Czy jest możliwe granie "na piracie" w multiplayer? Wiem ,że niektóre gry są zabezpieczone przed takimi rzeczami czy Trackmania też?
Zabezpieczony mulitplayer?
Witam! Od razu powiem ,że nie jestem piratem a pytam się tylko z ciekawośći i teoretycznie (jeśli nie wieżycie mogę zeskanować paragon gry z empika
):
Czy jest możliwe granie "na piracie" w multiplayer? Wiem ,że niektóre gry są zabezpieczone przed takimi rzeczami czy Trackmania też?
Linux to sprite.Windows?PRAGNIENIE;)
zeby grać w internecie potrzeba konta, a do 1 cd-keya mozna miec tylko 1 konto, wiec sila rzeczy musisz miec oryg by grać,
no chyba ze ktos ci odda/pozyczy dane do konta (login i hasło) i mozna smigac na piracie
i to sa najlepsze zabezpieczenia a nie jakieś skomplikowane programy, ktore crackerzy zlamia w trymiga
no chyba ze ktos ci odda/pozyczy dane do konta (login i hasło) i mozna smigac na piracie
i to sa najlepsze zabezpieczenia a nie jakieś skomplikowane programy, ktore crackerzy zlamia w trymiga
W tmuf nie można grać na piracie bo żęby grać na necie trzeba założyć konto a żeby założyć konto trzeba podać przy rejestracji swój cd-key 
Edit: Envy mnie wyprzedził
Edit: Envy mnie wyprzedził

═╦═╔╦╗