Bad Company clan (n0t for no0b)
Elo...W dzisiejszym dniu postanowilem zalozyc nowy klan... Poszukuje dobrych graczy umiejacych mapy tech.... głównie chodzi mi o mapy typu Polish League gdyz chcemy coś osiagnac na scenie TM...
W razie Rekrutacji proszę pisać do mnie a zobacze jak osoba ta jezdzi....(oczywiście na mapach tech)
Strona www: w trakcie robienia...
Server: brak (mysle nad kupnem)
Aby dojsc do klanu nie trzeba miec zajebistego ranku...Wystarczy wyrozniac się skilem....
W razie pytan lub rekrutacji pisać na GG:2229121
Pozdro :)
W razie Rekrutacji proszę pisać do mnie a zobacze jak osoba ta jezdzi....(oczywiście na mapach tech)
Strona www: w trakcie robienia...
Server: brak (mysle nad kupnem)
Aby dojsc do klanu nie trzeba miec zajebistego ranku...Wystarczy wyrozniac się skilem....
W razie pytan lub rekrutacji pisać na GG:2229121
Pozdro :)
my? tz ile ich i kto?gdyz chcemy coś osiagnac na scenie TM...
ale mogę Ciebie/was uspokoic, już macie jedno powazne osiagniecie w tm:
AWARD!!!n za ajbardziej denerwujace tworzenie niepotrzebnych tematow 21.03.2008.
gg!
Kurde założyłeś klan bo nikt Cię nie chciał? Wystarczyło dobrze poszukać ^^
Ale GL&HF
Ale GL&HF
klan czy team czy jak tam by nie było to chyba zaczyna się od conajmniej 2 ludzi, jak się nie myle 
ale fajnie, ze keurio chociaż to bierze z humorem.
ale fajnie, ze keurio chociaż to bierze z humorem.
Heh
nie chce nic mowic ale każdy pr0 klan nawet pol(wilda) zaczynał od 2 graczy conajmniej 
no wlasnie!!!
a ty jesteś tylko JEDEN w tym klanie, pizdunio
a ty jesteś tylko JEDEN w tym klanie, pizdunio
zrób fuzje z packiem. on tez ma w nazwie Bad, przynajmniej tak mi się wydaje. To chyba nowa moda 
No i w płoteam'ie będą już2 osoby... Dobrze się zapowiada 
pojeżdze z tym tagiem,no cóż prawie jak śmiganie solo a zawsze wspomoge'
LOL!! to ci się udalo!!Yorgi wrote:zrób fuzje z packiem.
ja tez zrobie fuzje z brzerzem
T se kurna jakub zrób dzieci nawet z brzerzem. Na kij się czepiasz? Nie pasuje, że nowy team powstaje? A POL to powstało i od razu w nim byliście Ty, Brzerz, Coof i spółka? Nie wpierniczaj się na każdy temat o teamie, jak się nie podoba to stfu. Powodzenia BC. Zdziałajcie coś na przekór jakubowi, choćby to.
ja do POL doszedłem dopiero po pl4
Wiem, że to nie miało mieć znaczenia, co kto kiedy. Nie jestem taki głupi. Rozumiem sens zdania.
No ale oczywiście jednocze się z Jakubem, jako moim CL.
Wiem, że to nie miało mieć znaczenia, co kto kiedy. Nie jestem taki głupi. Rozumiem sens zdania.
No ale oczywiście jednocze się z Jakubem, jako moim CL.

Niebezpiecznie jest mówić o klanie, który powstawał, gdy Ty nie wiedziałeś o TMN...iAm wrote:A POL to powstało i od razu w nim byliście Ty, Brzerz, Coof i spółka?
Klanów jest dość, na różnych poziomach, dla każdego się znajdzie. I tyle. ;]
No Fan, wiem, że masz rację
Ty masz w sumie zawsze rację, bo podchodzisz do wszystkiego chilloutowo. Ale nie zauważyłeś tendencji Jakuba do skreślania nowo powstałych teamów? Bo wg mnie jest to jedna z niewielu rzeczy, które goszczą tu regularnie...
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
gl dla BD. może coś z tego będzie..
Tak szczerze mówiąc to rozumiem i jednych i drugich. Ci co tworzą nowe teamy - nie dziwie im się, bo sam kiedyś taki założyłem z Fefanem i Elviskiem. Nikt nie traktował nas poważnie, a jednak udało się przetrwać troszkę czasu. Myślę, że to normalna kolej rzeczy. Potrzeba tylko odpowiedniego podejścia. Wiadomo, że nikt od razu nie tworzy pr0fesjonalnego klanu. Na to trzeba czasu. Wilda D-link też nie była od początku Wildą .
Dlatego jeśli chcecie mieć klan dłużej niż tydzień podejdźcie do tego z dystansem. Każdy oprócz gry ma real-life i wiadomo, że jest ono ważniejsze. Przyjęcie tego do wiadomości to pierwszy krok do sukcesu
... potem trzeba mieć tylko pomysł i zacząć go realizować
... Jeszcze tylko mała rada, która wynika z obserwacji tmpl - tutaj nie szukajcie graczy, szukajcie na serwach.
Rozumiem też tych, którzy krytykują nowe klansy, bo sami zobaczcie ile się w tydzień potrafi przewinąć podobnych tematów po tmpl. To sprawia, że jest takie, a nie inne podejście do tego typu tematów.
jak zanudziłem totalnie to sory za przydługawego posta
...
Dlatego jeśli chcecie mieć klan dłużej niż tydzień podejdźcie do tego z dystansem. Każdy oprócz gry ma real-life i wiadomo, że jest ono ważniejsze. Przyjęcie tego do wiadomości to pierwszy krok do sukcesu
Rozumiem też tych, którzy krytykują nowe klansy, bo sami zobaczcie ile się w tydzień potrafi przewinąć podobnych tematów po tmpl. To sprawia, że jest takie, a nie inne podejście do tego typu tematów.
jak zanudziłem totalnie to sory za przydługawego posta

<- Drzwi