Chcesz rozwinąć scene TMN? Zobacz to.

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Potrzeba osób dwoch kategorii:
1) redaktor który pisal by newsy na esports.pl bo ja raczej temu zadaniu nie podolam i lpeiej jakby ktos inny się tym zajął
2) administrator turnieju, najblizsza okazja to 27 pazdziernik na G3 http://targikomputerowe.com/

Dziekuje za uwagę i zycze milego lotu ^^
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

Post by hack »

Chce od razu powiedzieć, że to nie są żarty :D. jeżeli znajdzie się jedna osoba powyżej 17 roku życia, która zajęła by się administrowaniem turnieju na G3 , to TMN 28 pazdziernika pojawiła by się w miejscowości - Książa Wielkie. :D

Od razu mowie ze nagrody by były na 100 % i to nie byle jakie, zresztą wystarczy poczytac na stronie którą olo podał, jeżeli TMN się pojawi to będzie super ;-).

No a poza tym jeszcze ten esports. Potrzebna jest osoba, która opisywała by ładnie co się dzieje na scenie TMN, kiedy i co się odbedzie i czy warto będzie ogladac na przyklad mecze w HSTV czy tez w radiu itp. itd. różne wyniki spadki awanse. Wiecie o co chodzi. Bardzo dobrze by było jakby się ktoś zgłosił do obu tych funkcji/
prezes
Team Poland

Post by prezes »

1) Ja mogę w sumie :)
2) Ty Hack masz tam najbliżej z tego co mi wiadomo, więc czemu nie ? Hmm jakbym się uparł to mogę tam wpaść i ci pomóc :)
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”