Za nami jak wiecie pierwsza edycja ligi F1, chciałbym więc z tego powodu napisać krótkie podsumowanko.
Wszystko zaczęło się fajnie, od Monzy. Potem wędrowaliśmy, wędrowaliśmy aż doszliśmy do 12 GP! Skończyliśmy na Spa. Ja tylko chciałbym podkreślić, że były małe problemy, szczególnie przy tej feralnej Francji. Panowie, pamiętajcie, to tylko zabawa! [more]
W ciągu ligi nawiązaliśmy współprace z firmą iSports.pl, dzięki której mamy doskonały serwer do gry. Dziękuje ze swojej strony, i zapraszam do kupowanie tych serwerów, bo są tanie, i bardzo dobre (serio, to nie reklama^^)
Nie chciałbym się tu szczególnie opisywać, ale dziękuje wielu osobom, dzięki którym ta liga była by naprawdę biedna :
Dziękuję Wam, bo to Wy doprowadziliście, że ten fantastyczny projekt nam się udał.
Pamiętajcie, że brakuje nam kilku map, i w trakcie przerwy możecie je robić i przesyłać do naszego naczelnego mt'owca - Foxego
A teraz chyba coś, co tygrysy lubią najbardziej, czyli wyróżnienia/dekoracje ...
Najpierw rozpocznijmy od indywidualności
1) GRONO
2) SPY
3) CAYMAN
Gratulacje dla wyżej wymienionych panów, którzy kolejno zdobyli 69, 51, 45 pkt !
A teraz teamy/drużyny
1) MCLAREN
2) RED BULL RACING
3) BMW SAUBER
113, 84, 68 punktów !
a szampan się leje dla zwycięzców

W temacie o rynku transferowym już wszystko napisałem, tutaj podsumowałem, więc wystarczy czekać na 2 edycję.
Zobaczymy, czy poprowadze ją ja, czy ktoś inny
pzdr!
EDIT : Chciałbym jeszcze dopisać parę rzeczy, wczoraj pisałem to na gorąco, po wyścigu. Dzisiaj dodam jeszcze parę info
A więc myślę, że zabrakło tutaj całej listy "zdobyczów" punktów. Gratuluje wszystkim, którym ten wyczyn się udał. Szczerze mówiąc, nie było to trudne, wystarczyła cierpliwość, chęc, i systematyczna, regularna jazda
Po za wyżej wymienionymi "trójkami", dalsza klasyfikacja kierowców.
4) Ksyksu 42 pkt
5) Coof 30 pkt
5) Kamilos 30 pkt
7) Loony 18 pkt
7) Zeo 18 pkt
7) Foxy 18 pkt
10) James 17 pkt
10) seque 17 pkt
12) Tomerq 16 pkt
13) Diablo 14 pkt
14) minim 11 pkt
15) Ziom 9 pkt
16) Pebal 8 pkt
17) Słowik 7 pkt
18. Hektor 6 pkt
18. Maxer 6 pkt
20) Bilus 5 pkt
21) Psikuta 3 pkt
21) King 3 pkt
21) Keycam 3 pkt
21) Derty 3 pkt
25) Nblast 2 pkt
25) Tornado 2 pkt
25) Szynpol 2 pkt
28. Majkel 1 pkt
29) h0lus 1 pkt
29) MarioCT 1 pkt
.. i dalsza klasyfikacja konstruktorów
4) Williams - 66 pkt
5) Ferrari - 31 pkt
6) Super Aguri - 19 pkt
6) Scuderia Toro Rosso 19 pkt
8. Renault - 18 pkt
9) minardi 11 pkt
10) Force India - 10 pkt
10) Spyker - 10 pkt
12) Toyota - 9 pkt
---
13) Honda 0 pkt
Także jeszcze raz, wielkie gratulacje i podziękowania dla wszystkich którzy włożyli wkład w ligę, bez których liga nie była by tym czymś, czym jest teraz.
Myślę, żę najbardziej zaskoczyć mógł Spy, który świetnie przejechał cały sezon, tak jak i Cayman, który mimo iż wpadł do naszego grona w trakcie sezonu, zajął ostatecznie miejsce 3!
A w konstruktorach.. wygrali Ci, którzy jechali cały sezon uważnie, systematycznie i nieźle punktowali ...[/more]