Elbląg - nagrody
Elbląg - nagrody
Chcecie wiedzieć o co gramy ? Proszę bardzo:
Trackmania - nagrody o wartości ok. 2350zł !!
1 miejsce
Hyundai Monitor LCD N200WA, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
2 miejsce
drukarka Lexmark E120N, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
3 miejsce
płyta główna Asus M2N-SLI-DELUXE, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
Trackmania - nagrody o wartości ok. 2350zł !!
1 miejsce
Hyundai Monitor LCD N200WA, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
2 miejsce
drukarka Lexmark E120N, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
3 miejsce
płyta główna Asus M2N-SLI-DELUXE, Symantec Internet Security, gry i gadżety od firmy CD Projekt
Elbląg - nagrody
nice ! ładne nagrody
. macie farta, że nie mogę jechać xP ... a tak serio to żałuję jeszcze bardziej, że nie mogę być ... GL HF

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Elbląg - nagrody
nom nagrody git, ale patrzac na liste uczestnikow to 7 nas będzie..;F
Elbląg - nagrody
mysle, ze lok, shad, hack i coof(?) powalacza.
nagrody calkiem calkiem, da się dobrze sprzedac na allegro
uwaga: mor_olo jedzie po drukarke
nagrody calkiem calkiem, da się dobrze sprzedac na allegro
uwaga: mor_olo jedzie po drukarke
Elbląg - nagrody
Teraz to pojechałeś po bandzie. Może się przełamie i dostanie upragniony monitor ;_uwaga: mor_olo jedzie po drukarke![]()
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
Elbląg - nagrody
Pokonac dwóch z trójki pgsu (Lok, Hack, Shad) to bardzo dobry wynik wiec nie widze problemu 
Co przy strachu niektórych graczy pgsu co do moich umiejetnosci może się okazac realne
Co przy strachu niektórych graczy pgsu co do moich umiejetnosci może się okazac realne
*... i wszystko jasne.
Elbląg - nagrody
mnie tam nawet by zadowolila plyta główna 
Elbląg - nagrody
olo, oni nie boja się twojego skilla, ale ze ich zbijesz, ty strongmaniemor_olo wrote:Pokonac dwóch z trójki pgsu (Lok, Hack, Shad) to bardzo dobry wynik wiec nie widze problemu
to ten sam strach jak wszyscy mamy przed prezesem, który niektorymi naszymi graczami grozi już od lat.
Elbląg - nagrody
Ja komus groze i zniechecam do przyjazdu na lany? nie sadze.
*... i wszystko jasne.