Rozpadle klany
Rozpadle klany
Mam prosbe do wszystkich graczy z klanów bo mnie już krew zalewa . Przegladam sobie liste teamów a polowa z nich to jest zrobiona i zarejstrowana dla jaj a nastepna jedna czwarta listy to sa teamy ktore się rozpadly a nikt nie był na tyle laskawy zeby ich z tamtad wywalic. Wiec wnioski sa takie ze z calej tej listy tylko ze 20 teamów prawidlowo funkcjonuje. Wiem ze niektórzy moga być oburzeni ze ja przedstawiciel takiego mlodego teamu który NARAZIE nie liczy się w walce o 1 miejsca w mistrzostwach porusza ten temat ale ktos to musial zrobić. APELUJE DO ADMINA I ZALOZYCIELI WSPOMNIANYCH PRZEZE MNIE teamów!!!
Rozpadle klany
Tylko nas nie wywalac, bo w tmu gramy 
Rozpadle klany
Sorry że odkopuje stary temat. Mimo tego wydaje mi się cały czas być na czasie
Naliczyłem grubo ponad 70 teamów, przynajmniej połowa z tego jest do "wywalenia" z powodu rozpadów
, lub klanów dzieci neo, dla których założenie "klasnu" z jednym (czyli właśnie nim) klanowiczeniem jest na tyle ważnym osiągnięciem żeby zaśmiecać listę :? Po prostu zwracam jeszcze raz uwagę moderatorów i admina żeby "wyczyścili listę" z nieistniejących klanów. Byłbym bardzo wdzięczny. ponieważ łatwiej byłoby znaleźć istniejące lub bardziej znaczące teamy
Popieram tworzenie nowych, ale bez przesady...
Rozpadle klany
mozna by było np zrobić tak, ze tylko klany, ktore biora udzial w PL będą na tej liscie.
Rozpadle klany
jakub calkiem dobry pomysl zeby były tam klany ktore się staraja i chca coś osiagnac i te klany co istnieja na dziś dzień i się rozwijaja powinny wszystkie wystąpic w pl4 i nie wazne czy sa słabym składem czy bardzo dobrym tak jak POL, GT, FM, XP itp z dłuzej istniejacych klanów najwazniejsza jest zabawa która będzie i rywalizacja miedzy klanami. pozdrawiam
Rozpadle klany
uuu pysio, bardzo mi się podobasz.
zapomniales (calkiem to rozumie) zule z pS (proSiaki), i poczatkujacych z EM (eunuchy mlode)
zapomniales (calkiem to rozumie) zule z pS (proSiaki), i poczatkujacych z EM (eunuchy mlode)
Rozpadle klany
Niech każdy team po powstaniu sklada wniosek czy może być umieszczony na liscie . jeżeli komisja będzie uwazala ze zespół traktuje sobie powaznie gre i stara się rozwijac będzie wtedy ten klan umieszczony na liscie.
Rozpadle klany
Boże ja naliczyłem tylko 20 istniejacych klanów :?. Usuńcie te klany które nieistnieją bo jak wejdzie jakiś noobek to pomyśli że tyle klanów jest w Polsce.
Rozpadle klany
...mowi czlonek istniejacego 2 miesiace pro skillowego 2f2f 
Rozpadle klany
no i co z tego, ma do tego prawo
w ogole powinni wypierdzielic wszystkie stare teamy ewentualnie zrobić archiwum klanow
CMENTARZYSKO !
POL TEAM TO POTEGA
w ogole powinni wypierdzielic wszystkie stare teamy ewentualnie zrobić archiwum klanow
CMENTARZYSKO !
POL TEAM TO POTEGA
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozpadle klany
a twoj avek ownuje
Rozpadle klany
Bax, respect dla Ciebie
. A potega to nie POL Team ale 2F2F Team
:D
Rozpadle klany
Potęzny kawałek g*wna...tu się zgodze, niezła krówka was wydaliłaMaster wrote:Bax, respect dla Ciebie. A potega to nie POL Team ale 2F2F Team
:D
Rozpadle klany
no to Yard usuwaj te nie istniejace teamy przypominam ze FM ma się dobrze;D

Rozpadle klany
oo gangsta drivers jest 2 razy zapisane
Rozpadle klany
I tych ProSiaków nie usuwac proszę 
Jakub nie wiem czemu nie mozesz pogodzic się z wyższością ProSiaków nad POL.
no ale zobaczymy, może się myle 
Jakub nie wiem czemu nie mozesz pogodzic się z wyższością ProSiaków nad POL.
Rozpadle klany
kurde, ja lubie warchlaki;D ale nie prosiaki;D ^^ chyba zmienie nazwe teamu;D

Rozpadle klany
z tego co wiem, wy startujecie w GPL4, anie w PL4, wiec gay polish league. z tego wynika, ze się raczej nasze teamy nie zmieza w tym roku.hack wrote:I tych ProSiaków nie usuwac proszę
Jakub nie wiem czemu nie mozesz pogodzic się z wyższością ProSiaków nad POL.no ale zobaczymy, może się myle