z góry dzięki
Mam pytanko...
Mam pytanko...
Jak to w temacia napisalem: mam pytanko, czy wie ktos szczegolowo jak i gdzie mozna sciagnac program do edytora skinów aut? Np. jak zrobić ferrari albo jakiegoś nissana. A i jeszcze jedno, ktos gra w TMO? bo ja niedawno zaczołem w to pykać ale mało osób jest w trybie "internet"
z góry dzięki
z góry dzięki
Mam pytanko...
w TMO nikt nie gra bo TMO jest stare jak świat(albo jeszcze starsze)
a co do "aut" to poszukaj na forum poradników, bo na pewno się znajdą
a co do "aut" to poszukaj na forum poradników, bo na pewno się znajdą
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
-
rad
- Doświadczony driver
Mam pytanko...
Tak się sklada ze sebik nie ma oryginalnego tmo... Ja gram aktywnie i parę dni temu się spotkalismy w tmo
Re: Mam pytanko...
Czy chodzi o robienie od podstaw,michal_13 wrote: jak i gdzie mozna sciagnac program do edytora skinów aut? Np. jak zrobić ferrari albo jakiegoś nissana.
czy o malowanie skinów
jeżeli od podstaw to tu poszukaj --> http://www.trackmania-carpark.com/forum ... m.php?f=14
jeżeli o malowanie to najlepszym programem jest PHOTOSHOP
Mam pytanko...
Rad, jak będzie trochę polaków w TMO (lub TMS) to wołaj mnie na xfire to wbije
.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Mam pytanko...
Nie mam TMO, grywam w TMUF teraz (Stadium, a kysz!)suwak wrote:Sebik na pewno gra w TMO ;D
TeEmEsIkskamyl wrote:Rad, jak będzie trochę polaków w TMO (lub TMS) to wołaj mnie na xfire to wbije.
Chcesz model 3D? Trackmania bez problemu obsłuży odpowiednio skonwertowany plik .3ds, jeśli nie masz pojęcia o modelowaniu idź na CarPark i poszukaj modelu, jak nie znajdziesz, trudno - jesteś w tzw. czarnej d*pie (ew. można kupić modele, ale tu już wkład własny)michal_13 wrote:Np. jak zrobić ferrari albo jakiegoś nissana.