REKLAMAGO - NeoBux.com

Czekamy na wasze opinie dotyczące funkcjonowania forum oraz strony
Post Reply
PlayerGrid
Doświadczony driver

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by PlayerGrid »

W celu uzyskania jak największej wydajności w zarabianiu w serwisie www.neobux.com, postanowiłem zorganizować projekt, który nazwałem REKLAMAGO. Będzie to polegało na tym, że jedna (lub kilka, to zależy od ustaleń) osoba będzie informowała wszystkich innych klikaczy (zapisanych do REKLAMAGO) o pojawianiu się nowych reklam. Działa to na tej zasadzie, że kiedy tylko ja siedzę przy komputerze i zauważe pojawienie się nowych reklam to piszę na numery GG wszystich członków RG (REKLAMAGO. ) Sformułowałem kilka prostych zasad i wskazówek:

1. Zgłoszenia do REKLAMAGO przyjmuję pod numerem GG: 299592. Schemat zgłoszenia to: "REKLAMY twój nick"
2. Jeżeli system jest aktywny to w opisie widoczny jesst napis: REKLAMAGO START
Jeżeli system nie jest aktywny to w opisie widnieje napis to: REKLAMAGO STOP
3. Informacje o reklamach wyglądają następująco:
- MINI REKLAMA !! (reklama za 0.5c)
- MAX REKLAMA !! (reklama za 1c lub 1.5c)
4. UWAGA, póki co prowadzę ten system sam, a niestety nęka mnie szkoła więc system będzie aktywny od około godziny 15 w dni robocze i od 12 w weekendy
5. Chętnie podejmę współpracę z kimś, kto byłby gotowy mnie zastąpić podczas mojej nieobecności. (oczywiście na miarę możliwości)
6. Proszę się na mnie nie denerwować, jeżeli przegapię jakąś reklamę. Wydaje mi się, że też jestem człowiekiem i mogę czasem się zgapić itd.
7. Nie gwarantuję (!!), że jeżeli powiadomię uczestników o reklamach to na 100% będą one dostępne, niektóre reklamy pojawiają się nawet na 10-15 sekund więc niektórzy mogą się nie załapać
8. O reklamach będę informował poprzez "Konferencję tekstową" i nie jestem pewny czy nie będzie konieczne każdorazowe akceptowanie jej :/

P.S - na zapisaniu się do systemu nic nie tracicie, a zyskać możecie nawet do 8 dodatkowych reklam dziennie
P.S2 - chętnie przyjmę propozycje dotyczące zmiany punktów od 1-8 lub dodania nowych
hack
Team Poland

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by hack »

Dobry pomysł, w pełni popieram !
Sebik
Gangsta Mapper

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by Sebik »

Fajny system, ja bym jednak proponował coś bardziej uniwersalnego i takiego, aby każdy neobuxiarz mógł wysłać sygnał o reklamie :) Może jakiś skrypt albo coś? Ja się na tym kompletnie nie znam, więc sry. Na razie można przez GG :)
hack
Team Poland

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by hack »

Jasne że by lepiej było :) Ale od czegoś trzeba zacząć :)
PlayerGrid
Doświadczony driver

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by PlayerGrid »

No już była taka propozycja w temacie o statystykach, więc zacząłem coś robić... Jeżeli ktoś napisze odpowiedni skrypt lub program to oczywiście przyznam mu pierwszeństwo w tym przedsięwzięciu.

Hack, dodałem cię do listy tak na wszelki wypadek :D Już 8 zapisanych.
muck
Doświadczony driver

REKLAMAGO - NeoBux.com

Post by muck »

ja już mam pomysl jak zrobie to napisze ;]
Post Reply

Return to “Forum i Strona”