Pure Skillers vs Fuck Me! w HSTV
[teaser=http://hstv.pl]http://hstv.pl/upload/image/trackmaniawhstv.jpg[/teaser]
Już dziś o 19:00 TMN po raz kolejny zagości na antenie Headshot TV.
Tym razem w role komentatora wcieli się "Sawik", a swoje możliwości przetestuje komentując mecz PS vs FM. Mecz zapowiada się na pewno bardzo ciekawie i zwycięstwo Pure Skillers nie jest tym razem takie pewne.
Jeśli chcesz obejrzeć mecz wystarczy wejść tu: Headshot TV.
Przypuszczalne składy:
PS (Khasius, Hack, Wally)
FM(Cyklop, Mrozio, Hazyl).
Już dziś o 19:00 TMN po raz kolejny zagości na antenie Headshot TV.
Tym razem w role komentatora wcieli się "Sawik", a swoje możliwości przetestuje komentując mecz PS vs FM. Mecz zapowiada się na pewno bardzo ciekawie i zwycięstwo Pure Skillers nie jest tym razem takie pewne.
Jeśli chcesz obejrzeć mecz wystarczy wejść tu: Headshot TV.
Przypuszczalne składy:
PS (Khasius, Hack, Wally)
FM(Cyklop, Mrozio, Hazyl).
*... i wszystko jasne.
Muahahaha doofy twoj opis wymiata!
LEZE OMG!
topic: Mial komentowac jeszcze raku i wiadp
?
A co do meczu to zapowiada się bardzo ciekawie.
LEZE OMG!
topic: Mial komentowac jeszcze raku i wiadp
A co do meczu to zapowiada się bardzo ciekawie.
Wiadp będzie z sawikiem za tydzien z tego co gadalem to chetnie pokomentuje XP v BVG wiec ja jestem bardzo rad:)
*... i wszystko jasne.
od razu mowie zeby mnie wywalic ze skladow prawdopodobnych bo mnie dziś na c hacie nie ma wiec prosiaki smigna beze mnie 
zapowiada się fajny mecz
GL HF FM & pS
miejsce to chyba na pół godziny przed trzeba będzie zająć, bo będą wszystkie sloty zajęte
miejsce to chyba na pół godziny przed trzeba będzie zająć, bo będą wszystkie sloty zajęte

po pierwsze sklad FM to Cyklop, Radus, ... po drugie nie dawajcie tego na HSTV 

spoko radus, koledzy z GT mnie nauczyli, żeby grać nawet jak ma być obciach :E
[ Dodano 08 września 2007, 11:48 ]
przy transmisji grać naturalnie. nie ma guzika do edytowania
[ Dodano 08 września 2007, 11:48 ]
przy transmisji grać naturalnie. nie ma guzika do edytowania

FM poza tym , mam prośbe, bo przyjde prawdopodobnie na styk z czasem, wiec prosba moja jeżeli byscie mogli postawic serwer co ? pamiętajcie ustawienia 7,6, alternate rules i haselko
[ Dodano Sob Wrz 08, 2007 12:07 pm ]
FM poza tym , mam prośbe, bo przyjde prawdopodobnie na styk z czasem, wiec prosba moja jeżeli byscie mogli postawic serwer co ? pamiętajcie ustawienia 7,6, alternate rules i haselko to już mi wyslijscie na gg lub pw.
[ Dodano Sob Wrz 08, 2007 12:07 pm ]
FM poza tym , mam prośbe, bo przyjde prawdopodobnie na styk z czasem, wiec prosba moja jeżeli byscie mogli postawic serwer co ? pamiętajcie ustawienia 7,6, alternate rules i haselko to już mi wyslijscie na gg lub pw.
*... i wszystko jasne.
dzięki Star;*, a jak nie to może Holus postawi?;D

omg daj ktos raz jedna porzadna lekcje tym komentatorom...
gg PS
gg PS
dziś Sawik ładnie komentowal
z tanimi liniami lotniczymi, pokemonowym stylem itp
gg
gg
Komentarz ładny ^^ Było smiechowo niekiedy ^^
Ogólnie wynik bdb ^^
Ogólnie wynik bdb ^^
nastepny raz mnie spytajcie o serwer.
zawsze mogę wam dac, jak tylko nie będziemy w ten sam czas grali mecz.
moj serwer jest wynajety od niemieckiego odzialu francuskiej firmy, leci na jakiś mega serwerach, i nie powinno być lagow.
gratz pS, gg FM
pozdro
[ Dodano Sob Wrz 08, 2007 7:20 pm ]
chodci mi o sytuacie, jak mecz ma być w HSTV.
nie będę kazdemu stawial serwera
zawsze mogę wam dac, jak tylko nie będziemy w ten sam czas grali mecz.
moj serwer jest wynajety od niemieckiego odzialu francuskiej firmy, leci na jakiś mega serwerach, i nie powinno być lagow.
gratz pS, gg FM
pozdro
[ Dodano Sob Wrz 08, 2007 7:20 pm ]
chodci mi o sytuacie, jak mecz ma być w HSTV.
nie będę kazdemu stawial serwera
ehh dopiero do domu wróciłem i nie obejrzałem
ale z tego co przeczytałem chyba wiele nie straciłem :>

Siemka wszystkim
A według mnie straciłeś dużo, może nie jeśli chodzi o sam poziom meczu, ale sam komentarz był znakomity. Jedyne, czego brakowało to minimalnie lepszej znajomości gierki, ale to jest do nadrobienia, bo generalnie to, że Sawik jest świetnym komentatorem wiem już od 2 lat
Nikogo nie obrażał(przynajmniej w tej części, która ja ogladałem), a to, że rzucał jakieś żarciki to chyba normalne, bo sam mecz to nawet mi jest trudno obrać jakoś w słowa ^^
Poza tym jedna rzecz rozwala najbardziej. Mianowicie, co patrzyłem na czat(już nie mówie o zakończeniu trasy i zbliżenia) to leciały bez przerwy jakieś "kurwy", "chuje" itp itd..............Eh jakie to jest lamerskie, TO BYŁA WŁAŚNIE PROMOCJA sceny
:D:D
Ale spoko, może nie każdemu jest wstyd przeklinać na oczach kilkuset widzów
Pozdro
A według mnie straciłeś dużo, może nie jeśli chodzi o sam poziom meczu, ale sam komentarz był znakomity. Jedyne, czego brakowało to minimalnie lepszej znajomości gierki, ale to jest do nadrobienia, bo generalnie to, że Sawik jest świetnym komentatorem wiem już od 2 lat
Nikogo nie obrażał(przynajmniej w tej części, która ja ogladałem), a to, że rzucał jakieś żarciki to chyba normalne, bo sam mecz to nawet mi jest trudno obrać jakoś w słowa ^^
Poza tym jedna rzecz rozwala najbardziej. Mianowicie, co patrzyłem na czat(już nie mówie o zakończeniu trasy i zbliżenia) to leciały bez przerwy jakieś "kurwy", "chuje" itp itd..............Eh jakie to jest lamerskie, TO BYŁA WŁAŚNIE PROMOCJA sceny
Ale spoko, może nie każdemu jest wstyd przeklinać na oczach kilkuset widzów
Pozdro
Pierdolisz
Ogólnie na przyszłosc:
przed meczem, komentator powinien:
-przyjrzec się nickom obu drużyn
-zaznajomic się z interfejsem
-zaznajomic się z nazwami drużyn (no bo ps to raczej nie PUR Skills, bo by wyszło na to, ze to sa, ze tak nazwe "Zdolnosci płynu do naczyn PUR" albo "Umiejętnie robią pierdzą [purrr])
Na meczu:
-wykazac się wiedzą nabytą powyzej
-być neutralnym
(tutaj to wyglądało tak jakby nienawidził ps jak psa, no wiem ze chodziło o to, zeby mecz trwał jak najdłuzej i łebła im się ramówka na wieczór, ale powinien troszke bardziej chwaqlic ps a nie "hura gracz fm wysuwa się na prowadzienie! Dalej FM! O nieeee, uderzył w barierke, znowu wygrało ps...." - co prawda potem wychwalał hacka, ale to nie to samo ^^)
-pozdrowic ripa
Wszystko inne było cacy, znał zasady punktowania, bardzo ładnie metafory i porównania
, gierki słowne itp
Widac już pewne obeznanie w komentowaniu gier...raku przy nim wypadł bardzzo blado
[ Dodano 08 Wrz 2007, 21:43 ]
Wcięło edycje posta wiec skoryguje: zamiast "robią pierdzą" to ma być tylko to drugie ^^
przed meczem, komentator powinien:
-przyjrzec się nickom obu drużyn
-zaznajomic się z interfejsem
-zaznajomic się z nazwami drużyn (no bo ps to raczej nie PUR Skills, bo by wyszło na to, ze to sa, ze tak nazwe "Zdolnosci płynu do naczyn PUR" albo "Umiejętnie robią pierdzą [purrr])
Na meczu:
-wykazac się wiedzą nabytą powyzej
-być neutralnym
-pozdrowic ripa
Wszystko inne było cacy, znał zasady punktowania, bardzo ładnie metafory i porównania
[ Dodano 08 Wrz 2007, 21:43 ]
Wcięło edycje posta wiec skoryguje: zamiast "robią pierdzą" to ma być tylko to drugie ^^