[GŁOS] Najlepszy klan
[GŁOS] Najlepszy klan
Osiagniecia w 2008 roku mowia same za siebie, który team był najlepszy. Ale glosujcie jak chcecie. 

[GŁOS] Najlepszy klan
jest kategoria, jest głosowanieKhasius wrote:Osiagniecia w 2008 roku mowia same za siebie, który team był najlepszy. Ale glosujcie jak chcecie.
jest ryzyko, jest zabawa

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
[GŁOS] Najlepszy klan
TCWWWWWUUUUUU
[GŁOS] Najlepszy klan
PS:Robert Kubica,osiągnął bardzo dużo ale czy tyle samo co np.Leszek Blanik.Na jego przyjdzie czas i zapewne samo dostanie się do F1 jest sukcesem,że ja cię pier****.Ale to był rok olipmijski co nie umniejsza jego sukcesów.Bo jest wybitny.
TMA2008:Tcw,ale czy to znaczy,że najlepsze.Dla mnie najlepszy jest ten kto wygrał PL6.No ale może się myle i trafiłem w dział najbardziej lubiany/najpopularniejszy klan.
TMA2008:Tcw,ale czy to znaczy,że najlepsze.Dla mnie najlepszy jest ten kto wygrał PL6.No ale może się myle i trafiłem w dział najbardziej lubiany/najpopularniejszy klan.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

[GŁOS] Najlepszy klan
najbardziej lubiany 
[GŁOS] Najlepszy klan
TCW
... Różnie można interpretować pojęcie "najlepszy klan"
[GŁOS] Najlepszy klan
Ciocia Wiesia rlz.
[GŁOS] Najlepszy klan
PGS 21:5 TCW in pl6
D-Link PGS
D-Link PGS
[GŁOS] Najlepszy klan
Eee tam ;p Jak Jarek, Redzik i inni krejzolki w TCW. Ten team też dość lubię, żeby na nich zagłosować ;pmat154 wrote:Okaże się po pl7 ;]
[GŁOS] Najlepszy klan
PGS bez 2 zdań, PL5 (jeszcze wilda czy tam pol) PL6 , 2xslot na ESWC, SVC 3 miejsca w top4 , PGA ... 
[GŁOS] Najlepszy klan
wlasnie ze nie, jeśli mialoby to oznaczac 'najfajniejszy klan' to byloby raczej w kategorii FUN;] dlatego tez osobowosc sceny w FUN nie oznacza najbardziej zasluzonego w normalnych kategoriach...Szrama wrote:Różnie można interpretować pojęcie "najlepszy klan"
zreszta parę osob już tu wypisalo osiagniecia (chociaż imho i tak powinno zaliczac się osiagniecia druzynowe) i dlaczego postawa hoia jakupa ma to jakkolwiek umniejszac?:X
Szrama proste porownanie, wybierasz najlepszego skoczka roku, wybierasz Malysza, bo zdobył Krysztalowa Kule, czy Mateje, bo komentatorzy się o nim wypowiadaja? ;]
oczywiście nie potrafie pogodzic się z porazka^^