Liga I » Runda 7: [POL] vs ~FM~
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 7: poor old losers vs Fuck Me
Link do meczu
Link do meczu
kiedy wam pasuje, FM?
Całe xp trzyma za was kciuki FM.
Wygrajcie to 2:1 lub 3:0 ale w sumie to ten 1 punkt POL możecie oddać żeby nie płakali ze do 0.
FM FM FM DO TRENINGU :p
Wygrajcie to 2:1 lub 3:0 ale w sumie to ten 1 punkt POL możecie oddać żeby nie płakali ze do 0.
FM FM FM DO TRENINGU :p
jakby FM wygralo 3:0 to jest szansa ze nawet GT będzie przed POL 
looool nagle se o FM przypomnieliscie:P kiepsko ze skladem u nas w PL4:// ale damy wszystko, obiecuje

FM...FM...FM...DO BOJU !!! POKAZCIE NA CO WAS STAC !!! TRZYMAM KCIUKI ZEBYSCIE WYGRALI PRZYNAJMNIEJ 1 MAPE 

ja tam was nie lubię za bardzo FM ale liczę ze podejdziecie do meczu poważnie i z zaangażowaniem, my to bardziej musimy się martwic żebyśmy to my wygrali z RBF 3:0 bo inaczej nic tu nie da wygrana FM
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
lol xp, ale z was bitchasy. teraz to trzymacie kciuki za FM.
to ja tez wam napisze coś, o czym będziecie mogi się nawalac.
1. FM już nie ma szansy, walczyc o 5. mieisce, bo nawet jak wygraliby 21:0, nie dogonia GT w tabeli na male punkty.
2. xp pewnie wygra z RBF 3:0, wiec nawet jak FM przegra, nie będzie musiala grać w barazach o 2. lige (a nawet jakby RBF ich przegonilo, i tak jest to ostatnia PL, wiec tych barazow pewnie nie będzie w ogole).
3. czemu gracze z FM, z którymi już od paru rund gadamy o przejsciu do [POL] miely by miec chec wygrac z nami i sobie z tym zepsuc pozycie w tabeli przyszlego teamu?
4. na ostatni mecz caly [POL]team się wezmie za trening, każdy wie o co chodci.
podsumowujac, xp i GT, na nic nie liczcie.
sami wiecie, ze BVG ma szanse wygrac z ps nawet 2:1, a my raczej z FM jesteśmy faworytami.
a teraz się wkurwiajcie moim postem, i wyzywajcie [POL]team o przeginanie. chociasz nie będziecie się koncentrowac w taki sposob treningem, bo wkurwica was wezmie
i nie bierzcie tego posta za serio, poprostu denerwuje mnie, ze naraz każdy jest za FM, i im kciki trzyma, a tak na serio TYLKO MYSLI O SOBIE.
to ja tez wam napisze coś, o czym będziecie mogi się nawalac.
1. FM już nie ma szansy, walczyc o 5. mieisce, bo nawet jak wygraliby 21:0, nie dogonia GT w tabeli na male punkty.
2. xp pewnie wygra z RBF 3:0, wiec nawet jak FM przegra, nie będzie musiala grać w barazach o 2. lige (a nawet jakby RBF ich przegonilo, i tak jest to ostatnia PL, wiec tych barazow pewnie nie będzie w ogole).
3. czemu gracze z FM, z którymi już od paru rund gadamy o przejsciu do [POL] miely by miec chec wygrac z nami i sobie z tym zepsuc pozycie w tabeli przyszlego teamu?
4. na ostatni mecz caly [POL]team się wezmie za trening, każdy wie o co chodci.
podsumowujac, xp i GT, na nic nie liczcie.
sami wiecie, ze BVG ma szanse wygrac z ps nawet 2:1, a my raczej z FM jesteśmy faworytami.
a teraz się wkurwiajcie moim postem, i wyzywajcie [POL]team o przeginanie. chociasz nie będziecie się koncentrowac w taki sposob treningem, bo wkurwica was wezmie
i nie bierzcie tego posta za serio, poprostu denerwuje mnie, ze naraz każdy jest za FM, i im kciki trzyma, a tak na serio TYLKO MYSLI O SOBIE.
a tak na serio zycze nam dobrego meczu, FM.
Last edited by Jakub on 17 September 2007, 15:28, edited 1 time in total.
Oh jaki babol :shock:jakub wrote:a tak na serio rzycze nam dobrego meczu, FM.
lol, i nastepny post ripa nabity.
znalazl blad ortograficzny, i już + 1 post na konce, ale zart.
przeciesz wiesz rip, za ja czesto mam takie bledy, i wiesz tez, jakie sa tegoo powody.
skorygowalem blad.
znalazl blad ortograficzny, i już + 1 post na konce, ale zart.
przeciesz wiesz rip, za ja czesto mam takie bledy, i wiesz tez, jakie sa tegoo powody.
skorygowalem blad.
Rip Zrozum ze Jakub popełnia takie błędy ... Ciekawe czy ty po niemiecku nie zrobisz żadnego błędu w tylu odpowiedziach co napisał Jakub po polsku
GL & HF POL and FM
GL & HF POL and FM
lol dżekop przesadziles z tym 3 punktem :E
j/w
co do tematu? Radus, Mrozio, Hazyl i Cyklop na 100% i [pol] ssie IMHO, mowie tak nie ze nie lubie [pol], ale oni maja problemy ze skladem ;|
co do tematu? Radus, Mrozio, Hazyl i Cyklop na 100% i [pol] ssie IMHO, mowie tak nie ze nie lubie [pol], ale oni maja problemy ze skladem ;|
jakub wrote: i nie bierzcie tego posta za serio, poprostu denerwuje mnie, ze naraz każdy jest za FM, i im kciki trzyma, a tak na serio TYLKO MYSLI O SOBIE.
Jakub a ty przypadkiem nie jesteś za BVG w meczu z ps ?xD albo z calych sil napierdalales na TSie ze mamy przegrac z XP bo wtedy [POL] by było pierwszy
Ja nei chce zadnych afer ^^ taki zarcik 
no coż koniec dzięki za gre PS ^^16:54:07 Hack (8172665)
tak poddajemy się ^^ wygraliscie poraz pierwszy PL P
EDIT: Nie ten topic, ale co tam pochwalimy się i tu ze BVG zwyciezylo ^^
Last edited by mor_olo on 17 September 2007, 16:02, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
Jakub nie pierdol głopot bo niby komu mamy kibicować wam wiadomo ze nam to nie na reke.
Z tym 3 punktem to ześ dowali (żałosne)
Z tym 3 punktem to ześ dowali (żałosne)