POL przegina..
POL przegina..
.. i to ostro. Za ostro moim zdaniem.
Dlaczego? Już wyjaśniam.
Wszedłem sobie dzisiaj na serw Holusa, celem potrenowania sobie. Było kilka osób, więc zacząłem grać.
Po pewnym czasie na serwie pojawił się Mat. Akurat była moja mapa, Mat ją zmienił, stwierdzając że jest beznadziejna. Po jakimś czasie moich pretensji (myślę że uzasadnionych..) dostałem bana. Dokładniej macie to opisane na ShoutBoxie.
Po jakiś 15 minutach ban zszedł, więc jeszcze raz wszedłem na serwa.. specjalnie się nie denerwowałem, przywitałem się jednak z nowo przybyłymi. Po kilku minutach na serwi pojawił się Ksyks. Graliśmy wszyscy, rozmawialiśmy, no, normalnie. Po kilku minutach, ja razem z Xyxem, bez żadnego, powtarzam ŻADNEGO uzasadnienia, zostaliśmy skickowani. Kiedy weszliśmy jeszcze raz, zostaliśmy uprzedzeni słowami "Bye Bye Fistashi i Xyx" i znów kick. Powtórzyło się to kilka razy.
Za którymś razem, po wielu próbach dowiedzenia się o co chodzi, zostaliśmy poinformowani, ze to niby Holus się bawi. Pytając, skąd Mat i Jakub wiedzą o tym, kto będzie kickowany, otrzymaliśmy odpowiedź, że siedzą na ts'ie.. wszedłem więc tam po chwili.. Holusa nie było.
Kiedy wróciłem i powiedziałem o tym... otrzymałem w zamian zero reakcji, tylko jakieś głupie zaczepki od Mata. Po chwili Xyx zauważył, że nie ma już opa na serwie, za to Mat uzyskał operatora/admina.
Mat, najwyraźniej zadowolony z tego co robi kickował nas kilka razy.. po czym nas zbanował. Logicznym jest więc, że za wcześniejszymi kickami i banem też stał Mat/Lechu/Jakub, ew. Marrek z xp.
I teraz pytanie do POL.
Czy was naprawdę to bawi?
Czy tak was boli sprawa z moim wiekiem i to, że Xyx nie jest po waszej stronie?
Czy wy nie przesadzacie?
Doskonale zdaję sobie sprawę, że ten temat zaraz stanie się off-topem, ale na miłośc boską, bez przesady..
EDIT:
Mat w innym temacie, powiedział że to on nas kickował. Pytam więc, za co? I czy miał jakiś logiczny powód? A? Człowieku, czy ty myslisz, że ci wszystko wolno?
Dlaczego? Już wyjaśniam.
Wszedłem sobie dzisiaj na serw Holusa, celem potrenowania sobie. Było kilka osób, więc zacząłem grać.
Po pewnym czasie na serwie pojawił się Mat. Akurat była moja mapa, Mat ją zmienił, stwierdzając że jest beznadziejna. Po jakimś czasie moich pretensji (myślę że uzasadnionych..) dostałem bana. Dokładniej macie to opisane na ShoutBoxie.
Po jakiś 15 minutach ban zszedł, więc jeszcze raz wszedłem na serwa.. specjalnie się nie denerwowałem, przywitałem się jednak z nowo przybyłymi. Po kilku minutach na serwi pojawił się Ksyks. Graliśmy wszyscy, rozmawialiśmy, no, normalnie. Po kilku minutach, ja razem z Xyxem, bez żadnego, powtarzam ŻADNEGO uzasadnienia, zostaliśmy skickowani. Kiedy weszliśmy jeszcze raz, zostaliśmy uprzedzeni słowami "Bye Bye Fistashi i Xyx" i znów kick. Powtórzyło się to kilka razy.
Za którymś razem, po wielu próbach dowiedzenia się o co chodzi, zostaliśmy poinformowani, ze to niby Holus się bawi. Pytając, skąd Mat i Jakub wiedzą o tym, kto będzie kickowany, otrzymaliśmy odpowiedź, że siedzą na ts'ie.. wszedłem więc tam po chwili.. Holusa nie było.
Kiedy wróciłem i powiedziałem o tym... otrzymałem w zamian zero reakcji, tylko jakieś głupie zaczepki od Mata. Po chwili Xyx zauważył, że nie ma już opa na serwie, za to Mat uzyskał operatora/admina.
Mat, najwyraźniej zadowolony z tego co robi kickował nas kilka razy.. po czym nas zbanował. Logicznym jest więc, że za wcześniejszymi kickami i banem też stał Mat/Lechu/Jakub, ew. Marrek z xp.
I teraz pytanie do POL.
Czy was naprawdę to bawi?
Czy tak was boli sprawa z moim wiekiem i to, że Xyx nie jest po waszej stronie?
Czy wy nie przesadzacie?
Doskonale zdaję sobie sprawę, że ten temat zaraz stanie się off-topem, ale na miłośc boską, bez przesady..
EDIT:
Mat w innym temacie, powiedział że to on nas kickował. Pytam więc, za co? I czy miał jakiś logiczny powód? A? Człowieku, czy ty myslisz, że ci wszystko wolno?
POL przegina..
ile razy mam jeszcze pisać, ze to holus z panelu admina?
POL przegina..
Fist, masz serva GT po ch** się pchac gdzie indziej 
POL przegina..
Możesz pisać sobie i milion razy, ale Mat wyraźnie się przyznał, że to on kickował mnie i Xyxa, i że miał ku temu powody.
Pytam więc jakie, i za kogo on się uważa?
Łip, bo akurat tam mam godnych przeciwników, a GT świeci pustkami, a tak poza tym, to co? Miałem to zostawic?
Pytam więc jakie, i za kogo on się uważa?
Łip, bo akurat tam mam godnych przeciwników, a GT świeci pustkami, a tak poza tym, to co? Miałem to zostawic?
POL przegina..
Ja cie nie kickowalem, ja tylko pisalem bye bye xxx xxx no może ze 2x was kicknalem reszta to nie ja:P:P:P
i wszystko mi k**wa wolno i niczego k**wa nie będzie
i wszystko mi k**wa wolno i niczego k**wa nie będzie

POL przegina..
Tak, miałes to zostawic bo z Tobą całkiem niedawno była "afera" więc za bardzo nikt cie nie będzie trektował powaznie
POL przegina..
Tu masz powod kickow fist, nie wiem czy wiesz ale nie przypadles mi do gustuR1p wrote:Tak, miałes to zostawic bo z Tobą całkiem niedawno była "afera" więc za bardzo nikt cie nie będzie trektował powaznie
POL przegina..
Lol, Rip, rozumiem, że ty bez problemu dajesz się mieszac z błotem...
Mat, a jednak kickowałeś. Podaj powody, bo wg. mnie to przegięcie.
EDIT:
Mówię o takich prawdziwych powodach. Bo to co zacytowałeś, raczej już się wyjaśniło.. po drugie, nie możesz zabraniac nikomu treningu dlatego, że nie przypadł ci ktoś do gustu.
jak ci tak strasznie przeszkadzam, to masz problem, mi zależy na tym, żeby życ w pokoju, widocznie nie potrafisz tego..
Mat, a jednak kickowałeś. Podaj powody, bo wg. mnie to przegięcie.
EDIT:
Mówię o takich prawdziwych powodach. Bo to co zacytowałeś, raczej już się wyjaśniło.. po drugie, nie możesz zabraniac nikomu treningu dlatego, że nie przypadł ci ktoś do gustu.
jak ci tak strasznie przeszkadzam, to masz problem, mi zależy na tym, żeby życ w pokoju, widocznie nie potrafisz tego..
POL przegina..
powody:
nuda
zmeczenie
twoj wyskok
brak szacunku do Ciebie
chec kickniecia kogos
to ze jesteś neo
zroviles chujowa mape
itd...
nuda
zmeczenie
twoj wyskok
brak szacunku do Ciebie
chec kickniecia kogos
to ze jesteś neo
zroviles chujowa mape
itd...

POL przegina..
Ta? Mnie nikt nie kickuje bo aktualnie nie ma powodu 
Skonczmy temat bo nie ma sensu
Skonczmy temat bo nie ma sensu
POL przegina..
pogadalem z holusem, i już nie masz bana.
nie rob be sensownych tematow nastepny raz, jest tez gg.
nie rob be sensownych tematow nastepny raz, jest tez gg.
POL przegina..
OK OK Fist.
Ale za co ja to dostawalem? Logiczny powod podaj ale mnie odbanujcie jak najszybciej jak mozecie.
n/c..po raz kolejny glupie wyglupy [POL]..
Ale za co ja to dostawalem? Logiczny powod podaj ale mnie odbanujcie jak najszybciej jak mozecie.
POL przegina..
Akurat XyX jest miły ^^ Ciekawe jaki powód dadzą 
POL przegina..
Oczywiście, a jak. Wszystko rozejdzie się po kościach bez konsekwencji, bo POL to POL.
Mat. Ja jestem neo? Patrząc na to, jak się przed chwilą zachowałeś.. sam wyciągnij wnioski.
Btw. Wg. Ciebie chujową, jak coś
Dobrze że bana już nie ma.. ale ten temat nie jest bezsensowny. Jest zwróceniem uwagi na to, że niektórzy pozwalają sobie na więcej niż wypada..
Mat. Ja jestem neo? Patrząc na to, jak się przed chwilą zachowałeś.. sam wyciągnij wnioski.
Btw. Wg. Ciebie chujową, jak coś
Dobrze że bana już nie ma.. ale ten temat nie jest bezsensowny. Jest zwróceniem uwagi na to, że niektórzy pozwalają sobie na więcej niż wypada..
POL przegina..
konsekwencie?
do wiezenia? zabic nas?
holus poleoyl serwa, i może z nim robić co chce.
a ty się ciesz, ze tam mozesz grać.
do wiezenia? zabic nas?
holus poleoyl serwa, i może z nim robić co chce.
a ty się ciesz, ze tam mozesz grać.
Last edited by Jakub on 14 September 2007, 18:19, edited 2 times in total.
POL przegina..
Na serwerze były testowane funkcje administracyjne tudzież nowy plugin no i niestety ktoś się bawił.XyX wrote:OK OK Fist.
POL przegina..
wiec nie był to holus?
POL przegina..
Tego to już nie wiem, ktoś się bawił, a ja nie widzę kto się bawi, bo tymczasowo nie sprzedają na allegro szklanych kul(promocja się skończyła)
POL przegina..
Dobrze, zamknijcie temat, skoro nie mam bana jest (teoretycznie) wszystko ok
Nie chciałem się z nikim już kłócic, ale sami prowokujecie takie sytuacje, a potem jeszcze wychodzicie na ofiary..
Jak ja i moja fotka była, to AFERA ŻE JA NIE mogę. Ale teraz, kiedy POL gra rolę główną jakoś takie ciche to jest...
Nie chciałem się z nikim już kłócic, ale sami prowokujecie takie sytuacje, a potem jeszcze wychodzicie na ofiary..
Jak ja i moja fotka była, to AFERA ŻE JA NIE mogę. Ale teraz, kiedy POL gra rolę główną jakoś takie ciche to jest...
Last edited by Fistashi on 14 September 2007, 18:24, edited 1 time in total.
POL przegina..
kiedyś mialem taka kulke szklana ale wlozylem ja do nosa i już nigdy się nie znalazla :?marrek13 wrote:Tego to już nie wiem, ktoś się bawił, a ja nie widzę kto się bawi, bo tymczasowo nie sprzedają na allegro szklanych kul(promocja się skończyła)
Last edited by bulet on 14 September 2007, 18:24, edited 1 time in total.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"