need good skin :(
No więc jak w temacie potrzebuje skina... jeżeli znajdzie się taka osoba którą zrobiła by dla mnie fajnego skina z napisem hektor to proszę o skontaktowanie się ze mną... Możecie mnie teraz zbluzgać ile wlezie ale sam nie umiem zrobić dobrego skina i proszę o pomoc 
też się pod tym podpisuje, może mi też ktoś zrobi ładnego skina?? wzamian mam do zaoferowanie miedziaki??
ja bym spróbował zrobić, tylko powiedzcie jakiego koloru itp. , żeby potem nie było: "- Ten skin nie jest w moim stylu" 

jakcos też mogę zmajstrowac tylko napiszcie do mnie kiedyś nawet mi skiny wychodziły fajne 
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Ja też mog.ę spróbować, nudzi mi się na chacie. Daj kolory wzory napisy itp. no i przedewszystkim na jakim aucie to zrobić ??
zal po co odgrzewasz stare tematy piszac w dodatku bezsensu?lewandzia wrote:Trzeci, co tak patrzysz?![]()
gdybys napisal jeszcze coś co jest zwiazane z tematem to ujdzie ale taki spam i off-top
Base nasze czasy jak my robilismy już minely :PP
Ja tez robilem takie nawet nawet .. tylko ze teraz dopiero zaczolem znnowu grać od 4 dni..
Ja tez robilem takie nawet nawet .. tylko ze teraz dopiero zaczolem znnowu grać od 4 dni..
Odświerzanie teamtu sprzed tygodnia uważasz za odgrzewanie starego? Jeżeli tak to gratuluje.Polecam lewego robi dobre skiny.kalfu wrote:zal po co odgrzewasz stare tematy piszac w dodatku bezsensu?lewandzia wrote:Trzeci, co tak patrzysz?![]()
gdybys napisal jeszcze coś co jest zwiazane z tematem to ujdzie ale taki spam i off-top:?
nie uwazam go za stary ale nie napisal nic sensownego lub wnoszacego coś do tematu 
i na ch** ta gadka ;d morda mi tu to mój post ;d jak ktoś chce mi zrobić pro skina to się zgłaszać...