Map Pack - runda 7
Map Pack - runda 7
jest sa już nowe trasy: http://electronictournaments.com/temp/nc-r7-maps.rar na decydujacy mecz z ITA, miejmy nadzije , ze jakieś rozsaden, bo trzeba jes ostro potrenowac 
Last edited by Yard on 03 May 2006, 20:54, edited 1 time in total.
Map Pack - runda 7
O fak! zapowiadaja się nie lada emocje za tydzien
mapy sa wymagajace. A - bardzo techniczna nie bardzo mi się podoba no i wyobrazam już sobie drugi zakret w biegu w ktorym jedzie 10 osob. B - fantastyczna mapka
chyba najlepsza ze wszystkich round. Wysrobowalem już tam calkiem przyzwoity czas 1:00:90
C - bylawy lepsze multilapy choć ten nie jest najgorszy, wystarczy potrenowac i playoffy sa nasze 
Map Pack - runda 7
Ja narazie tylko na B jezdzilem i podpowiem mało oczywisty "skrot" bo nie wiem jak to inaczej nazwac.
Otóż przy pierwszym zeskoku tuz po starcie zjedzcie lekko w lewo a będziecie o 0,06 sek szybsi. może się to wydawac dla niektorych malym zyskiem ale jeśli w tak prosty sposob mozna chciałem to oglosic bo Wlochy polegna!!!!!!!!!!
Otóż przy pierwszym zeskoku tuz po starcie zjedzcie lekko w lewo a będziecie o 0,06 sek szybsi. może się to wydawac dla niektorych malym zyskiem ale jeśli w tak prosty sposob mozna chciałem to oglosic bo Wlochy polegna!!!!!!!!!!
*... i wszystko jasne.
Map Pack - runda 7
po pierwsze to nie koniecznie w lewo, ja wole na przyklad w prawo, chodzi tylko o to, zeby dziure ominac, a po drugie to raczej 0.6 sekmor_olo wrote:Ja narazie tylko na B jezdzilem i podpowiem mało oczywisty "skrot" bo nie wiem jak to inaczej nazwac.
Otóż przy pierwszym zeskoku tuz po starcie zjedzcie lekko w lewo a będziecie o 0,06 sek szybsi.
chyba, ze mowimy o innym skrocie
Map Pack - runda 7
Czasy podawajcie będzie ciekawiej
jakieś łatwe te czasy autora do pobicia pogralem chwile dwie pierwsze i pobite ale nie ebde pisał bo bardzo słabe jak na mozliwosci
pozdro...
----------------------------------------------

Map Pack - runda 7
A - po Scorpiousie spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Trasa posiada zbyt techniczne zakręty, za pierwszym razem łatwo się zgubić. Mój czas : 1.03.87
B - ja ciągle spodziewałem się czegoś innego! Stosując skręt w lewo lub w prawo na starcie i mijając dziurę można nieźle nadrobić, ale to ogromne ryzyko. Było dużo technicznych zakrętów, jednak wkurzał mnie tylko ten przed offroadem. Finisz jest ładny. 1:04.10 to mój rekord
C- najdłuższe zawsze najkorzystniejsze, ale ten MultiLap jest jednym z najgorszych w NC. łatwo uderzyć w ścianę, ale jeśli się przyzwyczajicie do jazdy w tej trasie to może być nieźle. 1:57.82 to mój najlepszy czas
Podsumowując Scorpious zbyt serio potraktował zdanie "do NC trzeba zrobić techniczną trasę". ładny MediaTracker, ale w turniejowych trasach to nic.
B - ja ciągle spodziewałem się czegoś innego! Stosując skręt w lewo lub w prawo na starcie i mijając dziurę można nieźle nadrobić, ale to ogromne ryzyko. Było dużo technicznych zakrętów, jednak wkurzał mnie tylko ten przed offroadem. Finisz jest ładny. 1:04.10 to mój rekord
C- najdłuższe zawsze najkorzystniejsze, ale ten MultiLap jest jednym z najgorszych w NC. łatwo uderzyć w ścianę, ale jeśli się przyzwyczajicie do jazdy w tej trasie to może być nieźle. 1:57.82 to mój najlepszy czas
Podsumowując Scorpious zbyt serio potraktował zdanie "do NC trzeba zrobić techniczną trasę". ładny MediaTracker, ale w turniejowych trasach to nic.
Map Pack - runda 7
czy ja wiem, czy ryzyko, co za problem ominac taka dziure na praktycznie minimalnej predkosci... co prawda jej nie widac, ale mozna przewidziec, gdzie się znajdujenawro wrote:Stosując skręt w lewo lub w prawo na starcie i mijając dziurę można nieźle nadrobić, ale to ogromne ryzyko.
Map Pack - runda 7
popieram ja ani razu nie mialem z tym problemu wystarczy wyczuc i po 10 probachjuz ma się 99% skutecznosc
Moje czasy:
A- 1:02;16
B- 1:02:65
C- 1:57:50
ale jeszcze poprawie a ty nawro coś slabo widze narazie nawias jakim cuedm wykreciles minute na b???
Moje czasy:
A- 1:02;16
B- 1:02:65
C- 1:57:50
ale jeszcze poprawie a ty nawro coś slabo widze narazie nawias jakim cuedm wykreciles minute na b???
*... i wszystko jasne.
Map Pack - runda 7
No może przesadziłem z tym słowem "ogromne"Yard wrote:czy ja wiem, czy ryzyko, co za problem ominac taka dziure na praktycznie minimalnej predkosci... co prawda jej nie widac, ale mozna przewidziec, gdzie się znajduje
Map Pack - runda 7
Czasy poprawione A-1:01:41 B-1:01:94
Ja osobiscie uwazam ze A jest gorsza plansza niz B ale i tak C jest najlepsze zreszta jak zawsze multilap rzadzi
Ja osobiscie uwazam ze A jest gorsza plansza niz B ale i tak C jest najlepsze zreszta jak zawsze multilap rzadzi
*... i wszystko jasne.
Map Pack - runda 7
okey po szkole ci dam ale lepiej poprosnawias on wykrecil na B 1:00;90
*... i wszystko jasne.
Map Pack - runda 7
jak ktos chce to mozecie go sciagnac stad:
http://download.yousendit.com/A574A18E01CBED83
ahhh zrobilem na C 1:56:88 coraz bardziej zaczynam lubic ten zakreto-skok przed meta
edit: 1:55:40 już
http://download.yousendit.com/A574A18E01CBED83
ahhh zrobilem na C 1:56:88 coraz bardziej zaczynam lubic ten zakreto-skok przed meta
edit: 1:55:40 już
Map Pack - runda 7
moje dotychczasowe osagniecia
A: 1:01:75
B: 1:01:74
C: 1:58:71
A: 1:01:75
B: 1:01:74
C: 1:58:71
Map Pack - runda 7
poprzednie czasy były z poprzedniego dnia. A drugi dzień na tych trasach poszedł mi znacznie lepiej
A-1:00.37
B-1:01.18
C-1:54.43
edit : trzeci dzień, czasy jeszcze lepsze
A-0:59.72
B-0:59.87
C-1:53.34
A-1:00.37
B-1:01.18
C-1:54.43
edit : trzeci dzień, czasy jeszcze lepsze
A-0:59.72
B-0:59.87
C-1:53.34
Map Pack - runda 7
moje nowe czasy, ktore mam zamiar wykrecac w każdym biegu w dzisiejszym meczu ;D
A: 1:01:47
B: 0:59:80
C: 1:54:74
A: 1:01:47
B: 0:59:80
C: 1:54:74