komentarze na topic 6. mecz, POL vs ITA, 1/2 Final
tu mozna komentowac topic "6. mecz, POL vs ITA, 1/2 Final", który znajduje się pod tym linkem:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=90875#90875
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=90875#90875
Cóż można powiedzieć, emocje wielkie jak na sławetnym 'srebrnym turnieju' naszych siatkarzy w japonii
EDIT. Mówiłem że wikingi będą z siebie wychodzić na meczu....
EDIT. Mówiłem że wikingi będą z siebie wychodzić na meczu....
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
No to jedziecie Tych pizzojadów
. Pokażcie im, że jak Polak chce, to Polak potrafi ;-)
albo makaroniarzy
jak kto woli :-P
albo makaroniarzy

akurat sobie tak mysle, no i zobaczcie, po przegranej z FRA każdy mecz był o wszystko, wiec jakbysmy od 2. meczu już grali playoffy.
już w grupie przegrana z FIN by nas jak najbardziej prawdopodobnie wyrzucila z turnieju, przegrana z BRA już na pewno.
jesteśmy psychicznie mocni i już teraz każdy ma doswiadczenie powaznych meczow na najwyzszym poziomie.
jeszcze potrzebujemy mocny trening i jeszcze wiekszy regular, a nic nie powinno stac na naszej drodze.
damy rade.
już w grupie przegrana z FIN by nas jak najbardziej prawdopodobnie wyrzucila z turnieju, przegrana z BRA już na pewno.
jesteśmy psychicznie mocni i już teraz każdy ma doswiadczenie powaznych meczow na najwyzszym poziomie.
jeszcze potrzebujemy mocny trening i jeszcze wiekszy regular, a nic nie powinno stac na naszej drodze.
damy rade.
To są słowa, które poruszyły nawet mną. Jakub, jeśli to nie zmotywuje kogoś z repry, to nic już nie zmotywujeJakub wrote:każdy ma walczyc jak glupi o top5, a jak się nie uda, to niech będzie pewny, ze dal z siebie wszytko
A o mnie to pizda nie wspomniałaJakub wrote:on razem z hackiem, shiefem i pawelem tworza centrum tej zajebistej reprezentacji i ciegna ja, jak tylko moga.

O przypadkach będziemy polemizować na następnym NC, będzie można porównać repre z tego i tamtego turnamentu
A tak poza tym to i tak naszych większość narodów lekceważyła, a teraz nie ma co na to liczyć bo to już są półfinały. każdy jedzie po wygraną turnieju....
A tak poza tym to i tak naszych większość narodów lekceważyła, a teraz nie ma co na to liczyć bo to już są półfinały. każdy jedzie po wygraną turnieju....
brawo chlopaki k**wa ! 
ale się ucieszylem jak zobaczylem dziś rano ze jest 1/2 fianlu KURAW !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD
zaluje ze nie mogę być czescia tej reprezentacji, ale k**wa ciesze się ze za***iscie idzie POLSCE !
GOOD JOB !
teraz walka o final, dajcie z siebie wszystko !
ale się ucieszylem jak zobaczylem dziś rano ze jest 1/2 fianlu KURAW !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD
zaluje ze nie mogę być czescia tej reprezentacji, ale k**wa ciesze się ze za***iscie idzie POLSCE !
GOOD JOB !
teraz walka o final, dajcie z siebie wszystko !
Nie po to zaszliscie tak daleko by teraz odpasc !! trenic trenic ! i po FINAL !!
gratulacje i powodzenia 

GO GO GO 40TO1
bo pizda chce zebys się wkurwil i pokazal jej dobra jazda, jaka ona to chujowa pizda.Diav3l wrote:A o mnie to pizda nie wspomniałaJakub wrote:on razem z hackiem, shiefem i pawelem tworza centrum tej zajebistej reprezentacji i ciegna ja, jak tylko moga.
- Desperadoo
- Jeździ konno
kiedy połfinaly ? i gdzie je mozna ogladać?
w niedziele na hstv będzie? chyba ze się myle;d

Zastanawiam się czy dobrze robimy piszac takie komentarze na stronie NC4, czy nie za bardzo się tam podniecamy.
Problem w tym ze ITA byli nastawieni na pojedynek z NOR, a dzięki temu ze to my weszlismy, zapewne nastawili się już na latwe zwyciestwo. na pewno ucieszyli się tym faktem, przez co nie sadze zeby mieli zamiar jakos bardzo się przykladac na nasz mecz.
Przez te komentarze zrobilismy sobie maly problem, gdyz w tym momencie wiedza, ze musza ostro przytrenowac, co sprawi nam wiekszy klopot podczas konfrontacji.
Wierze w naszych i zycze powodzenia, ale czy był sens sprawiac sobie dodatkowy problem.
Problem w tym ze ITA byli nastawieni na pojedynek z NOR, a dzięki temu ze to my weszlismy, zapewne nastawili się już na latwe zwyciestwo. na pewno ucieszyli się tym faktem, przez co nie sadze zeby mieli zamiar jakos bardzo się przykladac na nasz mecz.
Przez te komentarze zrobilismy sobie maly problem, gdyz w tym momencie wiedza, ze musza ostro przytrenowac, co sprawi nam wiekszy klopot podczas konfrontacji.
Wierze w naszych i zycze powodzenia, ale czy był sens sprawiac sobie dodatkowy problem.

Khasius coś racji masz ale cięzko czasem być cicho po wielkim sukcesie który może być jeszcze większy 

No a ja z mojej strony to przepraszam, niewiem co się dzieje ale net mi się strasznie pogorszył, a wiecie jak to jest z radiowym szajsem no i grać się nic nie da ;/ hajsu na nowego neta niemam zeby teraz zalozyc więc narazie lipka... przytrenie jedną mapke solo no i zobaczymy jak to w niedziele będzie, damy k**wa rade!! Polska 40:1 !! xDD gl hf ;]
@Jakub sypiasz czasem?
@Jakub sypiasz czasem?
Jak wygramy to będziemy najlepsi na świecie, bo Francja się nie liczy 
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
tez już o tym myslalem, ale maly wplyw się ma na takie coś.Khasius wrote:Zastanawiam się czy dobrze robimy piszac takie komentarze na stronie NC4, czy nie za bardzo się tam podniecamy.
patrzac jednak teraz na komenty bergiego, może nawet dobrze, ze polacy tak pisali.
Fajnie by było zagrać w finale z "Kacapami"
Wierze w was, zawsze wierzyłem, k**wa, wygramy to!