Liga II » Runda 3: K&D vs PZ-
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 3: Kamikadze Drivers vs Polne Zapierdalki
Link do meczu
Link do meczu
Szykuje się hit kolejki drugiej ligi 
Do boju [K&D] !!!
Do boju [K&D] !!!
PZ klęknie nam do miecza ^^ Oj będzie się działo 
Ja zobaczywszy wszystkie teamy II ligi od razu stwierdilem ze to mecz kolejki
Hardcore... Mam nadzieje ze jednak szczescie się do nas usmiechnie... 
taki ch** olo ^^
no nie chce być złym prorokiem ale PZ da pupy w tym jak że interesującym meczu 
K&D wygra ze swoim dawnym teamie co nie Szopek ^^?
K&D wygra ze swoim dawnym teamie co nie Szopek ^^?
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Co nie Monia?[K&D]Kaiotso wrote:K&D wygra ze swoim dawnym teamie
panta rheiSykeS wrote:Co nie Monia?[K&D]Kaiotso wrote:K&D wygra ze swoim dawnym teamie

W ogole ocbCoof wrote:panta rheiSykeS wrote:Co nie Monia?[K&D]Kaiotso wrote:K&D wygra ze swoim dawnym teamie
no tak, to będzie na pewno ciekawy mecz i chyba jeden z niewielu rozegranych przez PZ :/
oprócz Was to chyba jeszcze na R7 możemy liczyć, że pojadą :]
Tak czy inaczej nie poddamy się bez walki i będziemy walczyli o jak najkorzystniejszy wynik
Prawda Zapierdalaki?
oprócz Was to chyba jeszcze na R7 możemy liczyć, że pojadą :]
Tak czy inaczej nie poddamy się bez walki i będziemy walczyli o jak najkorzystniejszy wynik
Prawda Zapierdalaki?
Wszystko wyjdzie w swoim czasieFace wrote: oprócz Was to chyba jeszcze na R7 możemy liczyć, że pojadą :]
@Olo może być i we wtorek
Teraz w tym tygodniu troszke dluzej będzie praca i dostepny będę po godzinie 19
Jakos się ugadamy, najlepiej zeby do srody był termin wiadomy 
ja z góry już mówię, że u mnie sobota na pewno odpada, piątek raczej też, bo mam w planach wyjazd na weekend na działkę, więc w grę w moim przypadku będzie wchodziła tylko niedziela i to po 18:00
Nie wiadomo czy będę brał udział, ale gdyby jednak, to proszę mieć na uwadze to co napisałem (siur Olo?)
Nie wiadomo czy będę brał udział, ale gdyby jednak, to proszę mieć na uwadze to co napisałem (siur Olo?)
W tym sek ze mi tez tylko niedziela i tylko po 18 ;] Z Face'm na dzialke jedziemy i po 18 w niedziele z naszej strony... 
hehe, no popatrz Olo, nic nie mówileś, że jedziesz do mnie na działke na piwo, czy to może ja do Ciebie? 
Face wez ze soba misia bo on tez z BydgoszczyFace wrote:hehe, no popatrz Olo, nic nie mówileś, że jedziesz do mnie na działke na piwo, czy to może ja do Ciebie?
ja przez tą skleroze to kiedyś zapomne, że noob jestem i zaczne dobrze jeździć w TMN
ROTFL
Grono - jakiego misia? :shock:
ja nie potrzebuję misia do spania, śpię sam, no chyba, że z jakąś zajecool dziewczyną
ROTFL
Grono - jakiego misia? :shock:
ja nie potrzebuję misia do spania, śpię sam, no chyba, że z jakąś zajecool dziewczyną