Xardas, Flagg, Poul - prośba

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Jako, że nie czaje opcji "szukaj" albo nie działa jak należy, nie mogę znalezc was w uzytkownikach a nie chce mi się przeczesywac tysiecy użytkowników.
Mam prosbe, by ten kto czyta, przekazal graczom, oraz najlepiej by wypowiedzieli się oni w tym temacie.

W Sobote o 18, rozgrywa mecz grupa LB-R2-B. Akurat tego samego dnia o tej porze, nie mogę pojawic się z powodow prywatnych (nie sa to bynajmniej sprawy do przelozenia ani zadne duperele niewazne, tylko wazna sprawa). Stad wynika moja prosba.
Czy moglibyscie zagrac innego dnia ? mogę zagrac w terminie wczesniejszym lub pozniejszym, nie wliczajac w to soboty, bo akurat tego dnia mnie nie będzie od wczesnych godzin, a wrócę do domu w niedziele na godziny wczesno-popoludniowe.
Proponowalbym, by nie kolidowalo to z innymi rozgrywkami PITMC zagrac w niedziele o godzinie 18, jest to rozsadna pora o której nikomu bysmy nie przeszkadzali, a w niedziele o 18 wiekszosc osob jest w domu. oczywiście mozemy zagrac również np o 21, tak by nie przeszkadzalo to organizatorom turnieju.

JEszcze raz powtarzam, to nie sa jakieś duperele, tylko naprawdę tego dnia za cholere nie mogę się pojawic, nie mogę być w domu.

proszę Was o zachowanie się fair, i jeżeli nie byloby to jakims problemem, by pojawic się w niedziele wieczorem i zagrac w kompletnym skladzie, to proszę Was o to. jeśli pasuje wam inny termin - piszcie, ew na moje gadu 6723667.

Mam nadzieje, ze dojdzie to do skutku, a do organizatorow mala uwaga na przyszlosc - sobota to nienajlepszy dzień na rozgrywanie czegokolwiek, w srodku weekendu (pt/sob) nie każdy może być w domu (nie wspominam nawet o wyjsciach osob w moim wieku, ale akurat w mojej sytuacji nie o imprezowanie chodzi :P ).

pozdrawiam i proszę o w miare szybki odzew
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

No tak Wally, ale przeprowadzanie 10 czy 12 meczów w jeden dzień jest jeszcze mniej wykonalne. Jeśli się dogadacie i nie będzie to kolidować z innymi meczami to myślę, że się dogadamy.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

to ja tu tylko zauwazne ze mor_olo wystapil z podobna prosba do calej grupy(Ja, mor_olo, Spy, Tuner), wiec chciałbym Cie Red uprzedzic, ze u nas przesuniecie terminu tez jest bardzo mozliwe :)
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

no choć u mnie nie wiem czy się uda... no ale czekam na odpowiedzi. Niestety nie jest łatwo wszystkim dogodzic ;p
Image

IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Majkel wrote:to ja tu tylko zauwazne ze mor_olo wystapil z podobna prosba do calej grupy(Ja, mor_olo, Spy, Tuner), wiec chciałbym Cie Red uprzedzic, ze u nas przesuniecie terminu tez jest bardzo mozliwe :)
eee ... nic mi na ten temat nie wiadomo ... na temat możliwości przenoszenia terminów też nic mi nie wiadomo. Oczywiście w uzasadnionych wypadkach jest być może będzie to do zrobienia, ale nie zakładajcie że to będzie regułą.
Image
Image
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

Jeśli się dogadacie i nie będzie to kolidować z innymi meczami to myślę, że się dogadamy.
na temat możliwości przenoszenia terminów też nic mi nie wiadomo
w sensie ze nie wszystkie grupy maja mozliwosc zmiany terminu?
Sprawiedliwość ponad wszystko :P
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Majkel wrote:
Jeśli się dogadacie i nie będzie to kolidować z innymi meczami to myślę, że się dogadamy.
na temat możliwości przenoszenia terminów też nic mi nie wiadomo
w sensie ze nie wszystkie grupy maja mozliwosc zmiany terminu?
Sprawiedliwość ponad wszystko :P
no tak ... ale sprawiedliwość, o ile będziecie się jej domagać w tym wypadku, będzie polegała na tym, że nie przełożymy żadnego meczu ... to już kwestia solidarności graczy ... zrozumcie proszę, że ten terminarz nie jest zrobiony ot tak sobie, bez przyczyny i powodu ... ja staram się trzymać planu, tego samego wymagam od graczy ...
napisałem tak, bo staram się być elastyczny, ale jak widać ta elastyczność może być zgubna
Image
Image
Image
Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Flagg »

Ja już trochę z Wallym gadałem i tutaj mam dac odpowiedz, no wiec:

sadze ze mozemy zagrac w piatek jakos o 19, albo w niedziele od 17 do 18.
oczywiście mi sobota tez bardzo odpowiada, no ale mogę się poswiecic dla Wally'ego i w ten piątek/niedziele pojeździć.

ale w tych godzinach co podalem i na dodatek ta niedziela to nie jest pewna, bo mozliwe ze będę wychodzil na wieczor :)
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Rozumiem Red, tylko no sam przyznaj tremin 18 sobota to nie jest najlepszy termin na spedzenie go przed monitorem ;) ugadalismy się z tunerem i majkelem na sobote o 21:30 (po OTT) mam nadzieje ze Spy się zgodzi a ty to akcepteniesz ;).
*... i wszystko jasne.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

dziekuje Poulowi za nie stawianie problemow :* :)
teraz czekam jeszcze na Xardasa i Reda oraz dokladne wyznaczenia Flagga, byloby fajnie nie poddac się bez walki ;)
Image

IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

mor_olo wrote:Rozumiem Red, tylko no sam przyznaj tremin 18 sobota to nie jest najlepszy termin na spedzenie go przed monitorem ;) ugadalismy się z tunerem i majkelem na sobote o 21:30 (po OTT) mam nadzieje ze Spy się zgodzi a ty to akcepteniesz ;).
Olo szczerze wątpię, żeby mecz OTT skończył się przed 21:30, bo mecze 1 rundy PITMC trwały ok. 40 minut, a grało 8 osób. Tutaj osób będzie 12, więc myślę, że przed 22 skończą dopiero.

Druga sprawa polega na tym, czy uda się załatwić sędziego na ten mecz. No i mnie w tym układzie na bank nie byłoby na meczu.

Powiem tak:

Jeśli dogadacie się:
1. między sobą
2. z którymś z sędziów
3. będzie wolny serwer

to jest szansa, ale chciałbym o tym wiedzieć wcześniej. Ponadto rozumiem, że żadna inna grupa nie ma zamiaru niczego przenosić.
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

jakbys mogl to daj liste adminow
*... i wszystko jasne.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

mor_olo wrote:jakbys mogl to daj liste adminow
Baser, Guts, h0lus no i ja ... ostatnio też pomagali mi Fefan i Scooter Fox, więc jeśli któryś z nich też by się zgodził to jak najbardziej

Kontakty do nich zapewne masz ;)
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Ok i rozumiem ze termin po meczach OTT w sobote jest dostepny (ok 21:30 imo :) )
*... i wszystko jasne.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

mor_olo wrote:Ok i rozumiem ze termin po meczach OTT w sobote jest dostepny (ok 21:30 imo :) )
no tak by wychodziło ;)
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

OK wszyscy się zgodzili hls nam adminuje tuż po swoim meczu w OTT (który wygra w 16 rundach !!! dasz rade chlopie :D)

Grupo gramy o 21:30 w sobotni wieczor :)
*... i wszystko jasne.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

ołks ;)
Image
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

problem nie do zdarcia...
W Sobote nie mogę z powodow prywatnych.
Xardas nie może w sobote i niedziele z powodu szkoly
Flagg nie może w piatek z nie wiem jakiego powodu...

Czy ma zadecydowac demokracja czy co ? Po prostu nie ma chuja zeby wszystkich pogodzic. I ta sprawe trzeba najlepiej zalatwic jeszcze dziś, zeby pozniej nie było ze zagramy tego samego dnia co zdecydujemy...
Wypowiadac się do cholery ! :P

Mi osobiscie zarzucona propozycja przez Xarda, zagrania w piatkowy wieczor pasuje.
również pasuje mi propozycja Flagga na niedzielne popoludnie, ale wiem ze Xard jest wtedy w szkole.
Image

Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Flagg »

cóż, nie wiem jak to zabrzmi, ale mi nie pasuje piątek z jednego, prostego powodu:
nie jestem i na piątek na pewno nie będę wytrenowany.

nie mam czasu i okazji grać w tygodniu, ale nadrabiam to w weekend.
nie wiem czy z ogrywania kogoś, kto nie umie map jest jakaś przyjemność...

niedziela 16,17,18,19.
tyle, bo w sobotę mam rajd po mieście z pewną osóbką ^^
Image
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Flagg, Xardas nie może w niedziele wiec niedziela tez odpada.
Skoro nie mamy mic frajdy z ogrywania kogos niewytrenowanego, to tym bardziej mniejsza frajda będzie z ogrywania kogos kogo nie ma ;p

poniedziałek ?
Image

Locked

Return to “PITMC”