Koncze z TMN
Koncze z TMN
Chcialbym tylko pozdrowic mame i jakuba. Czesc wszystkim.
Koncze z TMN
gawron, nie no!
co ty gadasz?
taki super gracz.
no ale co, zycze powodzenia w dalszym zyciu!
cu mate
co ty gadasz?
taki super gracz.
no ale co, zycze powodzenia w dalszym zyciu!
cu mate
Koncze z TMN
akurat przed pl4 musiales odejsc??:/
no kur... wez mnie tu nie wkur.....
no ale ch.... musimy sobie dac rade bez Ciebie, powodzenia
no kur... wez mnie tu nie wkur.....
no ale ch.... musimy sobie dac rade bez Ciebie, powodzenia

Koncze z TMN
jakub już gawronowi klęka do miecza i za jakieś 10 minut myślę, że uda mu się przekonać Gawrona do powrotu. umówili się, że klękanie będzie powtarzane codziennie przed snem. powiadam.

Koncze z TMN
Ku*** jak morzesz odhodzic ku***, oglondalem 1 mp nadeo na hedszocie!!!!111jeden To zjawisko stao się czensciom mojego rzycia!!! MISZCZU JAK MORZESZ ODHODZIC!
Last edited by Koorek on 02 August 2007, 1:27, edited 1 time in total.
Koncze z TMN
Dobra jednak nie odchodze, od mojego odejscia minelo już sporo czasu i wiele się zmienilo w moim zyciu, teraz mam wiecej czasu na TMN.
Rock me baby!
Rock me baby!
Koncze z TMN
yeah, super gawron!
ciesze się, ze się tak zdecydowales.
welcome back, mate.
rock my baby!
ciesze się, ze się tak zdecydowales.
welcome back, mate.
rock my baby!
Koncze z TMN
może zalozymy fanklub gawrona? -,-Koorek wrote:Ku*** jak morzesz odhodzic ku***, oglondalem 1 mp nadeo na hedszocie!!!!111jeden To zjawisko stao się czensciom mojego rzycia!!! MISZCZU JAK MORZESZ ODHODZIC!
gawron - mastah
jakub - kleczek
coof - kleczek prim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
welcome back gawciu =]
rack me baby! =]
Koncze z TMN
mehehehehehe
dobre Gawron 
Wow Mor_Olo się wkurzyl
Ale nie martw się #p~S ROZPIERDOLI EM W DROBNY PYL BEZ MYDLA, BEZ WAZELINY PO PROSTU NA HARDCORE !
Wiec nie musisz się trudnic, może i EM ma szanse z POL ale my was rozjedziemy
fajnie rozkrecic atmosfere może przytrenuja
Wow Mor_Olo się wkurzyl
Wiec nie musisz się trudnic, może i EM ma szanse z POL ale my was rozjedziemy
fajnie rozkrecic atmosfere może przytrenuja
Koncze z TMN
Ale jak szybko siano wychodzi z butow 
Olek zeby tak się dac nabrac ?
byles lepszy niz myslelismy :DDDD
hahaha
Smiesznie się zaczyna pl4
zią
Olek zeby tak się dac nabrac ?
hahaha
Smiesznie się zaczyna pl4
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Koncze z TMN
teraz chociaż POL może skumac jak to było u nas z chybem
Koncze z TMN
na to się nie damy nabrac olekmor_olo wrote:Ehh to POL to faktycznie żałosne jest.
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Koncze z TMN
hehe, mat dostal ostrzezenie, LOL!
zamiast go pochwalic, za od dlugiego czasu najsmiesziejszy post.
pfff, chyba ktos tu "nie ma poczucia humoru i nie zna się na zartach" (quotuje mor_olo).
[POL]nie jest zalosne, w [POL] to samo zule sa!
sam tak przeciesz pisales, morek, powinienes o tym wiedziec. czemu za to sam se nie dales ostrzezenia, ziaaa?
z takich rzeczy to łatwo się smiac, jak nie idzie o Ciebie, no nie? ale jak już o diktatora tmpl (mor_olo), to ostrzezenia. to jest zalosne, biaaacz.
EDIT: a kto to ten chybe, i co było z nim?
zamiast go pochwalic, za od dlugiego czasu najsmiesziejszy post.
pfff, chyba ktos tu "nie ma poczucia humoru i nie zna się na zartach" (quotuje mor_olo).
[POL]nie jest zalosne, w [POL] to samo zule sa!
sam tak przeciesz pisales, morek, powinienes o tym wiedziec. czemu za to sam se nie dales ostrzezenia, ziaaa?
z takich rzeczy to łatwo się smiac, jak nie idzie o Ciebie, no nie? ale jak już o diktatora tmpl (mor_olo), to ostrzezenia. to jest zalosne, biaaacz.
EDIT: a kto to ten chybe, i co było z nim?
Last edited by Jakub on 02 August 2007, 10:20, edited 1 time in total.
Koncze z TMN
pamiętaj ze w poznaniu będzie sporo graczy [POL] a ty będziesz sam ,mały i chudziutkimor_olo wrote:Ehh to POL to faktycznie żałosne jest.
Koncze z TMN
To był twoj cytat z tymi żulami, a zalosne jest to ze po raz drugi probujecie już nie tylko powiedziec jakieś klamstwa na moj temat ale podszywac się pode mnie.
Lookash po twoim poscie faktycznie znalezliscie uznanie w moich oczach... żal.pl i tyle.
Lookash po twoim poscie faktycznie znalezliscie uznanie w moich oczach... żal.pl i tyle.
*... i wszystko jasne.
Koncze z TMN
wlasnie, maly faulik w pilce tu, niechcace stawianie nogi na drodze do puba tam, nigdy nic nie wiadomo, co może się stac. no i jeszcze sa noce, gdzie może być niebezpiecznie o dupskoLooKaSh wrote:pamiętaj ze w poznaniu będzie sporo graczy [POL] a ty będziesz sam ,mały i chudziutkimor_olo wrote:Ehh to POL to faktycznie żałosne jest.
brzerz, lokash, dahag, jakub, bax, [POL] stawia najwiekszy sklad na poznan, biacz. jeszcze się polaczymy z buldogiem radusem, i naszymi nowymi kolegami z FM z 2. miejsca na kwali, to nawet peacowy fred ci już nie pomoze
EDIT:
a czemu chcielibysmy znalesc uznanie najsmieszniejszej postaci polskiej sceny tmn?Lookash po twoim poscie faktycznie znalezliscie uznanie w moich oczach... żal.pl i tyle.
Last edited by Jakub on 02 August 2007, 10:28, edited 2 times in total.