I jak może być?
w każdej wersji photoshopa jest możliwość przetestowania go przez okres 30 dniRADASS wrote:photoshop, wlasnie koszt programu kilka tysiecy zl już nie mowie o najnowszej wersji cs3 która sam uzywamale widzialem już lepsze prace w paincie niz to coś a tak a propos, to jest jedna ze straszych wersji photoshopa za free pewnie jakas skrocona wersjia ale dla tych ktorzy chca zobaczyc jak to dziala i nauczyc się podstaw to bardzo polecam a jakub ty tu nas nie strasz policjia bo ja zaraz wysle tam do Ciebie grupe pseudo kibicow z mojego miasto
![]()
oni sa grozniejsi od calej polskiej policji ;] ;]
możesz usunąć i zainstalować jeszcze raz (chociaż nie wiem czy to działaRADASS wrote:chodzilo mi o skrocona wersjie photoshop nie na 30 dni ;] na co mi g*wno na miesiac
takie coś jak skrócona wersja photoshopa nie istniejeRADASS wrote:chodzilo mi o skrocona wersjie photoshop nie na 30 dni ;] na co mi g*wno na miesiac
spoko, nie chce się kłócićRADASS wrote:to się mylisz. bo istnieje jak zaczynalem prace w photoshop kupilem sobie ksiazkei mialem w niej plyte ze starym photoshop i był on tylko przeznaczony do podstawowych cwiczen z tej ksiazki nie mial wszystkich dupereli i nie był na 30 dni wiec nie wiem czemu myslisz ze nie istnieje ??
tiggeri nie chce się z toba klocicmoże ty o czyms nie wiesz albo ja o czyms nie slyszalem i będziemy się klocic (jak jakub z mor olo ):P bez urazy jakub :p
no to ja zgłoszę berlińskiej policji kto jest winien serii gwałtów w sąsiednim przedszkolu :]jakub wrote:a skad masz forse na photoshopa, coof?
chyba będę musial ci znow policie na chate wyslac