PL United - IV kolejka
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL United - IV kolejka
.pl - XX 3-0 (21-6)
OMG - NN 3-0 (21-6)
NS - CDA 1-2 (9-17)
1. Polish Lamers 9 63-15
2. One Moment Group 8 61-25
3. Nie Szkodzi 4 42-50
4. No Name 3 28-49
5. Coast Drift Alliance 2 31-51
6. X-Treme X-Tea 1 23-62
(kolejno: duże punkty, małe punkty zdobyte-małe punkty stracone)
IV kolejka
Mappack: SL5 - Brakarty Gulf (Coast), UL4 ~ System (Desert), PLU - Paranoid (Snow)
Link: http://www.fileden.com/files/2007/9/18/ ... runda4.zip
Pary IV kolejki
Coast Drift Alliance - No Name
Polish Lamers - Nie Szkodzi
One Moment Group - X-Treme X-Tea
Ważna sprawa odnośnie cutów
Ponieważ nie ma o tym mowy w regulaminie, piszę to teraz - cuty są zabronione, całkowicie, żeby nie było potem kontrowersji jak podczas meczu .pl z XX. Nieważne, czy cut jest opłacalny, czy nie - jeśli istnieje, nie wolno go używać.
OMG - NN 3-0 (21-6)
NS - CDA 1-2 (9-17)
1. Polish Lamers 9 63-15
2. One Moment Group 8 61-25
3. Nie Szkodzi 4 42-50
4. No Name 3 28-49
5. Coast Drift Alliance 2 31-51
6. X-Treme X-Tea 1 23-62
(kolejno: duże punkty, małe punkty zdobyte-małe punkty stracone)
IV kolejka
Mappack: SL5 - Brakarty Gulf (Coast), UL4 ~ System (Desert), PLU - Paranoid (Snow)
Link: http://www.fileden.com/files/2007/9/18/ ... runda4.zip
Pary IV kolejki
Coast Drift Alliance - No Name
Polish Lamers - Nie Szkodzi
One Moment Group - X-Treme X-Tea
Ważna sprawa odnośnie cutów
Ponieważ nie ma o tym mowy w regulaminie, piszę to teraz - cuty są zabronione, całkowicie, żeby nie było potem kontrowersji jak podczas meczu .pl z XX. Nieważne, czy cut jest opłacalny, czy nie - jeśli istnieje, nie wolno go używać.
Last edited by Scooter Fox on 10 August 2009, 21:13, edited 2 times in total.

PL United - IV kolejka
teraz 3najlepsze srodowiska dla mnie 
.pl mozecie zaczac się bac
.pl mozecie zaczac się bac
PL United - IV kolejka
Dla mnie tez i postaram się je wytrenić także NN bójta się 
PL United - IV kolejka
eee, znowu desert? wymiencie to na island plz! 
-
dawid-dada
- Jeździ konno
PL United - IV kolejka
ej no k**wa to nie fair jest
już 3 desert w turnieju, a island był tylko 1 
zal.pl
zal.pl
PL United - IV kolejka
Dawid ma rację, za dużo Deserta (na 4 kolejki był 3 razy :? ), i Coast (tak samo jak Desert). Dawajta więcej Island i Snow 

PL United - IV kolejka
Zawsze musi dominować jakieś środowisko. W tym przypadku te 2
a na coast narzekać nie można 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
PL United - IV kolejka
Coast... Zamarzyłem się. 
-
Scooter Fox
PL United - IV kolejka
Będzie mniej uprzejmie, bo jestem niewyspany.
Dawid wrote:ej no kur** to nie fair jestjuż 3 desert w turnieju, a island był tylko 1
![]()
Pomyślcie, moi kochani, chociaż przez chwilkę... Macie 5 kolejek po 3 trasy, czyli w sumie 15, oraz 6 środowisk. Jak byście nie dzielili 15 przez 6, nie wyjdzie wam równa liczba tras na każdym środowisku. Z Sebikiem wybraliśmy, które mają być trzy razy, a które dwa. Te z trzema razami wystąpiły w pierwszej kolejce, w pozostałych zaś jest idealnie po równo i gdybyście choć spróbowali zajrzeć do tematu z terminarzem, gdzie dokładnie wypisane są środowiska na każdą kolejkę, z łatwością byście to zauważyli.ArtAnonim wrote:Dawid ma rację, za dużo Deserta (na 4 kolejki był 3 razy :? ), i Coast (tak samo jak Desert). Dawajta więcej Island i Snow

PL United - IV kolejka
Narzekacie! Desert i snow to dwa najlepsze środowiska
.
Jeżeli chodzi UL4-System to tą traskę już znałem - cieżko ją opanować, ale trening czyni mistrza.
SL5-Brakarty Gulf - trudna traska coast. Jako, że nienawidzę i nie umiem coast to się nie wypowiadam ;p.
PLU-Paranoid - z początku trochę denerwuje, że sporo tych rur jest, ale ogólnie traska znośna.
Jeżeli chodzi UL4-System to tą traskę już znałem - cieżko ją opanować, ale trening czyni mistrza.
SL5-Brakarty Gulf - trudna traska coast. Jako, że nienawidzę i nie umiem coast to się nie wypowiadam ;p.
PLU-Paranoid - z początku trochę denerwuje, że sporo tych rur jest, ale ogólnie traska znośna.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
PL United - IV kolejka
o, właśnie. Bilus poruszył drażliwy temat dla niektórych. W turnieju występują trasy znane dużo wcześniej przez niektóre osoby(trasy z innych turniejów). I jeżeli gra np. XX z NN to Bilus już zna trasę i pojedzie lepiej, bo trenował ją dużo dłużej. Oczywiście nie musi tak być, ale tak się zdarzyć może. Czy trenował wcześniej-nie wiem. Ale do "PLU 2" zacznijcie już trasy robić, aby nikt ich nie znał 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
PL United - IV kolejka
Już dużo ludzi udowodniło, że znajomość trasy dłużej mało daje, jak ktoś nie ma skilla.I jeżeli gra np. XX z NN to Bilus już zna trasę i pojedzie lepiej, bo trenował ją dużo dłużej.
Poza tym w regulaminie od początku było, że trasy będą nowe i już wcześniej używane. Takie zasady Cupa, trudno.
Jakby nie było wcześniej napisane to można by było się buntować, a tak zaakceptowałeś regulamin i teraz tylko przeboleć ;p.
Btw, ktoś byłby tak miły i dał jakiegoś dobrego repka na Snow? ^^.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
PL United - IV kolejka
mam tylko 1:05:6x, w sumie zal czas ale jak chcesz to mogę Ci podeslac
-
Scooter Fox
PL United - IV kolejka
Coast Drift Alliance - No Name 3-0 (21-3)
SL5 - Brakarty Gulf (coast) 7-1: http://img193.imageshack.us/img193/2884 ... l5brak.jpg
UL4 ~ System (desert) 7-1: http://img146.imageshack.us/img146/7629 ... ul4sys.jpg
PLU - Paranoid (snow) 7-1: http://img20.imageshack.us/img20/9234/2 ... 1plupa.jpg
SL5 - Brakarty Gulf (coast) 7-1: http://img193.imageshack.us/img193/2884 ... l5brak.jpg
UL4 ~ System (desert) 7-1: http://img146.imageshack.us/img146/7629 ... ul4sys.jpg
PLU - Paranoid (snow) 7-1: http://img20.imageshack.us/img20/9234/2 ... 1plupa.jpg

PL United - IV kolejka
Ostatnio po meczu się rozpisałeś a teraz co tak smutno same suche fakty 
-
Scooter Fox
PL United - IV kolejka
Rozpiszę się, jeśli czas pozwoli, po turnieju, tymczasem jednak tylko po nocach mam trochę wolnego. 

PL United - IV kolejka
Sprawda do klanu Nie Szkodzi.
Mój klan chciał rozegrać mecz w sobotę z NS, jednak jak wynika z relacji niektórych klanowiczów z .pl (mnie wtedy nie było) NS nie zgodziło się na spar w sobotę, bo termin im nie odpowiadał.
NS chce grać w niedzielę (dzisiaj), ale teraz znowu kompletnie mojemu składowi to nie odpowiada. Wstępnie z CL'em NS się zgodziłem na spar o 20:30, ale nie znałem sytuacji (właśnie wróciłem z wczasów). Niestety, będzie problem ze znalezieniem choćby minimalnie wymaganej trójki z mojego składu.
Teraz jest problem. Niestety regulamin nie mówi jasno, co zrobić, gdy klany nie dogadały się do niedzieli co do terminu. Czy w drodze wyjątku możemy zagrać z poniedziałek? (pytanie kieruje głównie do graczy z NS, bo teraz CL na Gadu-gadu jest nieuchwytny). Naszemu składowi ten termin odpowiada.
Mój klan chciał rozegrać mecz w sobotę z NS, jednak jak wynika z relacji niektórych klanowiczów z .pl (mnie wtedy nie było) NS nie zgodziło się na spar w sobotę, bo termin im nie odpowiadał.
NS chce grać w niedzielę (dzisiaj), ale teraz znowu kompletnie mojemu składowi to nie odpowiada. Wstępnie z CL'em NS się zgodziłem na spar o 20:30, ale nie znałem sytuacji (właśnie wróciłem z wczasów). Niestety, będzie problem ze znalezieniem choćby minimalnie wymaganej trójki z mojego składu.
Teraz jest problem. Niestety regulamin nie mówi jasno, co zrobić, gdy klany nie dogadały się do niedzieli co do terminu. Czy w drodze wyjątku możemy zagrać z poniedziałek? (pytanie kieruje głównie do graczy z NS, bo teraz CL na Gadu-gadu jest nieuchwytny). Naszemu składowi ten termin odpowiada.
PL United - IV kolejka
Nam (z pl) pasuje (pasowała) sobota, im (z ns) pasuje niedziela.
Nam nie pasuje niedziela, im nie pasuje (nie pasowała) niedziela.
50-50, 1-1. "Winnych" nie ma (na walkowera).
Zostaje poniedziałek albo ewentualnie wtorek. Trzeba wtedy zagrać a jak nie to ktoś daje walkowera (w moim rozumieniu ten kto się nie wstawi na mecz w ten poniedziałek który pozostał jako ostatni możliwy termin).
Nam nie pasuje niedziela, im nie pasuje (nie pasowała) niedziela.
50-50, 1-1. "Winnych" nie ma (na walkowera).
Zostaje poniedziałek albo ewentualnie wtorek. Trzeba wtedy zagrać a jak nie to ktoś daje walkowera (w moim rozumieniu ten kto się nie wstawi na mecz w ten poniedziałek który pozostał jako ostatni możliwy termin).
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard