Witam
Pewnie niektórzy z Was mnie znają jako śmieszny Cl z śmiesznego teamu <SP>... Team się nie utrzymał ponieważ nie było w nim wystarczającej ilości graczy, którzy aktywnie brali by udział w treningach. Z tego powodu postanowiłem sam wstąpić w szeregi profesjonalnego teamu. Po krótce się przedstawię.
Mam na imię Andrzej i mam 18 lat. W Trackmanię gram już ponad miesiąc i wydaje mi się, że osiągam niezłe czasy. Trasy na jakich gram to tylko i wyłącznie mini tech.
Moje przykładowe czasy na 2 mapach z turnieju 36i6 które znajdowały się na stronie głównej tmpl to
CyberArena36i6-Ordon-1 - 00'58''97
PhilTech2 - 00'53''68
Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją osobą to proszę napisać info w tym temacie bądź na moje gadu gadu (15756159)
Hybryda w okienku transferowym
HYBRYDA POWER!!
Re: Hybryda w okienku transferowym
HYBRYDA wrote:Trasy na jakich gram to tylko i wyłącznie mini tech
n/c.HYBRYDA wrote:CyberArena36i6-Ordon-1 - 00'58''97
PhilTech2 - 00'53''68
Gwoli wyjaśnienia: Trasy minitech ~30s. Trasy tech ~1min.
Powodzenia w rekrutacji Hybrydo, zważywszy, że nie ma drużyn grających na mini techach w Polsce (jak jest to dajcie mi znać, też dojdę, bo ómjem minitechy)
napisałem ze tylko i wyłącznie to mini techy... trochę źle to ująłem ;p to nie znaczy ze nie umiem i nie gram na innych mapach... po prostu największą przyjemność z gry mam grając na mini 
HYBRYDA POWER!!
Wiem, o co Ci chodziło, ale po prostu tak mnie to raziło w oczy, że musiałem ^^ Poza tym, nie każdy musi wiedzieć, co autor miał na myśli, niech lepiej wszystko jest clear as glass 
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Hmm Hybryda ja bym Ci chętnie dał szanse bo umiesz lepiej jeździć ale u nas kupa ludzi już
Może gdybyś poprawił czasy na jakieś bociarskie to by się pomyślało.Anyway możesz napisać zawsze u nas na forum http://xxteam.nmj.pl/index.php
Może gdybyś poprawił czasy na jakieś bociarskie to by się pomyślało.Anyway możesz napisać zawsze u nas na forum http://xxteam.nmj.pl/index.php
Tzn gdybyś sprecyzował jaki czas konkretnie na tych mapach jest bociarski to był bym Ci wdzięcznynomercy wrote:
Może gdybyś poprawił czasy na jakieś bociarskie
HYBRYDA POWER!!
-
mariuszosw
- Jeździ konno
napisz podanie na http://bq.tmpolska.com/news.php może się okaze ze BQ jest teamem którego potrzebujesz a Ty jesteś zawodnikiem którego my potrzebujemy 
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
Nie znam bociarskich, ale regular na 52.4x-52.6x na PhilTechu2 jest w miarę rozsądny.Tzn gdybyś sprecyzował jaki czas konkretnie na tych mapach jest bociarski to był bym Ci wdzięczny Wink

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- OrdonekQ7
- Moderator
^^^^^ - w przypadku tych którzy lubią takie mapy. ;D dla mnie robienie 52 by starczyło. ;d na mojej regular 55/56. ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!