Propozycja Naprawy tego FORUM!
Witam. Pisze tego posta bo chce coś zmienic na tym forum, wg mnie trzeba naprawic to forum. Mam kilka pomysłów jak to zrobić, niżej je wymienie
1. Usunięcie tematów niezwiązane z tematyką forum, czyli:
a) Typu Mam problem z CoD5, CS nie chce działać Te gry mają swoje fora, a jeżeli nie mają to są fora wielotematyczne, lub gg kumpli.
b) Typu Chamski offtop (czyli tematy z literkami typu "euvcweuccnnckbew")
2. Większa liczba moderatorów:
a) Każdy moderator na odpowiedni dział
b) Zaufany Modderator, nie taki który będzie działał tylko dla tych co lubi
c) Moderator który jest częstym odwiedzającym, aby był na bierząco
3. Porządek na forum:
a) Regularne czyszenie forum z brudów
b) Na stronie startowej tam gdzie pisze sciągnij skin TM dac krótki regulamin
c) W dziale Trasy, Skiny, Mody zrobić Podfora dla skonczonych prac
Dziękuje za przeczytanie, mam nadzieje ze coś zrobicie z tym syfem na tym forum.
PS: Jeśli dostane bana za ten topic to pi***olę takie forum
PS2: PS napisany powyżej jest wolnością słowa mam do tego prawo.
1. Usunięcie tematów niezwiązane z tematyką forum, czyli:
a) Typu Mam problem z CoD5, CS nie chce działać Te gry mają swoje fora, a jeżeli nie mają to są fora wielotematyczne, lub gg kumpli.
b) Typu Chamski offtop (czyli tematy z literkami typu "euvcweuccnnckbew")
2. Większa liczba moderatorów:
a) Każdy moderator na odpowiedni dział
b) Zaufany Modderator, nie taki który będzie działał tylko dla tych co lubi
c) Moderator który jest częstym odwiedzającym, aby był na bierząco
3. Porządek na forum:
a) Regularne czyszenie forum z brudów
b) Na stronie startowej tam gdzie pisze sciągnij skin TM dac krótki regulamin
c) W dziale Trasy, Skiny, Mody zrobić Podfora dla skonczonych prac
Dziękuje za przeczytanie, mam nadzieje ze coś zrobicie z tym syfem na tym forum.
PS: Jeśli dostane bana za ten topic to pi***olę takie forum
PS2: PS napisany powyżej jest wolnością słowa mam do tego prawo.
No vojak rewolucji żeś nie powiedzial 
Re: Propozycja Naprawy tego FORUM!
Tak tak tak tak tak! Po co moderator który tu jest raz na dwa tygodnie.voj4k wrote:c) Moderator który jest częstym odwiedzającym, aby był na bierząco
A moja uwaga: mam wrażenie, że za bardzo się tu rozgranicza na tzw. Starą Gwardię i resztę. Ci pierwsi mogą bezkarnie robić znacznie więcej, a tych drugich za byle co się czepia.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
no z tym COD5 i CS to racja ... to jest forum TrackManii, a nie innych gier...
teoretycznie można je jeszcze podciągnąć pod dział OFF TOP (bo tam można wszystko...) więc zależy od tego gdzie napisał autor :-P
PS. Loxley dopiero zauważyłem twojego posta... i niestety odczuwam to samo... :/ dlatego w miarę możliwości piszę tylko jak mam pewność, że moja słowa wprowadzają do tematu cokolwiek istotnego.
teoretycznie można je jeszcze podciągnąć pod dział OFF TOP (bo tam można wszystko...) więc zależy od tego gdzie napisał autor :-P
PS. Loxley dopiero zauważyłem twojego posta... i niestety odczuwam to samo... :/ dlatego w miarę możliwości piszę tylko jak mam pewność, że moja słowa wprowadzają do tematu cokolwiek istotnego.
Last edited by DiabloS_CRB on 22 December 2008, 20:58, edited 1 time in total.

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
@Lox - mówisz tak bo należysz do tych drugich? 
@Topic - ten temat raczej dużo nie wniesie, bo były już podobne i nic to nie dało.
@Topic - ten temat raczej dużo nie wniesie, bo były już podobne i nic to nie dało.
A ja wam powiem tyle. Każdy kto pozytywnie się wpisał w tym temacie nie należy do Starej Gwardii i mimo, że jesteśmy tu prawie ponad rok, nic z tym nie zrobimy i nie mamy prawa głosu. Jeśli inicjatywa nie wypłynie 'z góry' to zostanie jak jest 
Tylko pozostaje pytanie. Kto w tym momencie tworzy to forum? Dzięki komu ono tętni życiem?
Jak sobie odpowiecie to może zrozumiecie o co mi chodzi ;]
A tak w ogóle to pokażcie mi jakiekolwiek forum BEZ SPAMU.
Tylko pozostaje pytanie. Kto w tym momencie tworzy to forum? Dzięki komu ono tętni życiem?
Jak sobie odpowiecie to może zrozumiecie o co mi chodzi ;]
A tak w ogóle to pokażcie mi jakiekolwiek forum BEZ SPAMU.
Loxley zgadzam się
niestety tutaj chyba nigdy wszyscy na równi nie będą traktowani ...
Vojak jak "basen" powiedział nic nowego ale przydało by się to w końcu zrealizować
Vojak jak "basen" powiedział nic nowego ale przydało by się to w końcu zrealizować
@Psik zgadzam się z Tobą
a wy głupoty piszecie...zostawić tak jak jest
jest dobrze
chcecie forum only o TM to sami je sobie załóżcie i tak spamujcie ;/
chcecie forum only o TM to sami je sobie załóżcie i tak spamujcie ;/
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Kto spamuje ten spamuje, ja przykładowo nawet nie udzielam się w durnowatych topicach
tylko zeby to niew było takie sztywne forum potem jak o bfie2 naprz\ykald/

ja jestem za uznaniem tego tematu za syf do usunięcia.
Tera jest chociaż jakiś klimacik.(co tak śmierdzi??)
Tera jest chociaż jakiś klimacik.(co tak śmierdzi??)

usunac licznik postów może coś pomoze. ;] albo niech liczy w okreslonych dzialach np. bez offtopu.
Pomysł z wyłączeniem naliczania postów w Off-topicu był dawno i wielokrotnie wspominany przez różne osoby, jak widać bez echa. A czy to takie trudne? Spam spamem, bez niego żadne forum nie ma prawa bytu, dlatego powinien być dział luźniejszy bez naliczania postów, gdzie można by się było nieco "wyżyć" i pogadać na luzie.
A kogo obchodzi licznik postów? Chyba właśnie najbardziej boli on tych, którzy mają mało i.. no właśnie nie wiem. Może ktoś mi powie czemu to was tak boli? Bo ciągle o nim niektóre osoby mówią. Mi on np. zwisa. Możecie go nawet co miesiąc zerować jeśli to was uszczęśliwi.
coś się tak smarku dojebal do mnie ? mam problem to napisalem czy to jest k**wa forum o pulpitach zeby każdy swoj wklejal? albo forum o serialach ? wiec skoncz pierdolic z laski swojej farmazony bo mnie wkurwiasz od samego rana się znalazł k**wa zbawiciel ;F idz do piaskownicy koleś 
Edit: No to srry ;p
Last edited by Maybe. on 22 December 2008, 22:51, edited 1 time in total.
Edit : np
Last edited by szopek on 22 December 2008, 22:54, edited 1 time in total.
Vojak pisząc takie posty myśli sobie że będzie fajny...
bo "stara gwardia" na to zasluzyla w pewnym stopniu. kto wie jak by scena tej gry i to forum wygladala bez niej.A moja uwaga: mam wrażenie, że za bardzo się tu rozgranicza na tzw. Starą Gwardię i resztę. Ci pierwsi mogą bezkarnie robić znacznie więcej, a tych drugich za byle co się czepia.
poza tym, jak jesteś powazny, masz umiejetnosci i robisz coś tam dla tej gry, to szybko cie cala scena zaakceptuje (przyklad tcw, ktozi conajmniej rok pozniej od innych zaczeli grać, a teraz licza się do czolowych drużyn).
ja pewnych rzeczy nie rozumie. vojaka chyba raz w zyciu na ts slyszalem, ogolnie nie wiem, kim on jest, gdzie on gra, co on robi wspolne z gry, a jednak chce zmienic scena na lepsza. dziwne.