Jaki masz zawód?

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
chybeck
Pirat drogowy

Jaki masz zawód?

Post by chybeck »

Moim zawodem był występ naszych graczy na TEX.

Wszyscy wiedzą, że nigdy nikogo za postawę nie opierdzielałem, ale to było poniżej tego, co uważałem, za najgorsze :(

Jarek, Ty powinieneś być w finale, Twoje umiejętności skupienia się, poznania trasy itp. są ponadprzeciętne. Bez problemu awansowałbyś do finału i tam może nie wygrał, ale kilka razy postraszył Frosta i resztę. Nie wiem co się tam stało, ale zagrałeś naprawdę, poniżej normy, którą sam sobie ustawiłeś wysoko swoją wyborną grą przez cały rok. Jarek, naprawdę mnie zawiodłeś mimo, że nagrałeś się najdłużej.

Nadzieję, pokładałem w Szymie, bo to on jako jedyny musiał zapierdzielać, by się zakwalifikować na wyjazd do Danii. Pokazał się z dobrej strony na TA, wierzyłem, że możesz zajść daleko Szymuś.

Co do reszty, trudno mi coś napisać. Zawiedziony jestem głownie z powodu wysokich wymagań, jakie sami sobie postawiliście. Miał być szturm na Danię, a było, eh... zaczepianie Danii.

Wybaczcie, że tak piszę, ale ktoś musiał. Wiem, że to ogromne emocje, że graliście z najlepszymi na świecie, ale Wy też jesteście w tym gronie, szczególnie Jaruś.

Mam nadzieję, ze nie zjedziecie mnie, za prawdę. Może powiecie, że tam były potworne boty, ale jak sobie przypomnę z pl6 Jarka, Hacka, Pawła (wiem, ze tych dwóch ostatnich nie było na TEX) to byliście po prostu bestiami. Wciąż wierzę w was, w każdego, nawet w Sajlasa :P ale nic z tego nie będzie jeżeli ktokolwiek będzie myślał, że skoro to indywidualne, to można sobie olać. Nie można, bo nawet grając solo reprezentujecie Nas, Polskę.

Nie mówię, że zjebaliście, nie mówię, że sobie olaliście to, ale nie daliście też z siebie wszystkiego :(

Czekam na krytykę, lub poparcie bo wiem, że nie będzie osób obojętnych na moje słowa.
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Jaki masz zawód?

Post by Fefan »

hmm wg mnie, to Jarek pojechal poniżej swoich umiejetnosci. Zdazaly się rundy, ze zostawial za soba Frosta i innych, ale było takich rund o wiele za mało. Nie wiem co było tego przyczyna. może brak czasu na trening, może stres, może kac :D. Nie wiem.
Zreszta co ja mogę wiedziec o rywalizacji na jakichś lanach, a zwlaszcza z taka obsada.

W każdym bądź razie, to Jarek i tak zostanie wezwany na dywanik i będzie musial się ze wszystko wyspowiadac :D
Coof
Osiwiał za kierownicą

Jaki masz zawód?

Post by Coof »

Ja się zawiodłem na fotkach z dignitas. Ale rzal. Taki gaming i robią fotki z lampą i takie paskudne :< Rzal.

Te fotki tylko poziom prezentują http://coverage.the-experience.dk/sider/68/ najsowe. Ale po zdjęciach widzę, że obiektywy gosc ma dobre :X
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

Jaki masz zawód?

Post by Coof »

Ociechuj :O To wyczesane.

Image

Fred, Jarek, Sajlas

EDIT: odblokuj szad :(
Image
Lox
Moderator

Jaki masz zawód?

Post by Lox »

kuf sprzętowy onanista? :P
TheViP
Emerytowany Admin

Jaki masz zawód?

Post by TheViP »

Loxley wrote:kuf sprzętowy onanista? :P
Ze się zna na fotografi to odrazu onanista ? Widze ze masz inne pojęcie o świecie ;]
szopek
Lubi ostrą jazdę

Jaki masz zawód?

Post by szopek »

ja bym CI taki wyklad o sprzecie do hokeja zaserwowal ze bys się posmarkał ; D
Lox
Moderator

Jaki masz zawód?

Post by Lox »

TheViP wrote:
Ze się zna na fotografi to odrazu onanista ? Widze ze masz inne pojęcie o świecie ;]
chodziło mi o "dobre obiektywy", zresztą już żeśmy sobie pogadali ;p
Diav3l
Emerytowany Admin

Jaki masz zawód?

Post by Diav3l »

To co się tam stało to było raczej pewne. Na co wy liczyliście gdy w sumie nikt z Polski nie był wytrenowany? Zresztą tam nie pojechała cała repra, a ci których wybrał Scrapp plus Szym który jako jedyny sobie wywalczył wyjazd. Nikt nie był wytrenowany, bo nikt nie miał na to czasu, a jak wszyscy mówili, jadą tam dla fanu. Nie ma nad czym płakać bo inaczej to potoczyć się nie mogło. Jakby Jarek był w formie i wytrenowany to jestem pewny, że miałby przynajmniej 3 miejsce , a i Szym spokojnie mógłby finał zaliczyć, nie wspominając tu o Fredzie. Trzeba postawić sprawę jasno, w Polsce nie ma profesjonalnych graczy TM którzy będą rzucać wszystko by coś ugrać w jakimś turnieju, w życiu są ważniejsze sprawy.
Image
ImageImage
LECHU
Team Poland

Jaki masz zawód?

Post by LECHU »

w Polsce nie ma profesjonalnych graczy TM którzy będą rzucać wszystko by coś ugrać w jakimś turnieju, w życiu są ważniejsze sprawy.
trafiłeś w sedno ;)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Jaki masz zawód?

Post by mor_olo »

Polemizowałbym, że chodzi o zarządzanie czasem ... fakt faktem nie ma w Polsce graczy którym by na tym zależało.
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “Off-Topic”