DoS szuka rywala
DoS szuka rywala
Klan DoS szuka przeciwnika do sparingu. Najlepiej w weekend. 4vs4. Mapy najlepiej z Pol Nadeo ale inne też wchodzą w grę.
DoS szuka rywala
jak nadeosy to ja+jakub na was 4 :]
DoS szuka rywala
ok king 
lechu, lokash, mat lub shadow pewnie tez se chetnie pojada.
treningu raczej nam nie trzeba, trasy znamy "troszeczke".
lechu, lokash, mat lub shadow pewnie tez se chetnie pojada.
treningu raczej nam nie trzeba, trasy znamy "troszeczke".
DoS szuka rywala
To jakie wybiercie mapy,na kiedy mecz dokładnie?
DoS szuka rywala
i jaki tryb gry?
DoS szuka rywala
biedny DoS
takie grube ryby chca was zezrec już na start
DoS szuka rywala
Można raczej powiedzieć, że niezły zaszczyt ich kopnął w d..ęSpash wrote:biedny DoS
DoS szuka rywala
Mam na myśli klany które istnieją około miesiące, które mogą być na naszym poziomie...
DoS szuka rywala
Skoro jesteś entuzjastą, to idź na miasto, może zechce cie jakaś kobieta, może przez ten entuzjazm zlituje się nad Tobą i umówi się mimo twojej twarzy. życzę powodzenia, może ci się uda. trzymam kciukiWin'a wrote:ale my jesteśmy grupkąenteruzjastów,dajcie nam szanse.
DoS szuka rywala
LoooL chef niebezpieczny chwyt na tej scenie poczekaj aż cie zjadą kolejno ;] Chcecie sparing z PFD to się skontaktuj istniejemy od lipca ;]

DoS szuka rywala
mam nadzieje, ze już każdy rozumie, czemu dostal bana na [POL]Nadeo.chef wrote:Skoro jesteś entuzjastą, to idź na miasto, może zechce cie jakaś kobieta, może przez ten entuzjazm zlituje się nad Tobą i umówi się mimo twojej twarzy. życzę powodzenia, może ci się uda. trzymam kciukiWin'a wrote:ale my jesteśmy grupkąenteruzjastów,dajcie nam szanse.
EDIT: team WALL-E (king, jakub, mat, shadow, lokash, lechu) istnieje od dzisaj. nawet wiekszosc czlonkow jeszcze nie wie, ze w nim jest.
Last edited by Jakub on 28 October 2008, 17:45, edited 1 time in total.
DoS szuka rywala
A ja myślę że zachowanie Wina to czysty trolling który nie mógł pozostać bez mojej riposty...Jakub wrote:mam nadzieje, ze już każdy rozumie, czemu dostal bana na [POL]Nadeo.chef wrote:Skoro jesteś entuzjastą, to idź na miasto, może zechce cie jakaś kobieta, może przez ten entuzjazm zlituje się nad Tobą i umówi się mimo twojej twarzy. życzę powodzenia, może ci się uda. trzymam kciukiWin'a wrote:ale my jesteśmy grupkąenteruzjastów,dajcie nam szanse.
EDIT: team WALL-E (king, jakub, mat, shadow, lokash, lechu) istnieje od dzisaj. nawet wiekszosc czlonkow jeszcze nie wie, ze w nim jest.
Co do POL Nadeo, jakub, mam ci przypomnieć jak to dokładnie było? Przypomnę (nie jestem pewny czy dokładnie tekst Jakuba był taki, ale coś koło tego)
Jakub - Res
chef - a spytałeś się kogoś?
Jakub - jakiś problem? (tego nie jestem pewny)
Po pewnym czasie
chef - Jakub, napisałbym coś o Tobie ale z pewnością dostałbym bana
Jakub - napisz
chef - nie napiszę ;]
--- Kick ---
wchodzę ponownie na serwer, po jakichś 5 minutach
--- Ban ---
Mam nadzieje że ci przypomniałem co nieco...
DoS szuka rywala
Mylisz się w zeznaniach, chłopcze... coś Ci powiem. Tutaj swojej racji nie udowodnisz. Nie zmieniaj tematu ze sparingu na czemu mam bana. Załatw to sobie z Jakubem, bo nie chcemy 25-stronicowego tematu gdzie wypowiada się tylko dwoje użytkowników forum (skąd ja to znam :d). Pozdro i stfu.mam ci przypomnieć jak to dokładnie było?[...](nie jestem pewny czy dokładnie tekst Jakuba był taki