Szukam przeciwnika! (P4GLuq)
Szukam przeciwnika, mile widzani ludzie z drużyn uczestniczących w PL6
mapki z drugiej rundy pl6. Chciałbym sprawdzic swojego skylla i jak bardzo odstaje od czołowych graczy. Proszę o w miare przyzwoite wypowiedzi ^^ licze na duże zainteresowanie
pozdrawiam
Re: Szukam przeciwnika! (P4GLuq)
tak trochę smiesznie ;d nie obraz się ;drealowiec wrote:Szukam przeciwnika
on tez szuka przeciwnika
http://pl.youtube.com/watch?v=P_4mgoRVl ... re=related
Dobre szopek. Ojjj spadłem z krzesła 
Bym napisał coś bardzo wulgarnego ale nie chce dostac kolejnego ostrzeżenia. Ciekawe czy byłbyś taki kozak w realu... Więc szopuś bądź tak miły i nie rób OT przynajmniej w tym temacie. Chociaż temat do zamknięcia bo kto będzie marnował czas na "pokonywaniu" mnie, hah!
Coraz bardziej jestem przekonany co do tego, że przez takich pajaców jak Ty tmpl schodzi na psy. Po[z]dro
Coraz bardziej jestem przekonany co do tego, że przez takich pajaców jak Ty tmpl schodzi na psy. Po[z]dro
Ja chętny
pffff co Ty mi grozisz ? przeczytaj jeszcze raz poczatek mojego posta ZART jeśli nie ogarniasz to nie moj problem, a od pajacow to se wyzywaj kolegow na podworku palancierealowiec wrote:Bym napisał coś bardzo wulgarnego ale nie chce dostac kolejnego ostrzeżenia. Ciekawe czy byłbyś taki kozak w realu... Więc szopuś bądź tak miły i nie rób OT przynajmniej w tym temacie. Chociaż temat do zamknięcia bo kto będzie marnował czas na "pokonywaniu" mnie, hah!
realowiec cipko dlaczego nie przyjechales z wixem, zibim, szrama i sanfordem na lp lodz?
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
EEEeeee spokój panowie:D
film jest fajny i chyba 3/4 internautów go zna:D i nie ma co się tak obruszać za to ze szopkowi się to tak skojarzyło:]
ale z drugiej strony to faktyko szopuś..po takich postach temat zreguły drastycznie zmienia swój temat lub poprostu przygasa:D
Także dajcie sobie po razie w pysk jak prawdziwi męszczyżni.. i spokój mi tu!!!;]
pozdrawiam::]
film jest fajny i chyba 3/4 internautów go zna:D i nie ma co się tak obruszać za to ze szopkowi się to tak skojarzyło:]
ale z drugiej strony to faktyko szopuś..po takich postach temat zreguły drastycznie zmienia swój temat lub poprostu przygasa:D
Także dajcie sobie po razie w pysk jak prawdziwi męszczyżni.. i spokój mi tu!!!;]
pozdrawiam::]
Seque, niestety mam "przewrażliwionych starych". Chciałeś sobie coś wyjaśnic? Spokojnie, będzie jeszcze dużo spotkań.
A od palantów to se wyzywaj kolegów na podwórku pajacu. spokój już kur**! elo
A od palantów to se wyzywaj kolegów na podwórku pajacu. spokój już kur**! elo
tak, bylby i jest. pokazal się już na nie jedym lanie, a ty?Ciekawe czy byłbyś taki kozak w realu
choć tutaj widocznie walna zarta, a ty go obrazasz.
widzisz, szopek jest już w takim wieku, ze sam może decydowac, gdzie i kiedy jedzie.niestety mam "przewrażliwionych starych".
wiec kto tu jest pajacem?
Obrazam się na 24h na kazdego nastepnego osobnika, który w tym temacie będzie chciał udowodnic drugiemu kto jest wiekszym pajacem...
już przestancie, ok? dzięki:)

Jakub jesteś śmieszny. No i co z tego że pokazał się już na nie jednym lanie? Też bym był, gdyby moi starzy trochę wyluzowali. A że jest jak jest to nie moja wina
I weź już zamknij jape i się nie wpierda*** jak wszędzie, ok? Jeżeli masz szacunek do ludzi, którzy pokazują się na lanach, a Tych co się nie pokazują uważasz za noobów to chyba coś Ci się w dupce poprzewracało. Bo ile to razy komuś wypominałeś, że jest noobem bo się boi pokazac? Ja się wcale nie boje tylko mam taką a nie inną sytuacje ze starymi, ale za rok będzie już luźno ^^ I myślisz, że nie chciałbym aby starzy mnie puścili? Właśnie że chciałbym bo lubie się najebac hehe
I lubie poznawac nowych ludzi. I jeszcze raz: jak trochę nawypominam starym i zejdą ze mnie to Ci się pokaże na jakimś zlocie. Więc luzuj już poślady. A na pytanie kto jest pajacem udziel sobie sam odpowiedzi 
Omg ludzie dajcie se siana do pyska i będzie spokoj. Szopek sobie zażartował i tyle.
Nie po to jest ten topic.
Nie po to jest ten topic.
Pobijcie się ;f Smieszna ta wielka kłótnia.
Jakub vs realowiec RAMIEŃFIGHT
coming soon...
Jakub vs realowiec RAMIEŃFIGHT
coming soon...

Niech Xyx zrobi osobny topic na kłótnie.
Myślę że to "więc" było nie potrzebne... Bo nie od niego zależy ile ma lat i jacy są jego rodzice, jednego puszczą a drugiego nie, chyba nie pojmujesz, że nie każdy jest jak Jakub.Jakub wrote:widzisz, szopek jest już w takim wieku, ze sam może decydowac, gdzie i kiedy jedzie.niestety mam "przewrażliwionych starych".
wiec kto tu jest pajacem?
Maciek słyszałem że jesteś PrO eLo gracz,może pościgał byś się z luqiem? 
Macie ciekawą lekturke do przeczytania: http://interia360.pl/artykul/objawienie-2008r,10391
Noo, gościu robi karierę
Noo, gościu robi karierę
Luq słonko a tak mniej więcej to pasuje ci 4 runda PL6 mappack?Bo mam mecz z xardasem to mogę i z Tobą zagrać?