już mi nie dodaja punktów w tmnf
chodzi o to ze odkad mam rowne 5 000 pkt już mi nie przybywa punktów. gram i gram (ciagle na tym samym serwerze) i dalej mam 5000. nawet po wygraniu trasy z dobrymi przeciwnikami.
Pewnie masz 50 000 pkt i postaram ci wytłumaczyć dlaczego ci nie dodaje. Serwery mają swoje ograniczenia. W Polsce znajdziesz tylko takie w których przedział punktowy to 0-50000LP czyli możesz wejść mając 0 pkt, ale gdy zdobędziesz 50 000 pkt to serwer więcej ci punktów nie przyzna. Znajdź jakiś zagraniczny serwer gdzie przedział punktowy to np 40000-60000 albo 50000-70000 i tam będziesz mógł zdobywać dalej punkty. Łatwiej ci tego nie wytłumaczę. Na przyszłość poszukaj na forum bo taki temat już był 

trochę głupie to jest ;/ bo powiedzmy dojadę do 50 000, przypadkowo wejdę na serw +50 000 i zdobędę powiedzmy 50 001 i już d*pa ;/ nie będę mógł wejśc na polskie serwy ;/....czy dobrze napisałem??
Zle,chodzi o to,że niebędziesz mógł zdobywac pktow na tych serwerach ale wchodzic będziesz mógł(popatrz na poula albo mixiego ;d)
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Mamy jakiś przykładowy serwer gdzie masz napis po prawo od nazwy czyli przedział i dajmy na to 5000-50000. Oznacza to, że będziesz mógł wejść na serwer dopiero wtedy gdy będziesz miał ponad 5000 pkt, oznacza to również, że punkty będą ci doliczane do momentu dobicia 50000pkt.

SzczecinServ ma przedział 0-200000.
Ustawilem na 200000, ale na razie jest wyłączony.
Jak limit jest 100000 to jakim cudem ustawiles na 200000
:shock:
Możesz se ustawić i milion LP a i tak gra przestawi ci na 50k. Jeśli masz TMUF (nie wiem czy w TMNF) możesz "wykupić" możliwość robienia serwów o większym LP za miedziaki na specjalnej stronie (na TM-FORUM na pewno coś o tym będzie).
Sebik, tak z czystej ciekawosci zapytam. Ile miedzi kosztuje mozliwosc stawiania serwerow o wiekszym LP i czy jest to staly przywilej(tzn wykupujesz raz), czy trzeba co jakiś czas wplacac?