Podsumowanie Nations Cup 1

Post Reply
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

No cóż, skończyła się już dla nas przygoda z Nations Cup 1 i przyszła pora na krótkie podsumowanie tych rozgrywek.
Uważam, że wypadliśmy bardzo przyzwoicie. Wygraliśmy parę bardzo trudnych meczów, w kilku grach musieli uznać wyższość zdecydowanie mocniejszych rywali. Jednak trzeba przyznać otwrtcie, że trafiliśmy do dużo mocniejszej grupy z reweklacyjnymi Włochami, UK, Francją czy Szwecją. Teamy te zdecydowanie nas przewyższały i ciężko nam było nawiązaqć równą walkę. No, ale już po pierwszym meczu widzieliśmy, że będzie ciężko.

Chciałęm więć podziękować wszyskim graczom, którzy przyczynili się do bardzo dobrego występu Polaków w NC:

- Yardowi, za świetną grę i stworzenie serwisu TMPL.info, któy umożliwił nam stworzenie niewielkiej społecznośći polskich maniaków TMN :)
- nawro, za to, że czasami jako jedyny potrafił nawiązać walkę z najlepszymi i był naszym czołowym graczem
- nawiasowi, za świetną jazdę i organizację ciekawych konkursów dla TMN dla polskiej społęczności graczy
- MOR_OLO, etatowemu rezerwowemu :), który wspierał nas w najtrudniejszych momentach oraz organizował TMPL League mobilizujące nasz do mocniejszego treningu
- Toxicowi, za hosting i bardzo solidny serwer TMN, który umożliwiał nam spokojnie i "bezlagowe" treningi :)
- ShockBoyowi za bardzo dobrą grę i solidne podejście do sprawy
- Boskiemu, Barkowi_H, Akirze i Majakowi, za to, że zawsze można było na nich liczyć w kryzysowych momentach

oraz pozostałym członkom reprezentacji, za ich zaanagażowanie i starania

Mam nadzieję, że z wieloma z was będę miał jeszcze przyjemność zagrać w kolejnej edycji Nations Cup
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

o jak fajnie :D

-wiadp1-owi (kapitanowi) za organizacje, pozytywne i profesjonalne podejscie do sprawy, za zaangazowanie i dbanie o dobre morale zespolu, za wyrozumialosc i poczucie humoru. 8)

Podsumowujac cala moja dotychczasowa gre w reprezentacji musze przyznac ze treningi i mecze były chwilami na ktore dlugo się czekalo. Niewatpliwa zaleta naszej repry jest mila atmosfera i brak obwiniania siebie nawzajem o coś, brak wywyzszania się itd. to mi się podoba. Wiadomo ze staramy się grać jaknajlepiej i fajnie jest wygrywac ale po porazce tez nie ma tragedii (no chyba ze sa lagi eheh :P ) Szkoda tylko ze sporo osob ze skladu mało się w to wszystko angazuje, wiec polecalbym jakas remobilizacje i rekrutacje do Team Poland 8)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Musze przyznać że do NC podszedlem bardzo poważnie. Miałem nadzieje że zrobimy sporą niespodziankę lecz po pierwszym meczu z UK zobaczylem ze sam ciezki trening nie zawsze wystarcza. Grupe mieliśmy straszną no ale uznajmy ze zostalo to zrobione sprawdieliwie ;). Jakby nie patrzec po wygranej z ITA itakbysmy grali GER więc nie ma się czym martwić. Mam nadzieje ze nastepny NC będzie 3vs bo 5vs5 to zbyt dużo liczac lagi , liczba zaslon trasy:P, i zbierania się druzyny i jej siły.
Na szczęście CDD jest dalej i może tam osiagniemy coś więcej w co głeboko wierze Trzymajcie kciuki.
Dzięki wszystkim za wspieranie Team Poland...mam nadziejezew nastepnym będzie lepiej i pamiętajcie "trening czyni mistrza...mistrza nudzi trening":D
*... i wszystko jasne.
Yard
Emerytowany Admin

Post by Yard »

ja tez chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy w jakikolwiek sposob zaangazowali się w gre w Team Poland, no oczywiście w pierwszej kolejnosci wiadpowi, który uzbieral mimo wielu trudnosci druzyne, co stworzlo nam mozliwosc rozegrania kilku ciekawych spotkan z roznym wynikiem, ale to już inna sprawa :)
ogolnie, mysle, ze wyklarowalo się kilku podtswaowych graczy i teraz chyba latwiej będzie się zabrac do przygotowan do NC2, chociaż nie mam pojecia, kiedy może być on organizowany. być może do tego czasu gra zainteresuje się wiecej Polakow, Nadeo obiecalo dodac niedlugo Polske do gry, wiec zobaczymy :)
Post Reply

Return to “Nations Cup 1”