Wiem, że jeszcze nie skończyliśmy 2, ale mam pomysła. Otóż: pozostało nam 7 wyścigów. Jeśli nie będzie przerw, skończymy sezon 13 marca. 29 marca zaczyna się sezon prawdziwej F1, i w związku z tym pytanie: może by tak nie robić przerwy za dużej po 2 sezonie, i byśmy jechali 3 sezon zgodnie z prawdziwym kalendarzem, np. 29 marca jest GP Australii - my w piątek 27 marca jedziemy takiż wyścig w naszej lidze, i tak dalej. Wtedy wyścigi nie byłyby co tydzień, ale zawsze w piątek poprzedzający prawdziwy wyścig. Co wy na to?
Aha. Co do mapek na 3 sezon. Będzie można przysyłać mapki na ile rund się chce, kto chce przysyła na jakie chce. Wybierze się jakąś komisję, która będzie wybierała na każdą rundę najlepszą mapkę, która pójdzie do zrobienia MT. Ewentualnie można jakoś zorganizować wybieranie mapek przez wszystkich uczestników ligi, w formie ankiety na jakimś zewnętrznym forum chociażby.
Sezon 3?
Sezon 3?
Nie wiem, czy pomyślałeś ale pewnie po 2 sezonie będzie full transferów. Myślisz, że w kilka dni się wszystkie teamy uwiną z wypisaniem składu?
Poza tym... Honda nie startuje chyba w nowym sezonie (z tego co wiem, nie interesuje się tym), więc jaką nazwę mam do wykorzystania na następny sezon? ;d.
Poza tym... Honda nie startuje chyba w nowym sezonie (z tego co wiem, nie interesuje się tym), więc jaką nazwę mam do wykorzystania na następny sezon? ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Sezon 3?
IMO Dobry pomysł z tym "równoległym" sezonem. 
EDIT:
EDIT:
Honda jest aktualnie na sprzedaż i jest to bardzo prawdopodobne, że ktoś ją kupi przed sezonem...Bilus wrote: Poza tym... Honda nie startuje chyba w nowym sezonie (z tego co wiem, nie interesuje się tym), więc jaką nazwę mam do wykorzystania na następny sezon? ;d.
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Sezon 3?
Lox, a nie myślałeś o skróceniu eF1 o chociaż jedną rundę? tak aby było więcej czasu na wprowadzenie zmian w składach ;] Frekwencja i tak nie jest imponująca, więc jednego wyścigu nikt żałować nie będzie, tak mi się zdaje ;]
Sezon 3?
Ja będę żałować, bo mapka będzie zajebista! ;d.Frekwencja i tak nie jest imponująca, więc jednego wyścigu nikt żałować nie będzie, tak mi się zdaje ;]

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Sezon 3?
Zostało 7 GP. Gdy zajdzie taka potrzeba zawsze mozna zapytać zawodników jakie GP można by wywalić, choć z tym byłoby cieżko (Spa, Monza, Singapur, Abu Dabi...)Bilus wrote:Ja będę żałować, bo mapka będzie zajebista! ;d.Frekwencja i tak nie jest imponująca, więc jednego wyścigu nikt żałować nie będzie, tak mi się zdaje ;]
Co do mapek IMO dobrze by było gdyby wszystkie mapki byłyby znane zaraz po rozpoczęciu sezonu tj. ogłośić "przetarg" na mapki podobny do tego z PL7, wybrać najlepsze przez rozpoczęciem i przyszykować cały MapPack. Można by (ze wzgledu na ilość czasu) taki "konkurs" od razu.
Sezon 3?
W sumie to dobrze by było. Jednak trzeba patrzeć na kalendarz, bo często są przerwy 2-tygodniowe, mam nadzieję że będzie tak odwzorowane. Widzisz Lox, mówiłeś że nie wiesz czy w ogóle będzie sezon 3, a tu taki pomysł dajesz ;d. Widać że te punkty ci pomogły. Być może jeszcze jakiś zespół zgłosi się do real F1 (mowa tu o ProDrive, które miało się podobno zgłosić) ale tak czy siak, jestem za 3 sezonem, a rozpoczęcie przyjmowania tras od 1 lutego do 1 marca. Myślę że większość twórców map zdąży mape zrobić.
Sezon 3?
to ja prosilbym o jakieś glowne zasady na jakich ma się opierdac trasa F1, co w niej zawierac, czego nie zawierac, jaka na trudnosc itd, chetnie bym sprobowal sil w robieniu tras F1
- OrdonekQ7
- Moderator
Sezon 3?
Trasy F1 mają odwzorowywać prawdziwe trasy. Czyli bierzesz zdjęcie np. GP Hiszpani i robisz tak żeby jak najbardziej ją przypominała, czyli zakręty pit-stopy itp. Najlepiej żeby trasy były płaskie. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!