Mam prosbe, by ten kto czyta, przekazal graczom, oraz najlepiej by wypowiedzieli się oni w tym temacie.
W Sobote o 18, rozgrywa mecz grupa LB-R2-B. Akurat tego samego dnia o tej porze, nie mogę pojawic się z powodow prywatnych (nie sa to bynajmniej sprawy do przelozenia ani zadne duperele niewazne, tylko wazna sprawa). Stad wynika moja prosba.
Czy moglibyscie zagrac innego dnia ? mogę zagrac w terminie wczesniejszym lub pozniejszym, nie wliczajac w to soboty, bo akurat tego dnia mnie nie będzie od wczesnych godzin, a wrócę do domu w niedziele na godziny wczesno-popoludniowe.
Proponowalbym, by nie kolidowalo to z innymi rozgrywkami PITMC zagrac w niedziele o godzinie 18, jest to rozsadna pora o której nikomu bysmy nie przeszkadzali, a w niedziele o 18 wiekszosc osob jest w domu. oczywiście mozemy zagrac również np o 21, tak by nie przeszkadzalo to organizatorom turnieju.
JEszcze raz powtarzam, to nie sa jakieś duperele, tylko naprawdę tego dnia za cholere nie mogę się pojawic, nie mogę być w domu.
proszę Was o zachowanie się fair, i jeżeli nie byloby to jakims problemem, by pojawic się w niedziele wieczorem i zagrac w kompletnym skladzie, to proszę Was o to. jeśli pasuje wam inny termin - piszcie, ew na moje gadu 6723667.
Mam nadzieje, ze dojdzie to do skutku, a do organizatorow mala uwaga na przyszlosc - sobota to nienajlepszy dzień na rozgrywanie czegokolwiek, w srodku weekendu (pt/sob) nie każdy może być w domu (nie wspominam nawet o wyjsciach osob w moim wieku, ale akurat w mojej sytuacji nie o imprezowanie chodzi
pozdrawiam i proszę o w miare szybki odzew