Powtórzenie 1. rundy?
Powtórzenie 1. rundy?
Jako, że tryb okrążeń ostatecznie nie zdał egzaminu i w ogóle bajzel straszny był z tego i nie tylko powodu, pojawił się pomysł, żeby wyścig powtórzyć za tydzień (nie ma prawdziwego GP wtedy, więc jest wolny piątek), już z powrotem na rundach. Zastrzegałem, że taka konieczność może wystąpić, i mógłbym nie robić tego tematu, tylko od razu zarządzić powtórkę, ale sami zdecydujcie - powtarzamy, czy nie?
Głosują tylko uczestnicy ligi, wystarczy jeden głos przewagi na daną opcję, żeby przeszła. Ankieta potrwa do soboty wieczór.
EDIT: nie ma jednak wolnego piątku, to można pojechać kiedykolwiek zresztą.
Głosują tylko uczestnicy ligi, wystarczy jeden głos przewagi na daną opcję, żeby przeszła. Ankieta potrwa do soboty wieczór.
EDIT: nie ma jednak wolnego piątku, to można pojechać kiedykolwiek zresztą.
Last edited by Lox on 27 March 2009, 21:32, edited 1 time in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
Powtórzenie 1. rundy?
Przynajmniej będę mógł jechac
+1yes

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Powtórzenie 1. rundy?
taki gratis ;d
Powtórzenie 1. rundy?
Jestem zdecydowanie przeciwny powtórzeniu wyścigu. Wiele osób straciło sporo czasu, bo taki mecz nie trwa 10 minut oraz wiele trudu. Ja osobiście jestem bardzo zmęczony. Przejechałem 58 okrążeń zgodnie z regulaminem i czułbym się pokrzywdzony, jeżeli miałbym to powtarzać. Jestem na nie.
Powtórzenie 1. rundy?
ja patrzac po screenach uwazam ze nie byla to jednak kompletna klapa (jak coś to mnie poprawic), wiec tez jestem na nie ;P
EDIT: Kutwa wcisnelo się TAK ;f uwzglednijcie to w oficjalnych wynikach
EDIT: Kutwa wcisnelo się TAK ;f uwzglednijcie to w oficjalnych wynikach
Last edited by Majkel on 27 March 2009, 21:26, edited 1 time in total.

Powtórzenie 1. rundy?
ja być może tez bym był za nie gdybym do jechal do mety, ale co maja powiedziec te osoby ktore przez glupi bug nawet nie mogly rozpoczac wyscigu?
Powtórzenie 1. rundy?
no tak, ale pomyśl o tych którzy 2h przed wyścigiem trenowali i ich wycofało, a ten gupi tryb im nie pozwolił jechać potem...
Powtórzenie 1. rundy?
To trzeba było od razu zatrzymać, a nie puszczać grę...
Powtórzenie 1. rundy?
to by był jeszcze większy raban, rzucanie kurwami i w ogóle mogło by być po lidze.
Powtórzenie 1. rundy?
ja niemam sił palce mi odpadają;p pierwszy wyścig mój ;p jestem na NIE
podpis...
Powtórzenie 1. rundy?
nie wiem gdzie wy macie wolny weekend
01 2009 FORMULA 1 ING AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne) 27 - 29 Mar
02 2009 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur) 03 - 05 Apr
Powtórzenie 1. rundy?
no tak, trochę mi się walnęło. i tak zresztą nie przejdzie, a nawet jak, to można pojechać w czwartek albo środę, albo zresztą kiedykolwiek.
Powtórzenie 1. rundy?
moim zdaniem tryb laps jest dobry poprostu niewyłączać intra ;p mnie tez wycofywało a jak niewylączyłem intra to normalnie i laps jest dobry jak dla mnie;]
podpis...
Powtórzenie 1. rundy?
później po malezji jest wolny.
(Dodano 27 marca 2009, 20:33)
Unique wyłączaj eskejpem. nie enterem
(Dodano 27 marca 2009, 20:33)
Unique wyłączaj eskejpem. nie enterem
Powtórzenie 1. rundy?
Jeżeli chodzi o tryb laps to jest on idealny na ligę F1. Jestem na Niet.
Powtórzenie 1. rundy?
dokładnie laps jest świetny ale jest jak kers trzeba się nauczyć;p w malezji już będzie bez problemów;]
podpis...
Powtórzenie 1. rundy?
co do intra - od następnego wyścigu takowego już nie będzie, dzięki wielki nblast za tak szybką korektę mt.
Powtórzenie 1. rundy?
Jestem na nie, ale coś nie mogę glosowac:Pnie wiem dlaczego^^ zgadzam się calkowicie z Metexem
EDIT: dzięki ^^
EDIT: dzięki ^^
Last edited by Sliwa on 27 March 2009, 22:33, edited 1 time in total.