Słowik vs. Pitman
Słowik vs. Pitman
W piątek o godzinie 21:00 sparingowy mecz pomiędzy tymi zawodnikami.
Odbędzie się on na mapkach 3 rundy pl5.
Dla jednego z nich ( Słowika ) będzie to dobry sprawdzian przed nadchodzącym spotkaniem pl5 SOD vs. FM gdzie reprezentuje on pierwszą z tych drużyn, jak również sprawdzenie obecnego poziomu swojego skilla jak i przedewszystkim fajna zabawa
Dla drugiego natomiast będzie to próba swych umiejętności jak i również fajna zabawa i coś ciekawszego od zwykłego TA czy Raund na serverach.
GL & HF
( Jeśli Pit to potwierdzi chciałbym aby kilka chętnych osób mogło wejść na server obejrzeć to spotkanie jeśli takie by były. ) Szukamy również sędziego, więc jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać. pozdro
Odbędzie się on na mapkach 3 rundy pl5.
Dla jednego z nich ( Słowika ) będzie to dobry sprawdzian przed nadchodzącym spotkaniem pl5 SOD vs. FM gdzie reprezentuje on pierwszą z tych drużyn, jak również sprawdzenie obecnego poziomu swojego skilla jak i przedewszystkim fajna zabawa
Dla drugiego natomiast będzie to próba swych umiejętności jak i również fajna zabawa i coś ciekawszego od zwykłego TA czy Raund na serverach.
GL & HF
( Jeśli Pit to potwierdzi chciałbym aby kilka chętnych osób mogło wejść na server obejrzeć to spotkanie jeśli takie by były. ) Szukamy również sędziego, więc jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać. pozdro
Słowik vs. Pitman
Ja byłbym chętny na sędziego
[ Dodano 10 stycznia 2008, 10:42 ]
serwer z aseco też wam mogę postawić
[ Dodano 10 stycznia 2008, 10:42 ]
serwer z aseco też wam mogę postawić

Słowik vs. Pitman
ok to sędzia i serwer załatwione Coof moje gg jak coś 4796944
Słowik vs. Pitman
Taa paru gapiów może być tylko nie za dużo 2 góra 3
[ Dodano 10 Sty 2008, 17:40 ]
a tak w ogóle to bym prosił o sprecyzowaną nazwę serwera choć jak się domyślam będzie nosił nazwę to samą co ten temat
[ Dodano 10 Sty 2008, 17:40 ]
a tak w ogóle to bym prosił o sprecyzowaną nazwę serwera choć jak się domyślam będzie nosił nazwę to samą co ten temat
Słowik vs. Pitman
mecz trwał 2 minuty. przy stanie 1-1 na pierwszej mapie PITMaN powiedział, że musi iść
21-1 wygrał Słowik
gg Słowik
21-1 wygrał Słowik
gg Słowik

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Słowik vs. Pitman
LOL
najszybszy mecz w tmn
Słowik vs. Pitman
dodajcie do nominacji ^^
Słowik vs. Pitman
kurde wiedziałem ze wygram ale chciałem dzięki grze a co do nominacji to jest taka kategoria jak najszybszy mecz w TMN???
@Coof przy stanie 3-1 dla mnie
@Coof przy stanie 3-1 dla mnie
Słowik vs. Pitman
Pff, taka wygrana ;]SGMateusz wrote:kurde wiedziałem ze wygram
Umówcie się na rewanż jakiś, jak będziecie mieć czas na pewno i pewnikiem
Słowik vs. Pitman
no jasne ja jestem bardzo za acha Fan trochę chyba xle zrozumiałeś ja właśnie napisałem ze walkower to żadna wygrana. No ale spox każdemu może się zdażyć 
Słowik vs. Pitman
Zacytuj?SGMateusz wrote:ja właśnie napisałem ze walkower to żadna wygrana
Zresztą nieważne, nie ma się co o takie rzeczy spierać, HF&gl w rewanżu ;]
Słowik vs. Pitman
trochę szkoda moglo być fajne widowisko =)
Słowik vs. Pitman
@Fan no ok fakt nie jest to jednoznacznie napisane ale jednak mozna się domyśleć. Coofowi pisałem też na serwie że żadna satysfakcja taki walkower. Nawet jak miałbym przegrać wolałbym rozegrać ten mecz więc czekam na odpowiedź Pita o rewanż.SGMateusz wrote:kurde wiedziałem ze wygram "ale chciałem dzięki grze "
Słowik vs. Pitman
Słowik ja cie przepraszam za ten incydent z wyjściem ze spara no i coofa też jako że sam z siebie postawił serwer we własnym wolnym czasie który nam poświęcił. W takiej chwili nic mi nie powinno przeszkadzać no, ale życie się wmieszało
(mateusz, jak chcesz jakieś szczegóły czemu to tylko na pw, ja swoich prywatnych problemów nie będę wyrzucał na światło publicznie)
Ten spar miał służyć słowikowi do sprawdzenia się przed meczem z FM. Nie wiem czy jeszcze słowikowi będzie na tym zależeć no ale dobra jestem na to otwarty. :?
Jednak się przekonałem że w życiu niczego nie można być pewien
Ten spar miał służyć słowikowi do sprawdzenia się przed meczem z FM. Nie wiem czy jeszcze słowikowi będzie na tym zależeć no ale dobra jestem na to otwarty. :?
Jednak się przekonałem że w życiu niczego nie można być pewien
Słowik vs. Pitman
nie spoko nie musisz pisać jeśli nie chcesz no a co do spara to może jutro miedzy 16-18???? jeszcze byśmy przed meczem pojechali, oczywiście jeśli ci pasuje pozdro bye
Słowik vs. Pitman
Plan na dziś mam zapchany i późno wróce więc nie wiem czy dzisiaj coś da sę zrobić
taka moja rada: nie wiem jak dużo grasz rounds ale graj jak najczęściej.po tych dwuch partiach nie powinienem cię oceniać no ale ja tylko chce ci pomóc: przed sparem wykręciłeś 52:xx a jak mecz się zaczął to trochęe dziwne ale pierwszy dojechałem z 54:xx to słabo w sumie dla mnie co do twojego.Skup się na swojej jeździe niemoże cię interesować inny zawodnik nawet jak on cię wyprzedza musisz robić swoje on też popełnia błędy zwłaszcza na początku meczu są błędy bo "nie jest w tym obiegu". Tu już zależy od psychiki gracza i będzie dobrze jak skupisz się na poprawnym wejściu w zakręt. Pamiętaj o tym. Częśto też bywa tak że cie ocenia po twoim nicku i analizuje jaki z Ciebie zawodnik. Dużo graj roundds, skup się na sobie i analizuj wejście w następny zakręt
Pozdro
taka moja rada: nie wiem jak dużo grasz rounds ale graj jak najczęściej.po tych dwuch partiach nie powinienem cię oceniać no ale ja tylko chce ci pomóc: przed sparem wykręciłeś 52:xx a jak mecz się zaczął to trochęe dziwne ale pierwszy dojechałem z 54:xx to słabo w sumie dla mnie co do twojego.Skup się na swojej jeździe niemoże cię interesować inny zawodnik nawet jak on cię wyprzedza musisz robić swoje on też popełnia błędy zwłaszcza na początku meczu są błędy bo "nie jest w tym obiegu". Tu już zależy od psychiki gracza i będzie dobrze jak skupisz się na poprawnym wejściu w zakręt. Pamiętaj o tym. Częśto też bywa tak że cie ocenia po twoim nicku i analizuje jaki z Ciebie zawodnik. Dużo graj roundds, skup się na sobie i analizuj wejście w następny zakręt
Pozdro
Słowik vs. Pitman
ok thx co do mojego raunds to wczoraj dla treningu jeździłem 4h z elitą sceny i faktycznie robiłem dużo słabsze zcasy ale dzięki regularności i tak byłem prawie zawsze top3, i nie było nas 4 a 15, wiadomo że to nic nie znaczy ale to jest dobry trening grać z ludźmi lepszymi od siebie i nawiązać walke mam nadzieje ze na meczu to powtórze i dotrzymam kroku graczom FM pozdro

<- Drzwi