Zdjęcie na ESL
Zdjęcie na ESL
Może to głupie pytanie ale ja nie wiem jak mam wgrać na ESL zdjęcie , ciągle mi pisze że niewłaściwy rozmiar zdjęcia , zna ktoś jaki program do zmieniania rozmiaru zdjęć? 
Zdjęcie na ESL
wielkię dzięki ziomek

Zdjęcie na ESL
Wybierz obraz, który chcesz uploadować.
Proporcje obrazu w stosunku 3:4 ( np. 100x133,
600x800 lub 270x360 pikseli i musi być to plik .jpg.
Proporcje obrazu w stosunku 3:4 ( np. 100x133,
600x800 lub 270x360 pikseli i musi być to plik .jpg.
Trackmania Nations ESL Admin
Zdjęcie na ESL
od kiedy 100x133 to stosunek 3:4?Bartek_H wrote:(...) 3:4 ( np. 100x133 (...)
dobra, czepiam się
Zdjęcie na ESL
może jestem idiotą
ale jeżeli mam obrazek 100x100 to gdzie się to zmienia w IrfanView , biore otwórz, wybieram obrazek, biore zmien rozmiat obrazka czy jakoś tak, i wpisuje najpierw 100 a w drugim jak chce wpisać 133 to mi się zmieniają obydwa na 133 piksele , jeżeli ktoś mnie zrozumiał i wie o co chodzi to proszę o pomoc

Zdjęcie na ESL
pobaw się ptaszkami ze tak powiem
masz tam kurde takie coś ze zachowuje ci proporcje odznacz to i gra. przeciez komputery nie gryza 
Zdjęcie na ESL
Powiem tak :
@ Yard nie minie się czepiasz tylko ESL
@ Masz taki program jak Paint masz wiec go uzyj
Paint + Mózg = Zdjęcie w ESL ?
@ Yard nie minie się czepiasz tylko ESL
@ Masz taki program jak Paint masz wiec go uzyj
Paint + Mózg = Zdjęcie w ESL ?
Zdjęcie na ESL
Plik -> przetwarzanie wsadowe -> wybierasz obrazek który chcesz zmienic -> przenosisz na lewo -> opcje zawansowane -> wymiary obrazka podajesz szerokosc i wysokosc -> ok -> start i gotowe masz zmieniony obrazek zapisany docelowo w katalogu C:\Temp

-
deec
Zdjęcie na ESL
100/3=33,(3) czyli 3x33,(3) 133,(2) w przyblizeniu 133 czyli 3do4 ma się tak jak 100 do 133 
Zdjęcie na ESL
3 x 33,(3) = 133,(3), slaby masz kalkulator 
będę się upieral, ze 3 do 4 ma się jak 100 do 133,(3), a jak przeksztalcisz obrazek z proporcjami naprawdę 3:4, to ładnie nie wyjdzie, dlatego nie wiem, skad wzieli to 100x133
będę się upieral, ze 3 do 4 ma się jak 100 do 133,(3), a jak przeksztalcisz obrazek z proporcjami naprawdę 3:4, to ładnie nie wyjdzie, dlatego nie wiem, skad wzieli to 100x133
Zdjęcie na ESL
No niewątpliwie jest to problem wymagający głębszej dyskusji 
Zdjęcie na ESL
dokładnie, jaki jest twoj poglad na ten temat? 
Zdjęcie na ESL
Jak czytam takie posty to chce mi się zygać , ponieważ przychodze do domy po 7 godzinach pracy w namiotach i jak czytam takie idiotyczne posty to nie wiem czy opłaca się wchodzić na to forum;/
Zdjęcie na ESL
faktem jest ze na forum jest sporo osob ktore np. nie umieja przeszukac forum i znalezc sobie odpowiedzi albo nie umieja znalezc czegoś na google przed zadaniem pytania na ktore w internecie jest setka odpowiedzi. sa tez tacy ktorzy nie wiedza co to jest IQBartek_H wrote:Jak czytam takie posty to chce mi się zygać , ponieważ przychodze do domy po 7 godzinach pracy w namiotach i jak czytam takie idiotyczne posty to nie wiem czy opłaca się wchodzić na to forum;/
Zdjęcie na ESL
Z analitycznego punktu widzenia to ESL popełniło druzgoczącą pomyłkę podając tak niedokładny stosunek 3:4. Jednakże patrząc na ogólne działanie strony, szczególnie jeżeli się ją zgłębia od strony administratorskiej, to to naprawdę nie jest taki poważny problem w porównaniu z kilkoma innymi rzeczami, które nie działają tak jak powinnyYard wrote:dokładnie, jaki jest twoj poglad na ten temat?