Oświadczenie
Oświadczenie
W związku ze skargami i licznymi pytaniami sędziowie PL7 uzasadniają:
1. w sprawie RGS.
Sprawa zostaje zamknięta w związku z wycofaniem się drużyny z dalszych rozgrywek.
2. w sprawie NAR.
Każda drużyna miała możliwość wyboru serwera. Tmpolska udostępniła serwer dla drużyn, które nie posiadały własnego serwera oraz dla drużyn, które miały problemy z własnym serwerem.
Jeśli drużyna decydowała się na odbycie kwalifikacji na własnym serwerze to była zobowiązana do zapewnienia sprawnego działania tego serwera.
W regulaminie było jasno i czytelnie napisane, że kwalifikacje odbywają się za pierwszym podejściem. Skoro drużyna nie zapewniła sprawnego serwera musi teraz ponieść konsekwencje.
Została nałożona kara 0.58.00 dla gracza z najgorszym czasem. Tak była decyzja sędziów i nie podlega ona dyskusji.
Administrator Wix przyznaje się do częściowego błędu w sprawie RGS ( zgoda na powt. Kwali jednego z gracza RGS ) na szczęście sprawa sama się rozstrzygnęła.
Zespół Adminów Polish League 7
P.S. Jeśli chodzi o TUrniej pocieszenia wszelkie informacje będą na bieżąco podawane na tmpolska.com
Pozdrawiam
1. w sprawie RGS.
Sprawa zostaje zamknięta w związku z wycofaniem się drużyny z dalszych rozgrywek.
2. w sprawie NAR.
Każda drużyna miała możliwość wyboru serwera. Tmpolska udostępniła serwer dla drużyn, które nie posiadały własnego serwera oraz dla drużyn, które miały problemy z własnym serwerem.
Jeśli drużyna decydowała się na odbycie kwalifikacji na własnym serwerze to była zobowiązana do zapewnienia sprawnego działania tego serwera.
W regulaminie było jasno i czytelnie napisane, że kwalifikacje odbywają się za pierwszym podejściem. Skoro drużyna nie zapewniła sprawnego serwera musi teraz ponieść konsekwencje.
Została nałożona kara 0.58.00 dla gracza z najgorszym czasem. Tak była decyzja sędziów i nie podlega ona dyskusji.
Administrator Wix przyznaje się do częściowego błędu w sprawie RGS ( zgoda na powt. Kwali jednego z gracza RGS ) na szczęście sprawa sama się rozstrzygnęła.
Zespół Adminów Polish League 7
P.S. Jeśli chodzi o TUrniej pocieszenia wszelkie informacje będą na bieżąco podawane na tmpolska.com
Pozdrawiam
Oświadczenie
potwierdzam, że ustalone zostało to w gronie sędziów.
Dla wielu osób będzie to nowe doświadczenie a dla niektórych no cóż... złe doświadczenie życiowe.
Dla wielu osób będzie to nowe doświadczenie a dla niektórych no cóż... złe doświadczenie życiowe.
Oświadczenie
Widocznie tak być musiało. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Ale na PL345345 wam dokopiemy i nawet brak serwera albo nawet monitora nam nie przeszkodzi. 
Oświadczenie
No i super, bawmy się dalej!
Oświadczenie
no ale on chce mnie skopac w pociagu na ESWC^^yo_oo wrote:No i super, bawmy się dalej!
Oświadczenie
kup ochraniacze..... szczegolnie na niektóre czesci ciałka
Oświadczenie
Nie chce tylko skopie
Nawet ochraniacze tu nie pomogą 
Oświadczenie
W pociągu? Sobie wyobraź co będzie na miejscuno ale on chce mnie skopac w pociagu na ESWC^^

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Oświadczenie
Lewy, jak już będziesz go kopał to skop go po kroczu żebym nie musiał z nim na ESWC nocy spędzać za to że neta na kwali FF nie miałem... ^^
Oświadczenie
Na początku pomyslałem żeby się kłucić, ale widzę, że taka przyjazna atmosfera to se odpuszczę i jakoś to wszystko przeżyje
, a poza tym można powiedzieć, że i tak biorę udzial w pl7 (mapy
).
A swoją drągą musze namowić rodziców żeby pozwolili mi jechać na ESWC, nie będę mógł grać bo z tego co wiem trzeba mieć 16(jak się mylę poprawcie mnie), ale spotkać te was wszystkich
!
A swoją drągą musze namowić rodziców żeby pozwolili mi jechać na ESWC, nie będę mógł grać bo z tego co wiem trzeba mieć 16(jak się mylę poprawcie mnie), ale spotkać te was wszystkich

Oświadczenie
z tego co wie wszechmocny i pr0 Słowik 16 trzeba miec w razie ewentualnego wyjazdy na finały ^^
- KonradM
- Doświadczony driver
Oświadczenie
To że ESWC Polska będzie akurat w Poznaniu, w tym roku pewniakiem nie jest. Pewny jest natomiast termin - drugi weekend maja.A swoją drągą musze namowić rodziców żeby pozwolili mi jechać na ESWC,
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Oświadczenie
To zróbcie w wawie w blue city tak jak HLC, będę miał znowu 15min autobusem miejskimTo że ESWC Polska będzie akurat w Poznaniu, w tym roku pewniakiem nie jest.

Oświadczenie
Poznań to dobre miejsce, mam nadzieję że go nie zmienią, bo inaczej nie wiem czy się zjawię ;f.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Oświadczenie
obojetnie gdzie będzie, to trzeba wpadac. 
Oświadczenie
Haha czyli ESWC jest w moją 18 nastke może wpadne tam gdzieś do będziemy pić całą noc!
[ Dodano 13 stycznia 2009, 17:37 ]
Haha czyli ESWC jest w moją 18 nastke może wpadne tam gdzieś to będziemy pić całą noc!
[ Dodano 13 stycznia 2009, 17:37 ]
Haha czyli ESWC jest w moją 18 nastke może wpadne tam gdzieś to będziemy pić całą noc!

<- Drzwi