Acha, bez durnych komentarzy i kłótni
kto zagra sparing z 'Evo'?
'Evolution' poszukuje chętnych drużyn na sparingi 27 lipca i 3 sierpnia. Chętni, pisać poniżej i stronie www.evolution.c0.pl w dziale "wyzwij nas' lub na forum.
Ja bym też chciał - tylko w Nadeo gracie i nic. It's too easy na techach was rozdupić 
suwak, chodź im dupę skopiemy;D
A mnie nie zapraszasz 
Eee tam, może damy słabszym z nimi wygrać. Cykory podczas grania z Convicted chcieli żeby mecz zakończył się walkover'em
Eee tam, może damy słabszym z nimi wygrać. Cykory podczas grania z Convicted chcieli żeby mecz zakończył się walkover'em
nom to akurat trzeba przyznac. Umawiali mecz itd itp a dzień przed meczem napisali że dają walkowera bo nie znają mapek bo nikt im nie podał a mapki mieli tydzień przed meczem ;pCorvetter wrote:A mnie nie zapraszasz
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
jeżeli EVO lubi nadeo to może zagrają z Cosworth?? oni tez przepadają za nadeo
będzie ciekawie 
...
k**wa, po pierwsze nie chcieliśmy walkowerem, może wy oddajecie walkowery, ale nie my. My chcieliśmy przełożyć mecz, bo mieliśmy skład roz***any
Po drugie, gramy na techach i fullspeedach, i właśnie wygraliśmy z eXtreme Team 4:0 (7:5, 7:0, 7:0, 7:5)
Corvetter, skoro taki dobry jeseś,czemu nie masz zepsołu? Może jesteś za dobry co? I kto Ci k**wa powiedzial,ze chcieliśmy walkowera oddać. Na ch** się udzielasz jak cie przy tym nie było
Mateusz, chcieliśmy przełożyc mecz, i jeśli masz to samo źródło informacji co Corvetter, to w ogóle się nie udzielaj
Czytaliście moj post? Tam na dole jest napisane, ze bez durnych komentarzy, i co k***a czytać nie umiecie? Pro z niedorozwojem tak?
Dla tego nie na widze pierdolonego ConVicted, co sami sobie historyjki wymyślają
[ Dodano 20 lipca 2008, 19:11 ]
Acha, nie umiesz kłamać Mateusz. Wbijaliście na nasz serw na treningi na następny dzień jak podaliście mapki. Spytaj się Wizzard'a jak nie wierzysz.
nie jestem wkurwiony,tylko śmiać mi się chcę jak nie którzy myślą, że są pro, a są nikim, i zgrywają cwaniaków
Acha, nie umiesz kłamać Mateusz. Wbijaliście na nasz serw na treningi na następny dzień jak podaliście mapki. Spytaj się Wizzard'a jak nie wierzysz.
nie jestem wkurwiony,tylko śmiać mi się chcę jak nie którzy myślą, że są pro, a są nikim, i zgrywają cwaniaków
Po drugie, gramy na techach i fullspeedach, i właśnie wygraliśmy z eXtreme Team 4:0 (7:5, 7:0, 7:0, 7:5)
Corvetter, skoro taki dobry jeseś,czemu nie masz zepsołu? Może jesteś za dobry co? I kto Ci k**wa powiedzial,ze chcieliśmy walkowera oddać. Na ch** się udzielasz jak cie przy tym nie było
Mateusz, chcieliśmy przełożyc mecz, i jeśli masz to samo źródło informacji co Corvetter, to w ogóle się nie udzielaj
Czytaliście moj post? Tam na dole jest napisane, ze bez durnych komentarzy, i co k***a czytać nie umiecie? Pro z niedorozwojem tak?
Dla tego nie na widze pierdolonego ConVicted, co sami sobie historyjki wymyślają
jeszcze ja się dorzuce i mozemy grać z Evo 
Re: ...
hehe no to tym sobie gościu pogrzebał nazwac Suwaka i Chybeka zbieraniną oszołomówEmsi wrote:Chcemy zagrać sparing z normalnym zespołem a nie ze zbieraniną oszołomów, ale chyba forum pomyliłem, ok, nie ma co tu wiecej pisać bo nie ma sensu
Ok 27 lipca dawaj mapki wszystkie 4 mapki możecie wybrac wy. zadecyduje za CV najwyzej zagram sam.
Zasady 4 mapki techy wybieracie wy.
Każda do 7pkt
Data 27 lipca godzina 20:00 lub 21:00
Gramy 3 vs 3
ps. nie jesteśmy pierdoleni
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
co u niektórych to widać poziom inteligencji...;/ na mnie najezdzacie ze naskakuje na nowego gracza, a sami robicie to samo, no cóż chyba macie większe względy niż my(nowi słabsi)... już nie mam nic do powiedzenia...
może zagracie spara z D-Link PGS na nadeosach z tmn?
Swoją drogą, w tmn nadeo to było coś, a nie ten nowy szit :?
Ja na lolach mogę zagrac