druga liga

Locked
Sjewriukow
Jeździ konno

druga liga

Post by Sjewriukow »

Niechce zascmiecac wam dzialu ale to chyba najlepsze miejsce aby napisac o moim pomysle na druga lige F1, nazwa bylaby do ustalenia (GP2, A1GP, Formula 2 czy coś innego), zrzeszala by ludzi ktorzy chcieliby się sprawdzic a niemoga się dostac do glownej ligi ze wzgledu na ograniczenia ilosci zawodnikow, udzial bralyby rozwniez osoby ktore niesa jeszcze tak dobre aby być w glownej, a wiadomo ze lepiej się cwiczy rywalizujac. Procz wszystkich szczegolow najwazniejsza kwestia pozostaje serwer, zauwazylem ze ten z ligi F1 jest dostepny publicznie, i bycmoze za zgoda wlasciciela mozna by organizowac zawody drugiej ligi dzień przed pierwsza.
I tu pytanie czy bylaby taka mozliwosc ?
marster
Jeździ konno

2 liga

Post by marster »

jestem za
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

druga liga

Post by RaDuS »

może bylby także inny, lepszy termin bo niestety w piatki mnie nie ma w domu i w ogóle w weekendy wole jednak czegoś się napic, pobyc ze znajomymi a nie grać w tmn..
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

druga liga

Post by Ekwador »

Myślę ze znalazło by się sporo chętnych osób by pograć. A dzień nawet w tygodniu można było by wybrać bo jak napisał RaDuS piątek nie jest zbyt ciekawym terminem.
Image
Sjewriukow
Jeździ konno

druga liga

Post by Sjewriukow »

Ok ok spokojnie panowie, termin jest do ustalenia, najwiekszym dylematem jest ten serw, no bo jeśli mielibysmy zrobić coś takiego to trzeba by go zamknac na czas zawodow na jakieś hasło
Lox
Moderator

druga liga

Post by Lox »

zamykam, jeden temat wystarczy.
Locked

Return to “Liga F1”