meczyk
meczyk
wpadlem na pomysl może zorganizjujemy mecze 5 vs 5 w kazdej druzynie będzie lider i lider będzie wybieral ludzi tych ktorzy by chcieli zagrac. i będzie parę drużyn te druzyny co wygraja to idą do następnej rundy meczu. i każdy będzie mial wylosowaną druzyne
liczba drużyn 6-4
liczba tras każda drużyna w swoim meczu musi dac dwie trasy
w razie pytan pisać
proszę nie pisać tak a po co to.poto zeby pograc porywalizowac dla rozgrywki
edit:oczywiście trzeba znalesc szesciu czteru liderow a pozniej liderzy będą szukac czlonkow
mysle ze meczyk rozegramy jak wszyscy będą jusz gotowi
w druzynie mogą być tylko polacy chyba ze ktos poprosi
edit2:lista liderow
1.lider mati.pl członkowie wally,quest,Karol(karol to ja kroink+),freequ (jusz jest zapełnione pierwsze
2.lider end członkowie karo_pl
3.
4.
5.
6.
liczba drużyn 6-4
liczba tras każda drużyna w swoim meczu musi dac dwie trasy
w razie pytan pisać
proszę nie pisać tak a po co to.poto zeby pograc porywalizowac dla rozgrywki
edit:oczywiście trzeba znalesc szesciu czteru liderow a pozniej liderzy będą szukac czlonkow
mysle ze meczyk rozegramy jak wszyscy będą jusz gotowi
w druzynie mogą być tylko polacy chyba ze ktos poprosi
edit2:lista liderow
1.lider mati.pl członkowie wally,quest,Karol(karol to ja kroink+),freequ (jusz jest zapełnione pierwsze
2.lider end członkowie karo_pl
3.
4.
5.
6.
Last edited by Kroink+ on 27 June 2006, 14:20, edited 4 times in total.
meczyk
przenosze do 'Zawody, konkursy'...
meczyk
jest 6 liderow i każdy lider szuka czterech ludzi sa druzyny każda drużyna się dobiera ustala na jakim servie i gracie kto wygra ten przechodzi dalej
edit:pol jakub kto powiedzial ze niemozecie grać tylko się zgloscic
tracki bedo trzy jednej druzyny trzy drugiej i każdy jeszcze wybierze po jednej pro zaasady sa proste niemozna jeździć skrotami
proszę zgłaszać kto chce być liderem i czlonkow
edit:pol jakub kto powiedzial ze niemozecie grać tylko się zgloscic
tracki bedo trzy jednej druzyny trzy drugiej i każdy jeszcze wybierze po jednej pro zaasady sa proste niemozna jeździć skrotami
proszę zgłaszać kto chce być liderem i czlonkow
meczyk
@kroink
nie zrozumiales mnie. ja się nie pytalem, czy [POL]team może grać.
nie ma w moim zdaniu znaczka zapytania.
ja ztwierdzilem, ze mozemy grać, jak to dla was jest w porzadku.
no ale to jest nie wazne.
- 8 trackow to trochę dziwnie, co jak każdy team wygra po 4???
- z tymi skrotami, to mozesz zapomnac. jak chcesz uwazac na to, czy ktos bierze skrot, czy nie?
- nie zapomnij, ze na tym serwerze, gdzie gramy, musza być wlasnie wybrane tracki, tz ze to musi być serwer jednego z teamów. a do tei pory jeszcze zaden polski team nie ma prawdziwego serwera, tylko "sztuczne" serwery na komputerze.
a na takim komputerze jak jest 10 ludzi, to już może być lag.
jakos mi się wydaje, ze nic z tego nie będzie, ale jak by mialo być, to chetnie [POL]team wpisz w liste.
pozdro
nie zrozumiales mnie. ja się nie pytalem, czy [POL]team może grać.
nie ma w moim zdaniu znaczka zapytania.
ja ztwierdzilem, ze mozemy grać, jak to dla was jest w porzadku.
no ale to jest nie wazne.
- 8 trackow to trochę dziwnie, co jak każdy team wygra po 4???
- z tymi skrotami, to mozesz zapomnac. jak chcesz uwazac na to, czy ktos bierze skrot, czy nie?
- nie zapomnij, ze na tym serwerze, gdzie gramy, musza być wlasnie wybrane tracki, tz ze to musi być serwer jednego z teamów. a do tei pory jeszcze zaden polski team nie ma prawdziwego serwera, tylko "sztuczne" serwery na komputerze.
a na takim komputerze jak jest 10 ludzi, to już może być lag.
jakos mi się wydaje, ze nic z tego nie będzie, ale jak by mialo być, to chetnie [POL]team wpisz w liste.
pozdro