiedzie i ten team wytrwa długo 
- JohnatanPL
- Jeździ konno