WCG 2009 Warszawa Finał
WCG 2009 Warszawa Finał
Witam.
Będziemy grali system double elimination. Gdyby ktos nie wiedział tutaj rozpiska przykładowego rozegrania finału. Gracz który w WB (Winner Bracket) przegrał mecz, ma szanse idąc do drabinki przegranych.
Przykładowe rozegranie :
TUTAAAAJ
Będziemy grali system double elimination. Gdyby ktos nie wiedział tutaj rozpiska przykładowego rozegrania finału. Gracz który w WB (Winner Bracket) przegrał mecz, ma szanse idąc do drabinki przegranych.
Przykładowe rozegranie :
TUTAAAAJ
Last edited by TheViP on 20 September 2009, 11:07, edited 1 time in total.
WCG 2009 Warszawa Finał
Nastepny news : hektor i shief nie przyjadą na wcg, sami osądźcie to bo ja nie mam do tego sił ...
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
WCG 2009 Warszawa Finał
To tylko strata Shiefa, byłby tam faworytem. Poza tym może po prostu nie mogą przyjechać?
Przy okazji - da radę wejść jakoś, by obejrzeć mecze WB i LB, czy dostępny będzie tylko finał?
Przy okazji - da radę wejść jakoś, by obejrzeć mecze WB i LB, czy dostępny będzie tylko finał?

WCG 2009 Warszawa Finał
Scooter Fox wrote:To tylko strata Shiefa, byłby tam faworytem.
Wiesz hektor tez był w niezlej formie na tych mapkach z WCG, spokojnie mogl powalczyc o top 3.
WCG 2009 Warszawa Finał
A ja żałuję że foxy dał sobie spokój i nie startował. Co do shiefa to był faworytem, ale nie zawsze sprawy się układają tak jak byśmy chcieli.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- OrdonekQ7
- Moderator
WCG 2009 Warszawa Finał
Ja stawiam na byłe KD! gogo Paweł&Flagg! 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
WCG 2009 Warszawa Finał
w sumie to i Metex'a zaliczyć powinieneś ^^
WCG 2009 Warszawa Finał
Goł goł Nothing i DiabloS!
Dać z siebie wszystko! ;d
Dać z siebie wszystko! ;d

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
WCG 2009 Warszawa Finał
hmm dziwne, jeszcze wczoraj hektor się pytal o nazwe tego centrum handlowego i jak tam dojechac.
szkoda, jakby go nie było, w sumie jako pierwszy się zakwalifikowal.
szkoda, jakby go nie było, w sumie jako pierwszy się zakwalifikowal.
- glooooooooooch!
WCG 2009 Warszawa Finał
Jest gdzieś relacja ? Jakieś info czy zaczeli grać ?
Na BVG ostatnie aktualności są z wczoraj a ta relacja ze strony WCG chyba nie działa
Na BVG ostatnie aktualności są z wczoraj a ta relacja ze strony WCG chyba nie działa
WCG 2009 Warszawa Finał
Z trackmanii będzie pokazany raczej tylko finał i może będzie stream w czasie przerw w cs-ie, więc chyba musimy liczyć na relacje tekstowe.
IMO relacja na BVG będzie najbardziej świeża i rozbudowana (patrz ilość informacji z wczorajszego dnia).
E: działa już stream wcg.
E: działa już stream wcg.
- glooooooooooch!
WCG 2009 Warszawa Finał
Hmm no tak ale narazie brak jakichkolwiek info a patrząc na godzine coś powinno być
Stream działa ale nic z niego się za bardzo nie dowiesz
Ktokolwiek ma jakieś info ?
Stream działa ale nic z niego się za bardzo nie dowiesz
WCG 2009 Warszawa Finał
Zapewne jest małe opóźnienie bo na streamie widziałem ,że zawodnicy dopiero idą na górę, nie mówiąc już o tym ,że jest sama muzyka, a tak to by pewnie już coś na scenie gadali.nomercy wrote:Hmm no tak ale narazie brak jakichkolwiek info a patrząc na godzine coś powinno być![]()
Stream działa ale nic z niego się za bardzo nie dowiesz![]()
WCG 2009 Warszawa Finał
To ja o 9 w niedzielę wstawałem... ;P
- glooooooooooch!
WCG 2009 Warszawa Finał
Lol ja o 7 do kościoła i od 8 siedze
Co prawda wcześniej się traską zajmowałem bo myslałem, że o 9 się to najwcześniej zacznie
Co prawda wcześniej się traską zajmowałem bo myslałem, że o 9 się to najwcześniej zacznie
WCG 2009 Warszawa Finał
Siema, będzie stream z finału tylko, bo same finały dziś sa.
Sradoł powiedzial ze nie chce streama z lb i wb także jego lać za to.
Sradoł powiedzial ze nie chce streama z lb i wb także jego lać za to.
WCG 2009 Warszawa Finał
Mozliwe ze wyladowal, ale speedem przylecial do blu city ;]