NC8 - zapisy i nowy kapitan
http://www.et-leagues.com/nc8/ - stronka i zapisy już ruszyły.
Od siebie na stanowisku kapitana widziałbym Nuggeta lub Dżohna. GL HF.
Od siebie na stanowisku kapitana widziałbym Nuggeta lub Dżohna. GL HF.
Chętni na pewno się znajdą, mi się wydaję że problem będzie mógł leżeć gdzie indziej tzn. z zaangażowaniem w trenowanie
Tak patrząc po ostatnim NC
Nic co powiem nie będzie niespodzianka, ale jest na scenie naprawdę dużo graczy z potencjalem, jedyne co trzeba to checi by zagrac te parę meczów, a z tym najgorzej dla niektorych ogranych już z tm. Mozna zajsc daleko, wystarczy mobilizacja.

gwclan.fora.pl
Ja bym widział Anubisa na stanowisku kapitana utrzymał team przez 4 lata, który jest nadal aktywny, potrafi również osobiście dotrzeć do każdego gracza i zachęcić go do trenowania. A poza tym, jest to nawet dobry gracz, bo robi czasy blisko dedi na międzynarodowych turniejach i gra 90 % mapek w fow.

Tak czy inaczej, imo potrzeba jakiejs swiezej krwi, im wiecej tym lepiej, niech ktos to ciagnie, a jak wiadomo w kupie sila. Nie zrobcie(my) tego samego bledu, ze na najwazniejsze mecze nie ma kto grać.

gwclan.fora.pl
Forum dość sprawnie działa, jak coś trzeba dorobić, to jeszcze chwilkę mogę na to poświęcić, ale za zarządzanie reprą nie będę się brał, po co się człowiek ma niepotrzebnie nerwicować. Nowy kapitanie - kimkolwiek będziesz - można mieć wyjebane na wszystkich i wcale się nie stresować, ale trochę nie na miejscu byłoby organizowanie całości po to, żeby nie móc znaleźć pięciu ludzi na mecz. W jakimś ewentualnym kwali może wystartuję, zobaczę.
Także jestem za wypowiedzią JarOo 
Anubis się stara, rozmawia z każdym zawodnikiem bezpośrednio, zachęcając go do trenowania.
Ja bym go widział na stanowisku kapitana, dla mnie tylko on się nadaje.
Anubis się stara, rozmawia z każdym zawodnikiem bezpośrednio, zachęcając go do trenowania.
Ja bym go widział na stanowisku kapitana, dla mnie tylko on się nadaje.

Dodatkowym atutem są statystyki robione przez tego maniaka po każdym meczu co pozwala zobaczyć swoje braki z każdego meczu na przykład: 
Jedynie pytanie czy sam Anubis zechce

Jedynie pytanie czy sam Anubis zechce

Statystyki to nic nowego, w KD takie wynalazki były już w 2008 roku, a gdzieś jeszcze wcześniej, nie pamiętam gdzie
Osobiście jestem za tym, żeby Ordonek objął posadę kapitana repry. W KD był niezwykle charyzmatycznym liderem, potrafił porwać całą drużynę do walki, to jest prawdziwy kapitan!
Fajnie by było, jakby ordon wgl. grał ;P
Czemu nas o to pytasz, a nie na stronie ET? 
Czas ucieka btw.
Czas ucieka btw.
Niech ktoś w takim razie się za to weźmie bo ja nie będę miał zupełnie na to czasu ze względu na studia. Mogę pomóc porozumieć się z teamami nowemu kapitanowi jeśli zajdzie taka potrzeba.

Shadd, w przeciwieństwie do Ordonka, Anu jest aktywny oraz bierze aktywny udział w meczach.
To zmienia postać rzeczy
(Dodano 09 września 2012, 17:31)
Maciuś, w przeciwieństwie do Ordonka, Anu jest aktywny oraz bierze aktywny udział w meczach.
To zmienia postać rzeczy
To zmienia postać rzeczy
(Dodano 09 września 2012, 17:31)
Maciuś, w przeciwieństwie do Ordonka, Anu jest aktywny oraz bierze aktywny udział w meczach.
To zmienia postać rzeczy