Wyniki !!!
Wyniki !!!
Tutaj podawajcie rezultaty waszych pojedynków według niżej podanego wzoru:
NUMER GRUPY:
Gracz 1 vs Gracz 2
Środowisko 1: X:X
Środowisko 2: X:X
Środowisko 3: X:X
Screeny (nieobowiązkowe)
Mile widziany także krótki raport
...
NP.
Grupa C
wiadp1 vs Tiggeri
Bay: 7:6
Island: 5:7
Rally: 7:6
Fajny meczyk. Dzięki za grę
NUMER GRUPY:
Gracz 1 vs Gracz 2
Środowisko 1: X:X
Środowisko 2: X:X
Środowisko 3: X:X
Screeny (nieobowiązkowe)
Mile widziany także krótki raport
...
NP.
Grupa C
wiadp1 vs Tiggeri
Bay: 7:6
Island: 5:7
Rally: 7:6
Fajny meczyk. Dzięki za grę
Last edited by wiadp1 on 24 April 2007, 17:07, edited 2 times in total.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
-
rad
- Doświadczony driver
Wyniki !!!
Grupa B
radPL vs Fistashi
Speed:7:2
Stadium 7:6
Rally:7:6
Tu się rozpisze:skończyliśmy 1 mecz.Były problemy które tutaj opisze ponieważ Fistenashi mnie prosił:
Zaczęliśmy grać:na moim serwie pytalem czy były lagi,powiedzial ze malutkie,pojeździlismy chwilę i powiedział że nie ma już lagów i mozna grać.Przejechalismy Desert i Stadium i na rally pojawily się najwieksze problemy z lagami.Przenieslismy się na serwer Fistashiego i dokończyliśmy grę,narzekal że przegrał wcześniej poniewaz mial lagi ale jak pytalem to mowil ze nie mial :? Wygralem fartem na stadionie i rally i to wlasciwie tyle.Gralo się fajnie,saves obserwowal do konca deserta i może potwierdzic jaka byla walka
[DODANO NA STRONĘ]
radPL vs Fistashi
Speed:7:2
Stadium 7:6
Rally:7:6
Tu się rozpisze:skończyliśmy 1 mecz.Były problemy które tutaj opisze ponieważ Fistenashi mnie prosił:
Zaczęliśmy grać:na moim serwie pytalem czy były lagi,powiedzial ze malutkie,pojeździlismy chwilę i powiedział że nie ma już lagów i mozna grać.Przejechalismy Desert i Stadium i na rally pojawily się najwieksze problemy z lagami.Przenieslismy się na serwer Fistashiego i dokończyliśmy grę,narzekal że przegrał wcześniej poniewaz mial lagi ale jak pytalem to mowil ze nie mial :? Wygralem fartem na stadionie i rally i to wlasciwie tyle.Gralo się fajnie,saves obserwowal do konca deserta i może potwierdzic jaka byla walka
[DODANO NA STRONĘ]
Wyniki !!!
Grupa B
Speed: Fistashi 3 : 7 Lokash
Rally: Fistashi 7 : 1 Lokash
Stadium: Fistashi 7 : 6 Lokash
Z tym że znowu pojawiły się problemy... Otóz na stadium Lokash powiedział, ze ma laga. Powiedziałem, że to raczej wykluczone z moim łączem (5mb/s), no i Lokash doszedł do wniosku, że to być może jego blaszak nawala. Więc pojechaliśmy dalej. Kilka przejazdów później pojawił się problem - znowu ten sam. Zarpoponowałem zmianę serwa na ten Lokasha - powiedział że nie, dokończymy tu.. No więc dokończyliśmy, wyniki macie wyżej. Screeny może dam później.
Pozdrawiam.
[DODANO NA STRONĘ]
Speed: Fistashi 3 : 7 Lokash
Rally: Fistashi 7 : 1 Lokash
Stadium: Fistashi 7 : 6 Lokash
Z tym że znowu pojawiły się problemy... Otóz na stadium Lokash powiedział, ze ma laga. Powiedziałem, że to raczej wykluczone z moim łączem (5mb/s), no i Lokash doszedł do wniosku, że to być może jego blaszak nawala. Więc pojechaliśmy dalej. Kilka przejazdów później pojawił się problem - znowu ten sam. Zarpoponowałem zmianę serwa na ten Lokasha - powiedział że nie, dokończymy tu.. No więc dokończyliśmy, wyniki macie wyżej. Screeny może dam później.
Pozdrawiam.
[DODANO NA STRONĘ]
Wyniki !!!
No nie chciałem się przenosi tylko poprosiłem o restart lecz się nie zgodziłęs...
Wyniki !!!
hmmm raczej po paru rozegranych rundach restartow się nie robi 
Wyniki !!!
GRUPA C
wiadp1 vs Termez - 3:0
Island: 7:5
Alpine: 7:1
Bay: 7:3
Niezwykły pojedynek na Island, w którym Termez tak naprawdę był chyba lepszy, ale ja miałem większego farta i popełniłem te parę błędów mniej.
Na Bay i Alpine mieliśmy małe problemy techniczne tzn Termez narzekał na to, że strasznie mu skaczę po ekranie i tak naprawdę nie wie dokładnie gdzie jestem. Poza tym na Alpnie pojawił się u niego dziwny problem samoistnego powrotu do ostatniego checkpointa bez klikania w ENTER. Problem ten pojawiał się nawet po 2 razy na jedną rundę.
Jednym słowem na Island naprawdę walka była bardzo interesująca, na Bay i Alpine problemytechnicze trochę wypaczyły obraz rywalizacji i już nie była ona tak drmatyczna jak na Island
Dzięki za meczyk
[DODANO NA STRONĘ]
wiadp1 vs Termez - 3:0
Island: 7:5
Alpine: 7:1
Bay: 7:3
Niezwykły pojedynek na Island, w którym Termez tak naprawdę był chyba lepszy, ale ja miałem większego farta i popełniłem te parę błędów mniej.
Na Bay i Alpine mieliśmy małe problemy techniczne tzn Termez narzekał na to, że strasznie mu skaczę po ekranie i tak naprawdę nie wie dokładnie gdzie jestem. Poza tym na Alpnie pojawił się u niego dziwny problem samoistnego powrotu do ostatniego checkpointa bez klikania w ENTER. Problem ten pojawiał się nawet po 2 razy na jedną rundę.
Jednym słowem na Island naprawdę walka była bardzo interesująca, na Bay i Alpine problemytechnicze trochę wypaczyły obraz rywalizacji i już nie była ona tak drmatyczna jak na Island
Dzięki za meczyk
[DODANO NA STRONĘ]
Last edited by wiadp1 on 03 May 2007, 20:44, edited 2 times in total.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
Wyniki !!!
Równiez dziękuje za mecz. Rywalizacja była naprawdę ciekawe mimo "dziwnych zachowań gry" u mnie. I żeby nie było. Mi się resetowało nawet jak wygrywałem
No cóż może to była wina tego ze oboje mamy wew IP i przez to gra miała "trzaski" Co ale to nie podważą że wiadp1 jest lepszy
No cóż jeszcze kiedyś się spotkamy 
Wyniki !!!
Grupa A
Wally - Kaiotso
Coast
7-1
ISland
7-0
Stadium
7-0
po 4 rundach na Island Kaiotsowi zresetowal się komp czy coś takiego i nei chciał kontynuowac. GG nie jezdziles zle tylko szkoda ze retire dawales czesto
[DODANO NA STRONĘ]
Wally - Kaiotso
Coast
7-1
ISland
7-0
Stadium
7-0
po 4 rundach na Island Kaiotsowi zresetowal się komp czy coś takiego i nei chciał kontynuowac. GG nie jezdziles zle tylko szkoda ze retire dawales czesto
[DODANO NA STRONĘ]
Last edited by Wally on 02 May 2007, 10:47, edited 1 time in total.
Wyniki !!!
Grupa B
Yard vs Fistashi 3:0
Rally 7-3
Desert 7-0
Bay 7-1
no coz, na rally bywaly zaciete rundy, obaj robilismy bledy glupie, na bay przy stanie 1-4 Fistashi się poddal, szkoda...
dzięki za gre i powodzenia
[DODANO NA STRONĘ]
Yard vs Fistashi 3:0
Rally 7-3
Desert 7-0
Bay 7-1
no coz, na rally bywaly zaciete rundy, obaj robilismy bledy glupie, na bay przy stanie 1-4 Fistashi się poddal, szkoda...
dzięki za gre i powodzenia
[DODANO NA STRONĘ]
Wyniki !!!
Grupa D
MISI vs. Karol_M
Snow: 7-6
Bay: 7-2
Island: 7-0
Mecz "na spontana" czyli, -gramy teraz? -ok. Bez żadnej znajomości map ale jakoś było. Najbardziej zacięta walka była na Snow gdzie przy stanie 5-1 było 6-6, na Bay ze strony Karola było dużo delete-ów, a na Island poddał się przy stanie 3-0, ale i tak wątpiłem w siebie. ^^
MISI vs. Karol_M
Snow: 7-6
Bay: 7-2
Island: 7-0
Mecz "na spontana" czyli, -gramy teraz? -ok. Bez żadnej znajomości map ale jakoś było. Najbardziej zacięta walka była na Snow gdzie przy stanie 5-1 było 6-6, na Bay ze strony Karola było dużo delete-ów, a na Island poddał się przy stanie 3-0, ale i tak wątpiłem w siebie. ^^

Wyniki !!!
dzięki za mecz na snow miałem nadzieje na wygraną ale wygrywa lepszy 
Wyniki !!!
Grupa D
MISI vs RIP
Stadium: 4-7
Snow: 6-7
Bay: 0-7 (misi się poddał
)
Wynik: 0-3
MISI vs RIP
Stadium: 4-7
Snow: 6-7
Bay: 0-7 (misi się poddał
Wynik: 0-3
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Wyniki !!!
Grupa D
Loony - Karol M
Stadium: 7-6
Bay: 7-4
Island: było 2-0 i Karol się poddał
Mecz zotsał rozegrany nagle. Karol napisał czy gramy. Powiedzialem, ze map nie znam, ale po chwili namowy graliśmy. Walka na stadium była bardzo równa - raz on i raz ja wypadaliśmyz toru
. Na bay było 3-0 dla Karola, ale nauczyłem się mapki i odrobiłęm stratę
. No i island. Mapkę chociaż umiałem
. W momencie gdy było 2-0 Karol powiedział, że i tak przegra i wyszedł. To tyle. Screeny jak ktoś chce to na gadu pisąć ;-)
Loony - Karol M
Stadium: 7-6
Bay: 7-4
Island: było 2-0 i Karol się poddał
Mecz zotsał rozegrany nagle. Karol napisał czy gramy. Powiedzialem, ze map nie znam, ale po chwili namowy graliśmy. Walka na stadium była bardzo równa - raz on i raz ja wypadaliśmyz toru
Wyniki !!!
3:0 i już nie miałem najmiejszej szansy
Wyniki !!!
szansa jest nawet przy stanie 0:6 ośle
Wyniki !!!
Ta, Giant Cup 4, pojedynek nawro vs PaIaImas.
Był to najdziwaczniejszy pojedynek jaki kiedykolwiek miałem. Co prawda przegrałem 2-1, ale było dziwacznie - jeśli byłeś pewien że przegrasz mapę to ją wygrasz, więc mogłeś z 0-6 zmienić punktację na 7-6.
naprawdę dobra rada dla was wszystkich - nie poddawajcie się. 
Wyniki !!!
Ta szczególnie na bay mogłes kozaku ;]MISI wrote:Mogłem wygrać, ale mi się nie chciało. ;]
Wyniki !!!
Misi ty już 2 kolejki masz za sobą a ze mną grasz 19 maja bo mowiłes ze wczesniej nie mozesz -.- Mi pasuje w każdy dzień oprocz pon i czw. a zresztą
Stawiałem na Ripa
GG Misi