sklad na NC4
sklad na NC4
powoli trzeba myslec o kadrze na reprezantacje.
zaczynam z dwoma pewniakami, ktorzy bez kwali będą nas reprezentowac w Nations Cup 4.
- lokash
- mor_olo
zaczynam z dwoma pewniakami, ktorzy bez kwali będą nas reprezentowac w Nations Cup 4.
- lokash
- mor_olo
sklad na NC4
Tak jak pisałem wczesniej wybierz jednego albo będziesz mial 1 lub 2 bezsensownie stracone sloty.
*... i wszystko jasne.
sklad na NC4
nic nie skresle.
jak będą stracone sloty, to przez wasze dziecinskie zachowanie.
jak będą stracone sloty, to przez wasze dziecinskie zachowanie.
sklad na NC4
W takim wypadku mowie ci kolejny raz !!!miesiac!!! przed turniejem ze nie zagram w takiej sytuacji,
jeśli stracimy sloty to tylko przez twoj brak oceny sytuacji.
jeśli stracimy sloty to tylko przez twoj brak oceny sytuacji.
*... i wszystko jasne.
sklad na NC4
ja wlasnie jakbym się z kims poklocil to chcialbym jeszcze bardziej grać w reprze i pokazac ze jestem lepszy od tego drugiego ^^
uwazam ze na waszej klotni straci team poland a tego przeciez wszyscy nie chcemy, prawda?
uwazam ze na waszej klotni straci team poland a tego przeciez wszyscy nie chcemy, prawda?

sklad na NC4
morolo Ty masz tylko grać sklad zostaw jakubowi
sklad na NC4
Ja właśnie lubie grać w miłej atmosferze i czuc ze chce i mogę pomoc kolegom z druzyny, a pokazac ze jestem dobry to mogę przeciwnikowi.
Tak na tej kłótni tylko stracimy, ja to wiem i dlatego nie prowokuje osób które będą grać a mam z nimi złe relacje.
@Szopek, i to właśnie chciałbym robić a nie słuchać głupich gadek od partnerów z teamu. No i jeszcze fajnie by było grać w nietoksycznej atmosferze.
Tak na tej kłótni tylko stracimy, ja to wiem i dlatego nie prowokuje osób które będą grać a mam z nimi złe relacje.
@Szopek, i to właśnie chciałbym robić a nie słuchać głupich gadek od partnerów z teamu. No i jeszcze fajnie by było grać w nietoksycznej atmosferze.
*... i wszystko jasne.
sklad na NC4
ZAL i tyle, co za ludzie omg.
Co do tematu, to marne szanse zebym zagral, (trochę będę mial zawalony wrzesien), a ze sporo jest dobrych graczy to nei będę blokowal miejsca innym. GL
Co do tematu, to marne szanse zebym zagral, (trochę będę mial zawalony wrzesien), a ze sporo jest dobrych graczy to nei będę blokowal miejsca innym. GL

sklad na NC4
ja mogę zagrac ;]
nie no zartuje, ale dziwie się mer_olo twojej postawie.
wiele bym dal zeby moc zagrac i skopac dupsko szwabom czy makaroniarzom

hyhy
sklad na NC4
Dorzuccie
Lecha
Shadowa
holusa
prezesa
daivela
foxiego
jak na razie ;d
EDIT: zapomnialem o Jareckim i Wandalu (wg. mnie powinien być)
Lecha
Shadowa
holusa
prezesa
daivela
foxiego
jak na razie ;d
EDIT: zapomnialem o Jareckim i Wandalu (wg. mnie powinien być)
Last edited by Majkel on 31 July 2008, 15:26, edited 1 time in total.

sklad na NC4
może jarecki?:) neostrada (czy cuś podobnego, nowego) i nowy komp przemawia za rozpatrzeniem tej persony:)
sklad na NC4
Z wielką chęcią to zrobięTwist wrote:ja mogę zagrac ;]
*... i wszystko jasne.
sklad na NC4
olo ... przecież nikt nie każe Wam się kochać
... możecie obaj wyłączyć chat w grze i voila!
...
btw. mamy tutaj pisać jakieś sugestie co do składu, czy to tylko post informacyjny i mamy zamknąć japę ?
btw. mamy tutaj pisać jakieś sugestie co do składu, czy to tylko post informacyjny i mamy zamknąć japę ?

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
sklad na NC4
ja na miejscu jakuba bym wrzucil
lokasha
mor_ola
lecha
khasiusa
foxiego
diavela
jareckiego
mrózia
lokasha
mor_ola
lecha
khasiusa
foxiego
diavela
jareckiego
mrózia
sklad na NC4
ej, ja nie gram już pisałem w innym poście, gogo morsolo
sklad na NC4
mor solo uważa ze się nie nadaje do repry, ma racje, nie będę grać, ale zobaczymy jak on wymiata
sklad na NC4
Widzę, Lokash, że nie możesz pogodzić się z myślą, iż ty sprowokowałes go do kłótni i z tym, że wywlekasz niepotrzebnie brudy na wierzch. Sprawia Ci przyjemność kłótnia z innymi, czy może celowo nie chcesz grać, bo jesteś zbyt pr0 na reprezentację? Tacy gracze jak ty nie powinni w ogóle brać pod uwagę opcji rezygnacji z reprezentowania KRAJU, nie drużyny, tym bardziej, że w gimnazjum za wiele nauki nie ma. IMO zachowujesz się nieodpowiedzialnie, chociaż ta kwestia tyczy także Ciebie, mor_olo, kiedy piszesz "albo on albo ja". Życie składa się z kompromisów i lepiej dla naszej Polskiej repry abyście taki znaleźli. Taa wiem, że teraz i jeden i drugi napisze, iż nie ma mowy, bla bla bla. ch** mnie to, macie cały miesiąc. Nikt nie każe Wam ze sobą rozmawiać. Może wystarczy, żeby każdy po prostu grał i zamknął japę? To moje zdanie, wybór należy do Was.
sklad na NC4
Ja z osobami z którymi mam złe kontakty nie zartuje, bo wiem jak to się skonczy. Jestem za neutralnością w takich wypadkach i po prostu graniem.
już miesiac temu mowilem o tym jakubowi, ale widac Lookash nie potrafi po prostu zamilknąć, nawet w temacie o reprze. Jestem pewien że to się nie zmieni i nie zamierzam zabierać komuś slota , skoro wiem że nie będę w stanie wytrzymać zbyt długo z nim w jednej druzynie. Wolę na to zwrócić uwagę wcześniej.
już miesiac temu mowilem o tym jakubowi, ale widac Lookash nie potrafi po prostu zamilknąć, nawet w temacie o reprze. Jestem pewien że to się nie zmieni i nie zamierzam zabierać komuś slota , skoro wiem że nie będę w stanie wytrzymać zbyt długo z nim w jednej druzynie. Wolę na to zwrócić uwagę wcześniej.
*... i wszystko jasne.