Liga I » Runda 4: xp vs ~FM~
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 4: X Power vs Fuck Me
Link do meczu
Link do meczu
Jak narazie to tylko my się wypowiadamy ale wiadomo jak zawsze...niedziela 20.00 ble ble ble 

Nie bedize jednak lepiej w sobote o 20:00. ja bym był za ta godizna . Co wy na to?? Wiecie w poniedziałek potem szkola itp. to wiecie jak to jest :/
~FM~!!!!!!!!
Niedziela...nasz team doszedl do wniosku ze to najlepsza pora i dzień i raczej zawsze będziemy grać w ten dzień.

xp mozecie raz się zgodzic na termin który bardziej pasuje drugiemu klanowi 
Grono ale czy to jest logiczne ?...jak się zgodzimy to będziemy oslabieni...wiec trzeba myslec rozsadnie.

może i logiczne ale ciekawe co byscie zrobili jak by nie było w regulaminie ze ostatni termin to niedziela 20Rainer wrote:Grono ale czy to jest logiczne ?...jak się zgodzimy to będziemy oslabieni...wiec trzeba myslec rozsadnie.
Przestańcie już gdybać:
"gdyby Szyna nie grał to..."
"gdyby nie było w regulaminie to..."
"gdyby babcia miała wąsy to ... bym się zarzygał"
my gramy w niedziele ponieważ u nas taki termin odpowiada 90% ludności teamu, a tłumaczenie ze szkoła jest śmieszne ja całe wakacje musze w poniedziałek wstawać do pracy
a w sobotę to u nas niektórzy pracują np. ja i tez mi się nie che grać po pracy bo jestem zjebany. A w niedziele to raczej każdy ma czas wiec to najlepszy termin na granie, ja wiem ze to niektórym nie pasuje ale u nas nie wszyscy maja wakacje i nie mogą grać całymi dniami, wiec postanowiliśmy ze gramy w niedziele o 20:00 i koniec tematu, i nie jest to żadna złośliwość z naszej strony, jest taki zapis w regulaminie i my z niego korzystamy to tyle.
"gdyby Szyna nie grał to..."
"gdyby nie było w regulaminie to..."
"gdyby babcia miała wąsy to ... bym się zarzygał"
my gramy w niedziele ponieważ u nas taki termin odpowiada 90% ludności teamu, a tłumaczenie ze szkoła jest śmieszne ja całe wakacje musze w poniedziałek wstawać do pracy
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
A mt gramy w sobote o 20 bo to pasuje 100% naszego klanu itez będziemy grać w osłabieniu. I co teraz ?
Ruffy jest zapis w regulaminie, że jeśli klany nie dogadają się co do terminu meczu to gra się w niedziele o 20:00 jeśli się nie wstawicie to walkower dla nas i tyle...ja w sobote nie mogę grać bo ide na imprezke 
Peace 4 all
nie zaprzeczamMrOoZiO wrote:no i huja z tegoxp nie jest zbyt ugodowym klanem
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
No ja tez nie mam czasu w sobote bo sobota jest po to zeby się pobawic...np. jechac na bigiel i nie będę saiedzial w domu i ciupal w gierke bo ten swiat nie konczy się na grze...tyle na ten temat 

eh dzieci dzieci.... no ale o 20 w sobotę każdy ma czas, może Ty gdzieś idziesz w sobotę, a ja w niedzielę gdzieś wybywam, co to ma być? równy i równiejszy? :?
nie rowni i rowniejszy.chybeck wrote:eh dzieci dzieci.... no ale o 20 w sobotę każdy ma czas, może Ty gdzieś idziesz w sobotę, a ja w niedzielę gdzieś wybywam, co to ma być? równy i równiejszy? :?
zapoznaj się z regulaminem.
Chybe wez się zastanow co piszesz...po raz kolejny Ci piszemy ze w sobote u nas parę osob nie ma i nie mial by kto grać ale ty chyba lepiej wiesz od nas jak widze "no ale o 20 w sobotę każdy ma czas"...a ze u was w niedziele kogos nie będzie to nie nasza wina...taki jest regulamin i tyle wiec o co ci chdzi...a z tym to Cie nie kumam "co to ma być? równy i równiejszy?"...ty chyba piszesz to co ci do glowy przyjdzie ale najpierw się zastanow bo piszesz glupoty.
Ps. a dzieci to sobie szukaj wsrod kolegow
Ps. a dzieci to sobie szukaj wsrod kolegow

No mecz bedize w niedziele o 20:00. XPeki się trochę wycwanily ale zgodnie z regulaminem
Bo my napiszemy ze mecz chcemy np. w sobote o 20:00 a oni ze nie. Wiec bie stronys oie nei dogadaly a w regulaminie jest napisane ze jak obie strony się nie moga dogadac to mecz jest w niedziele o 20:00. Madre z was cwaniaczki XP
heheh
oczywiście jako zarcik to odbierzcie 
~FM~!!!!!!!!