Runda 4: GP Hiszpanii
Po pechowym dla niektórych osób Bahrajnie czas na Hiszpanię. Mapka z 1 sezonu, więc wielbiciele "starego" MT będą zadowoleni ;]
Download: GP Hiszpanii
Download: GP Hiszpanii
Gogogogo madafaka!
Chąda pro!!
Chąda pro!!

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Jestem pewien, że na tym torze trzeba będzie dużo bardziej się wysilić, aby zająć punktowaną "8". Tor dużo szybszy od poprzedniej trasy, chociaż przy wjeździe w pierwszy zakręt bez hamowania (na maksymalnym przyspieszeniu), można wypaść poza tor. Na pewno będzie większe zmęczenie po wyścigu, z powodu 66 okrążeń, chociaż są trasy na których będzie jeszcze więcej okrążeń. Ciężko określić mi regular, bo, jak większość, nie testowałem zbyt długo toru.
Tor ogólnie łatwy do opanowania, trzeba będzie się wykazac precyzją na ostatnich zakretach, zeby nie łupnąc w bande
Ale fajny tor i nie będzie oszukiwania w pitstopach ;d
jakiego oszukiwania? o czymś nie wiem? 
Uwaga uwaga, jako że serwer od isports padł i nie ma czasu ani nerwów załatwiać innego, wyścig zostaje przełożony na przyszły tydzień, tj. 14 listopada. Dziękuję za uwagę i dobranoc.
Trudno, pojedziemy za tydzień.
Trzeba na następny raz załatwić jakiś awaryjny... tak na wszelki wypadek.
Trzeba na następny raz załatwić jakiś awaryjny... tak na wszelki wypadek.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
jeb** isports. Jak dobrze pójdzie, to będziemy jeździć na XX.
a ja się zastanawiałem gdzie jest serwer 
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Niestety, wyścig się nie odbył a szkoda, bo mogło to być pasjonujące widowisko. Szkoda też, że aż tydzień będziemy czekać na rozegranie tego wyścigu. Emocje jeszcze nie opadły; gdy serwer padł, wydawało mi się, że to niemożliwe, ale jednak. Odzyskałem nadzieje, gdy ponownie uruchomił się serwer, ale po chwili padł znowu i nie było sensu kombinować. Cóż, wierzę, że za tydzień nie będzie problemów.
Dwa słowa można użyć: pech albo żal
Dwa słowa można użyć: pech albo żal
a ja się tak spieszylem zeby wrocic na 20 -_-"
- OrdonekQ7
- Moderator
Ja zapierdalałem 2 kilometry sprintem. ;fff

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Bez potrzeby, pojechałbym za Ciebie Ordon 
ja nie mogłem być, więc cieszę się, że mi nie przepadła ta moja "dziesiątka" punktów
(żarcik taki)

Wskakuj do wózka i naucz mnie jeździć, jak żes taki cwaniakWin'a wrote:Coof myśle że "szóstki" jak w totku byś nawet nie trafił

Coof, zaopiekowałbym się nimi ;d
XX rlz. Piszę do Gloocha w sprawie serwa na wyścig, on odsyła mnie do Majkela, ten mówi żebym ze Spy'em gadał, a ten z kolei wysyła mnie do Simona, który mówi mi, że Jero się serwem zajmuje... ;D