ALe z opaskami przegieli..:]
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
k**wa caly czas mam uczucie jebnietej opaski na reku..
przegieli z tym ze ni dalo się jej zdjac...wrr...w pociągu na cle szczescie udalo mi się ja zerwac..ale niesmak po niej pozostał do tej chwili ciekawe jak dlugo jeszcze;/:]
przegieli z tym ze ni dalo się jej zdjac...wrr...w pociągu na cle szczescie udalo mi się ja zerwac..ale niesmak po niej pozostał do tej chwili ciekawe jak dlugo jeszcze;/:]
Ja byłam bardzo yntelygentna i luźno zapięłam że mogłam łatwo zsunąć... Eh, ale jestem prO 
Meg była faktycznie cfana
, a ja też mam cały czas uczucie jakbym ja miał na ręce...Tragedia....
A myślałem, że tylko ja miałem takie odczucie... ^^
A Morda mi ładnie powiedział, na następny raz nie dawaj tak ciasno... ^^ Nie byłem cfany i dałem opaskę za mocno... ;d
To się nosi identyfikator na szyji i nic nie boli
^^
wystarczy miec chude rece jak Meg i Morda;d

Ta, Vip kozaczysz, boś był organizatorem :> Trzeba było pozałatwiać scenie identyfikatory na szyję to byśmy pogadali inaczej :>
wystarczy miec spryt jak Meg i Morda ;dRaDuS wrote:wystarczy miec chude rece jak Meg i Morda;d
*... i wszystko jasne.
Tutaj zgadzam się z Olem w 100 %mor_olo wrote:wystarczy miec spryt jak Meg i Morda ;dRaDuS wrote:wystarczy miec chude rece jak Meg i Morda;d
Morda wypił soku grejfrutowego trochę i dostał powera do myślenia ^^ A Meg to chyba już tak sama w sobie ^^
-
balaganmen
dołączam się do spryciarzy ^^ Nie zapiąłem tak luźno, a żeby móc ją zdjąć, ale dalo się bez problemu z nią żyć w harmonii

Łe tam, narzekacie. Na zapiąłem dosyć ciasno, ale blisko zegarka. Wyszło na to, że praktycznie nie czułem tej opaski, ponieważ przyzwyczajony byłem do zegarka, którego od 5 lat bez przerwy mam na ręce.
.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
a ja z Gutsem sobie przypielismy do paska ;p w 1 dzień przeszło, w 2 kazali nam isc do informacji i jakaś nie specjalnie urocza pani (a szkoda) zaprowadziła nas do uroczej Pani ( wreszcie!!xD ), która nam dała nową na rekę i sama przypięła
i łyso Wam teraz 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
-
balaganmen