problem z połączniem
-
mariuszosw
- Jeździ konno
problem z połączniem
Witam wszystkich
od paru dni nie mogę się połączyć z tm online
nie grzebalem ani w ustawieniach gry ani w kompie, wyłączanie zapory i antywira nic nie daje. Łącze się z netem przez inernet ASDL ( z neostrady ). W czasie włączenia gry pojawia mi się komunikat ,, nie jesteś online" Gdy chce zrobić aktualizacje pojawia mi się komunikat ,, Sprawdzenie aktualnie TMForever nie powiodło się. Failed in call to httpSendRequest, Error:2 dzięki z góry za pomoc 
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
problem z połączniem
ja mam ten sam błąd, i też mam neostradę ;/
może kto pomóc??
wyłączyłem zaporę ale to nic nie dało
może kto pomóc??
wyłączyłem zaporę ale to nic nie dało
problem z połączniem
wyłączenie zapory windowsa nic Ci nie da, musisz odblokować porty.
Start->Panel Sterowania->Zapora Systemu Windows->Wyjątki->Dodaj Port
nazwa dowolna, numer portu 2350 i Ok. Jeszcze raz Dodaj Port nazwa dowolna, numer portu 3450 i znów OK.
Start->Panel Sterowania->Zapora Systemu Windows->Wyjątki->Dodaj Port
nazwa dowolna, numer portu 2350 i Ok. Jeszcze raz Dodaj Port nazwa dowolna, numer portu 3450 i znów OK.
problem z połączniem
nie działa ;/
dodałem oba porty ale i tak się nie chce połączyć, jest to samo
dodałem oba porty ale i tak się nie chce połączyć, jest to samo
-
mariuszosw
- Jeździ konno
problem z połączniem
gdy mialem kiedyś ten problem zrobilem jak radzi kolega wyzej czyli panel sterowania - centrum zabezpieczen - zapora systemu windows - wyjatki - dodaj port - w nazwie tm - nr portu 2350 i ok pozniej znow dodaj port w nazwie tm2 i nr portu 3450 i zadziałało
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
problem z połączniem
Słuchajcie tez miałem taki problem jak (tez mam NEO) przyczyna tego nie tkwi w portach ale (wyczytałem to na niemieckim forum
) w Internet explorerze nie jestem informatykiem wiec powiem tylko że IE się rozłącza z netem przez co TM nie widzi połączenia. rozwiązanie jest proste odpal IE i połącz się z netem. Gdzieś jeszcze można było ustawić automatyczne połączenie w IE jednak nie pamiętam gdzie
Sposób sprawdzony działa w 100% i w 100% IE jest przyczyna waszego problemu
Sposób sprawdzony działa w 100% i w 100% IE jest przyczyna waszego problemu
problem z połączniem
nie no zal.... mam neta z dialogu i tez musze wlaczyc IE zeby się polaczyc, nie wiem kogo powinni zastrzelic microsoft czy nadeo...
problem z połączniem
heh a ja myślałem że IE już dawno przeszedł do lamusa
ludzie nie korzystajcie z tej shit przeglądarki
polecam FF lub opere
polecam FF lub opere

problem z połączniem
Właśnie o to chodzi że z niej nie korzystamy ale instaluje się wraz z Windowsem :p wiec tak czy siak jest na dysku. Kiedy korzysta się z Opery lub FF wszystko smiga pięknie i ładnie ale z bliżej nie znanych mi przyczyn IE się odłącza i nie można grać w TM dosłownie 5 min temu miałem ten problemdeVt wrote:heh a ja myślałem że IE już dawno przeszedł do lamusaludzie nie korzystajcie z tej shit przeglądarki
polecam FF lub opere
problem z połączniem
Zawsze mnie zastanawialo co widzicie w FFdeVt wrote:heh a ja myślałem że IE już dawno przeszedł do lamusaludzie nie korzystajcie z tej shit przeglądarki
polecam FF lub opere
problem z połączniem
Mi jakoś śmiga dużo szybciej, jest wygodniejsza i funkcje są mądrze przemyślane. Poza tym są fajne dodatki do niej jak np. AdBlock czy YT Downloader (YT Downloader w FF 3.5)Leon wrote:Zawsze mnie zastanawialo co widzicie w FFdeVt wrote:heh a ja myślałem że IE już dawno przeszedł do lamusaludzie nie korzystajcie z tej shit przeglądarki
polecam FF lub operePrzeciez to beznadziejna przegladarka i w dodatku wolniejsza od IE.