Mini Turniej, Mini Nagroda
Cześć !
Zapraszamy was na server INDIANA JONES, na którym odbędzie się mini event. Można w nim zgarnąć symboliczną nagrodę, a mianowicie, tysiąc miedziaków. Stawiamy raczej na dobrą zabawę, dlatego nagroda jest niewielka.
Turniej rozpoczyna się dzisiaj o godzinie 21:00. Będziemy katować trasę "czekram" autorstwa naszego gangsta mappera Jurka. Event będzie trwał, aż do znalezienia mety przez pierwszego gracza. Serwer pomieści max 25 osób, więc nie zwlekaj tylko czym prędzej przyłącz się do zabawy !
Nothing & Ferbi
PS:
Specjalne podziękowania dla x3nuna za pomoc :*
Uwaga; Wszystkie pomoce (miedziaki) jeżeli takowe się pojawią, prosimy wysyłać na login djkudlaty1234. Wieczorem podsumujemy ilość miedzi i podamy oficjalne nagrody.
Zapraszamy was na server INDIANA JONES, na którym odbędzie się mini event. Można w nim zgarnąć symboliczną nagrodę, a mianowicie, tysiąc miedziaków. Stawiamy raczej na dobrą zabawę, dlatego nagroda jest niewielka.
Turniej rozpoczyna się dzisiaj o godzinie 21:00. Będziemy katować trasę "czekram" autorstwa naszego gangsta mappera Jurka. Event będzie trwał, aż do znalezienia mety przez pierwszego gracza. Serwer pomieści max 25 osób, więc nie zwlekaj tylko czym prędzej przyłącz się do zabawy !
Nothing & Ferbi
PS:
Specjalne podziękowania dla x3nuna za pomoc :*
Uwaga; Wszystkie pomoce (miedziaki) jeżeli takowe się pojawią, prosimy wysyłać na login djkudlaty1234. Wieczorem podsumujemy ilość miedzi i podamy oficjalne nagrody.
Last edited by Nothing on 24 June 2009, 9:54, edited 1 time in total.
zapowiada się ciekawie.... postaram się być...mogę dorzucic do puli 500 miedziakó..jeżeli chcecie:P
Pozdro dla organizatorów
Pozdro dla organizatorów
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Również pozdro i dorzucę 500cc dla drugiego delikwenta 
Discord: vanitasss
A więc nagrody to;
1000 miedziaków - miejsce 1
500 miedziaków - miejsce 2
Wszystkich chętnych proszę o wypatrywanie serwera już od 20:50, wtedy też zacznie się rozgrzewka, a o 21 ruszamy!
(Dodano 24 czerwca 2009, 20:27)
Wyniki;
1 miejsce i 1000cc z czasem 8;12 zdobywa Nothing.
2 miejsce i 500cc z czasem 9;06 zdobywa Robot
Gratulujemy zwycięzcom!
1000 miedziaków - miejsce 1
500 miedziaków - miejsce 2
Wszystkich chętnych proszę o wypatrywanie serwera już od 20:50, wtedy też zacznie się rozgrzewka, a o 21 ruszamy!
(Dodano 24 czerwca 2009, 20:27)
Wyniki;
1 miejsce i 1000cc z czasem 8;12 zdobywa Nothing.
2 miejsce i 500cc z czasem 9;06 zdobywa Robot
Gratulujemy zwycięzcom!
gratuluję zwycięscom ;]
- OrdonekQ7
- Moderator
Noth trenował cały tydzień, żeby dac sobie miedziaki. Omg.
Organizator chyba nie powinien grać o nagrody? ;ff

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Oh men, nie daje sobie miedziaków tylko je oddaje. Sam sobie nie mogę dać. Druga rzecz, nie trenowałem tego cały tydzień, przejechałem tę traskę 3-4 razy. ;]
co to za mini turniej jak organizator zna mape jako jedyny i wygrywa? :F
szkoda, że przeczytałem o tym evencie dopiero teraz :f Na pewno bym się przyłączył 
GG all
Można mapkę?
GG all
Traska - podziw 
Gratz dla Jurka za genialną robotę
Gratz dla Jurka za genialną robotę