[gry-online.pl] Ubi wykupiło Nadeo

Newsy z innych serwisów
NBlast
Moderator

Post by NBlast »

Przeczytajcie:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48541

Jakie macie na ten temat zdanie?
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Witaj abonamencie 50zł/miesiąc :D*
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

hehehe wlasnie mialem to publikowac :PPP no będzie ciekawie ^^

na pewno będzie dobry support od storny ubisoftu :) trackmania podbija swiat i esport :D
Last edited by oddowicz on 05 October 2009, 18:44, edited 1 time in total.
Sebik
Gangsta Mapper

Post by Sebik »

Kiepsko to widzę... tylko zastanawia mnie dlaczego akurat teraz zostali wykupieni? Jakaś dobra propozycja finansowa, albo rzeczywiście na czymś im zależało, czego nie mogli mieć wcześniej?
Przedstawiciele francuskiego koncernu poinformowali, że jednym z głównych celów Ubisoft będzie przedstawienie marki TrackMania szerszemu gronu odbiorców. Czyżby chodziło o wydanie gry również na konsole najnowszej generacji?
Narazie pozostają tylko domysły.
A TM zmierza w złym kierunku. Zaraz dowalą interakcje i będzie NFS ;f
NBlast
Moderator

Post by NBlast »

Jedno jest wiadomo... będzie mała walka dystybutorów o TM2: Techland (dotychczasowy dystrybutor) vs. Cenega (dystrybutor Ubi).

Według mnie wersje na X360 i PS3 są możliwe, ale tylko przy pomocy Ubi. Nie sądzzę, żeby samo umiało zrobić port TM na konsole.
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Jeżeli Ubisoft zamierza wydać Tm na konsole to, nie oszukujmy się, PC będzie na końcu. A co za tym idzie sterowanie może być zrąbane, grafika tragiczna. To są tylko domysły, ale oparte na doświadczeniach związanych z innymi grami, które wychodzą na pc i konsole.
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Sebik akurat teraz bo to najlepszy okres dla tych co maja kase.Ktos pada lub nie daje za bardzo rady to mocniejszy koncern go wykupuje :P To chyba logiczne i zrozumiale.Ciekawe jak teraz potocza się losy TrackMani 2.
RADASS
Doświadczony driver

Post by RADASS »

Po przeczytaniu tego Newsa miałem w głowie 2 myśli :

1. Ubisoft doprowadzi do tego ze tm będzie dostępna na wszystkich na konsolach nowej generacji I zyska dużo nowych graczy będzie bardzo rozreklamowana ale ubisoft wprowadzi takie zmiany w TM że wszyscy którzy graja w tm od lat dadzą sobie spokój z tym tytułem

2. Ubisoft doprowadzi do tego że tm będzie dostępna na wszystkich na konsolach nowej generacji I zyska dużo nowych graczy będzie bardzo rozreklamowana ubisoft Zrobi tak żeby było dobrze... czyli dopracują grafikę -- model jazdy będzie nadal taki sam jak w obecnej tm... I w końcu Tm nie będzie niszową grą (przynajmniej w Polsce)

Zaznaczam ze to tylko widzi misie ;p
Image
tuner12
Doświadczony driver

Post by tuner12 »

wg. mnie, trackmania i tak już jest idealna, nie potrzeba jej zmieniać, a jedynie rozbudowywać, dodając nowe funkcje, jeśli zmienią model jazdy, to gra straci o połowe, wszyscy zostaną na poprzedniej części, bo po co od nowa ogarniać grę, nikt na to czasu nie ma.
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

tuner12 wrote:wg. mnie, trackmania i tak już jest idealna, nie potrzeba jej zmieniać, a jedynie rozbudowywać, dodając nowe funkcje, jeśli zmienią model jazdy, to gra straci o połowe, wszyscy zostaną na poprzedniej części, bo po co od nowa ogarniać grę, nikt na to czasu nie ma.
W tej kwestii zgadzam się z tunim. Tak samo było z unreal tournamentem, pierwsza część wydana w 1999roku(ut'99) postawiła poprzeczkę wysoko, kolejne części 2003,2004 zyskiwały nowych graczy na parę miesięcy, po czym wszyscy wracali do starej wersji bo była o niebo lepsza.Nawet ut3 wydane chyba w 2007 czy 2008roku nie ma tylu sympatyków co strare ut. W trackmanii mogą dodać więcej klocków do edytora, nowe funkcje w mt i lepszą grafikę, nic więcej.

A co do tm na konsolach, to to może być dobre. Nowi gracze, może więcej turniejów, oby wszystko poszło w dobrą stronę. Chyba, że tak jak ktoś już mówił spierdolą nam sterowanie i grafe, żeby tm było głównie grane na ps'ach i xbox'ach, to będzie trzeba wydawać kase na konsole ;e
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
tuner12
Doświadczony driver

Post by tuner12 »

Ale pomimo tego wszystkiego należy pamiętać że to nadal nadeo, ale pod rządami ubisoftu, nadeowcy mają głowe na karku, co udowodnili wydając tmf, bo wtedy zrobili dokładnie to- co zrobić powinni, a tak btw, nawet jeśli wydadzą spartoloną tm2, to w rękach graczy leży głos, którą będziemy grać na lanach, każdy sponsor się na to zgodzi, bo nie chce aby na jego stoiskach było pusto.
Image
kamyl
Doświadczony driver

Post by kamyl »

Mi się wydaję, że zrobią zupełnie coś nowego, a jedynie zostanie stary tytuł TM. Zrobią coś śmisznego jak NFS pod publikę dla hajsu. Pozmieniają, pomieszają, wypromują, eh... ja bym nie chciał.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
rad
Doświadczony driver

Post by rad »

No niestety też mi się tak wydaje... a znając ubisoft niedługo będziemy mieli TM na telefonach komórkowych... Co do tego, ze prawdziwi fani tm zostaną przy tmuf/tmnf/tmn/tmo/tmsx to to akurat jest pewne.
ImageImage
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

a ja wam powiem tyle

TrackMania Nations ESWC <3
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

Trackmania [*]
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

rad wrote:No niestety też mi się tak wydaje... a znając ubisoft niedługo będziemy mieli TM na telefonach komórkowych... Co do tego, ze prawdziwi fani tm zostaną przy tmuf/tmnf/tmn/tmo/tmsx to to akurat jest pewne.
Ja słyszałem plotki że już było na telefony xD ale może się tylko przesłyszałem
Image
Image
Image
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

ja wam powiem tak:

abonament.... tak jak tam ktośtam pisał 50zł za miecha...

popierdolą wszystko tak ze będzie nitro i ch** wie co
zrobią nam z tm drugiego nfs-a..... i już mówie ze przy takim czymś mówie pierdziele ide łowić ryby....
Image
Image
Dearth
Jeździ konno

Post by Dearth »

#p~S* 1X4rd451 dokładnie na ryby :D
Lubie Klocki yoł...
Jero
Admin

Post by Jero »

1X4rd451 wrote:ja wam powiem tak:

abonament.... tak jak tam ktośtam pisał 50zł za miecha...

popierdolą wszystko tak ze będzie nitro i ch** wie co
zrobią nam z tm drugiego nfs-a.....
To nie EA coby dawało tyle różnych udziwnień i niepotrzebnych śmieci. Ubisoft raczej nie wypuszcza gniotów. Ja tam jestem optymistą i mam nadzieje że dzięki wykupieniu może wreszcie więcej ludzi zainteresuje się trackmanią.
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

taaa to chyba oni by mi musili placic 50zl per month zebym gral :)
Locked

Return to “Ze świata TrackManii”